Zvonki -> RE: bolnica sv. duh (3.5.2009 21:01:24)
|
Ja sam rodila na Sv.Duhu prije 8 mj. Ovako, bila sam jako zadovoljna svime osim s tim što su bebice zaista cijeli dan s tobom pa čak i u vrijeme posjeta, tako da ne možeš van osim ako netko od cimerica ne ostaje u sobi da malo pričuva i tvoju bebu. Onda, za bebu moraš ponijeti vlažne maramice, kremu za guzu i po mogućnosti pelene. Ako nemaš, dat će ti oni ali draže im je da imaš svoje. Presvlačiti možeš bebu ti kad želiš i misliš da treba, inače je i oni presvlače. Ponekad u sobi, ponekad je odnesu. Beba u pravilu odlazi samo na kupanje i redovne preglede i za neko vrijeme se vraća. Uvijek možeš računati na pomoć osoblja jer su zaista susretljivi. Za sebe nosiš higijenske uloške - najbolje Vir mekane od vate, stvari za osobnu higijenu, ručnike za tuširanje,trudnički grudnjak, jastučiće za dojilje, neku kremicu tipa Melem recimo za mazanje eventualno oštećenih bradavica, kućne papuče i kućni ogrtač ako želiš i ostale stvari za koje misliš da će ti biti potrebne i uz koje ćeš se ugodno osjećati. Spavaćice su još uvijek njihove i mislim da još uvijek ne dopuštaju da imaš svoju.
|
|
|
|