Nika 24052006 -> RE: Zabrana pušenja u HR-komentirajte (6.5.2009 14:40:28)
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: Kika83 Sto se tice odlazaka u kafice,djeca nemaju tamo sta traziti po mom skromnom misljenju Šta ako majka koja ima klince( samohrana majka ili nema kome pustit dijete) a želi se nać na kavi sa frendicom koju dugo nije vidjela šta če ona napravit? neče ič na kavu jer ima klince a oni nesmiju u kafić, piti kavu u parku ili nešto treće? sori ali malo mi je čudan takav stav ne čudan nego sebičan!!!!!....kaj bi trebala samo doma biti i kad sunce grane u parku ali ne na svakom čošku!!!!...aloooooo....mislim dakle! Ne,nije taj stav ni cudan ni sebican,da nije izmisljen taj zakon ne bi mi nitko ni razmisljali o tome hocemo li voditi djecu na pojedina mjesta...Ja sam to napisala i z svoje perspektive,a ne da se netko naljuti,sorry ako je tako ispalo.Samo sam htjela reci da se nikako ne slazem sa zakonom,nista drugo,zao mi je ako sam nekoga uvrijedila. Moje dijete,recimo,nikada ne ide sa mnom u kafic,jer ju imam s kime ostaviti,mozda bi drugacije razmisljala da nemam. Da je diskriminacija,je,ali sta sad,tako je kako je,postovat cu zakon i gotovo.
|
|
|
|