Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majka skočila sa zgrade jer joj beba nije... 6.5.2009 15:40:43
|
|
|
|
dominik
|
nisi losa mama ako nakon cijelog dana sa njom tih 15 minuta bude previse...ja sad kad dora tak bezveze place fino ju stavim na trbuscic nek mala razmisli o svom ponasanju
|
|
|
|
RE: Majka skočila sa zgrade jer joj beba nije... 6.5.2009 15:45:34
|
|
|
|
Ninaa
|
a moja na trbušćiš jo bolje urliče, prvo smo mislili da joj nešto je,ali nije već je preumorna i nemre zaspati,ni da je maziš i nosis, jednostavno je to tak kad ju ulovi, hvala Bogu nije svaki dan. Nisam ni u snu mislila da ću biti toliko umorna, a još mi svekrva kuha, moje je da se brinem za dijete, peglam i pospremam.Trebala bi i učiti samo neznam kad bi i to stigla. Bude valjda prošlo dok se malo uhodamo i dok se riješimo gostiju. Znači sve mame imaju fazu kad bi se malo "odmorile" od djeteta?
|
|
RE: Majka skočila sa zgrade jer joj beba nije... 6.5.2009 15:48:08
|
|
|
|
dominik
|
da fazu svako malo dodje zelja, ja sam bila odvojena od domia dva puta u zivotu na duze od par sati, kad sam isla rodit doru i kad smo isli u bec...treba mi odmor..ali kad ti se pruzi sansa odustanes, barem ja zakacea sam za djecu
|
|
|
|
RE: Majka skočila sa zgrade jer joj beba nije... 6.5.2009 15:50:56
|
|
|
|
Ninaa
|
Znam ja kad odem do dućana već mi bude teško jel je ostala s nekim drugim i pitam se kaj radi. Ah ti hormoni kaj nam rade...............
|
|
RE: Majka skočila sa zgrade jer joj beba nije... 6.5.2009 15:52:07
|
|
|
|
dominik
|
to smo mi zene...kud me mama sa pisom medju nogama nije rodila
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!