|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Vjerujete li u proroke sudbine......
6.5.2009 17:01:12   
nemirna mama
drage moje vjerujete li u proroke sudbine, vidovnjake, bioenergetičare i slično?
jel ima tko kakvih iskustava s njima i kakva su .......da li su vam pomogli, jeste li što plaćale ili što već?
evo baš čitam arenu i došla sam do jedne stranice na kojoj se nalaze oglasi tipa: vidovnjak rođenjem, rade na daljinu, proriču budućnost,skidaju uroke i slično......
ajde malo da vas čujem
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Vjerujete li u proroke sudbine......
6.5.2009 17:08:07   
dominik
ja bi probala iz znatizelje da vidim oce li se ostvariti i ak nis drugo da mi da snage i nade za dalje kad sam u banani ponekad..a da li vjerujem pa...recimo to ovako vjerujem u ljudsku energiju...jer ima ljudi koji sire pozitivnu ima ljudi koji sire negativnu a ima i nas sisavaca kaj sve to lijepo usisavamo pa ovisimo o okolini i njihovom raspolozenju

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 2
6.5.2009 17:10:48   
lueman
dobra tema. inače baš i ne vjerujem u to ali prije puno godina(17)mi je jedna osoba gatala iz dlana. potpuno nepoznata. i prorekla mi je stvari koje su mi se dogodile nekoliko godina kasnije.ponavljam da je bila nepoznata, radila je besplatno i pogodila je stvari točno redosljedom kojim su se događale.onda mi je bilo smiješno, kao nema šanse da se to dogodi ali ipak....no mislim da većina njih samo mulja....user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 3
6.5.2009 17:11:40   
gljiva
Ja sam u srednjoj školi zvala jedanput zbog
nesretne ljubavi. nije nam bilo suđeno, a i neke stvari koje mi je rekla tad su mi bile glupe
pa nisam ništa vjerovala. Nakon par godina počelo se ostvarivat ono što mi je žena rekla.
user posted image .  ono lijepo, a i ružne stvari. Tako da vjerujem da ima nešto u tome.
Ne znam dal bi ponovno zvala, bolje mi je ovako kad neznam.
Ako se nešto mora dogodit, teško da možemo sami nešto promijenit.
Bolje je što manje znat.
A i čuda se događajuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4
6.5.2009 17:12:22   
MILLA
puno me ljudi znalo pitati o tome(zbog toga što služim u crkvi) i vjerujem samo bogu i da on jedini poznaje moju budučnost.i mnogi počnu vjerovati kad tako negdje odu jer kažu da su im pogodili sve ( prošlot i sadašnjost) a i sam bog u bibliji kaže da i đavo poznaje našu prošlost i sadašnjost al da je naša budučnost poznata samo njemu-bogu. a za gatare,vidovnjake i sl. kaže-jao se vama gatari,vidovnjaci i zvijezdari-jao se vama ...itd. eto ja osobno-ne bih se time igrala.

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

Neposredna veza do poruke: 5
6.5.2009 17:14:46   
mara27
IZVORNA PORUKA: MILLA

puno me ljudi znalo pitati o tome(zbog toga što služim u crkvi) i vjerujem samo bogu i da on jedini poznaje moju budučnost.i mnogi počnu vjerovati kad tako negdje odu jer kažu da su im pogodili sve ( prošlot i sadašnjost) a i sam bog u bibliji kaže da i đavo poznaje našu prošlost i sadašnjost al da je naša budučnost poznata samo njemu-bogu. a za gatare,vidovnjake i sl. kaže-jao se vama gatari,vidovnjaci i zvijezdari-jao se vama ...itd. eto ja osobno-ne bih se time igrala.

potpisujem

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 6
6.5.2009 17:24:47   
mariola
I ja jednom zvala zbog "nesretne ljubavi". Iz zafrkancije. Da vidim šta će reć. i o njemu je rekle točno sve kako je.
Kod bio energičara sam išla i mislim da mi je pomogao.
Moja rodica je išla kod jedne gatare zbog ljubavi isto a gatara počela da vidi u kugli jednu nesretnu staricu tj. njen duh. Da je taj duh živ jer je pokojnik nesretan. Naime, to je bila naša baka,koja je umrla 3 mjeseca prije nego smo se mi odselili iz B.L. i gatar kaže da je ona nesretna jer joj se ne dolazi često na groblje (svi smo jako daleko), i nesretna je jer smo se svi odselili, i njen duh sad živi u kući u kojoj su ona i djed živili, i da ljudi koji sad žive u toj kući neće nikad imati mira zbog njenog duha. Cijelo vrijeme je ta gatara pričala istom bojom glasa kakav je imala moja baka, iste mote je imala. Rodica kaže da je plakala ko kišna godina. Gatara joj je rekla da bi baka voljela da joj ona dođe na grob i donese joj makove. Moja rodica nije to više mogla podnjet, istrčala je vani, plakala i trčala glavom bez obzira dok se nije malo smirila i sjela na neku klupu da se odmori. Kad je krenula dalje iza njene klupice je bio park pun makova. Slučajnost ili ne, ko zna. (mislim da sam ovo već pisala na rr)

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 7
6.5.2009 17:25:51   
tikica_69
Ja sam navodno sva sirota puna uroka....dobro da zivim uopce user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 8
6.5.2009 17:30:07   
MILLA
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Ja sam navodno sva sirota puna uroka....dobro da zivim uopce user posted image

user posted image user posted image ... sa ovakvim stavom o tome- svi ti "uroci" te mogu poljubit u rituser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 9
6.5.2009 17:32:29   
mariola
ma ni ja ne vjerujem da te neko može ureć

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 10
6.5.2009 17:41:43   
natalijax
i da i ne,mozda vjerujem al kazem ne da mi se netko nebi nasprdo al opet sto mi se dogodilo neznam dal je to zbilja znak

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 11
6.5.2009 19:08:51   
ivanaa
ne vjerujem

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 12
6.5.2009 19:15:02   
mama mery
ni ja im nevjerujem
ali znam za jedan slucaj: jednoj su tenio gledali u salicu i rekli da ce zivjeti na moru sto nije ni ona sam vjerovala jer je zivjela u slavoniji i mala vlastiu kucu a sad zivi na moru odmah uz plazu

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!