|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dobro jutro ringeraja
11.5.2009 10:45:07   
Njofra
Evo još jednog krasnog dana. Bit ću sad malo onak skeptična i što god pa kažem alergija me guši, natječem se s mm kojem je gore noć prošla on tvrdi da je njemu jer ga mali probudio u 4,30h a u 5,30h zvoni mu mobač kao alarm za posao a sad da vam kažem mene opet steže u prsima jer je Njofra 5-6 puta cicao i probudio je on i mene u isto vrijeme kao i taticu i vozio se na biciklu po stanu da dobro ste pročitali u 5,30h vozio bicikl po stanu onaj bicikl koji mu je tatica dao s balkona a koji sam rekla da vrate nazad na mjesto jer ovo nema smisla vodim ga svaki dan van pa se vozi frajer pol ure eto kaj to nije dosta ostatak vremena trči po igralištu ili se valja u pješčaniku kaj god da nastavim spiku kasnije je mali odustao od toga i zaspao u 7,00h a onda je zvonio moj mobač da probudim malu za školu i jedva se ja ustala. Mala ljuta kaj me nisi mogla na vrijeme probuditi (u školi je za 10min. tako je daleko) a to je rekla jer je morala knjige staviti u torbu a frendica dolazi po nju u već u pola da mogu žlabrat i onda vika u hodniku dok ju molim da se ne dere da ne probudi malog ona po svom ta mi jakna ne paše ne paše izgledat ću ko seljak. .........
tako velim svima DOBRO JUTRO dok pijem kavicu i pravim se kao da je sve cool, Njofra je nastavio s biciklijadom (sad mi više nema smisla glumit lošeg policajca)

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Dobro jutro ringeraja
11.5.2009 10:47:28   
Florijan Jakov
o, nasmija me, Njofra ... praviš se da je sve cool user posted image user posted image user posted image , pa kaj ti drugo preostaje.

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 2
11.5.2009 10:49:45   
Njofra
uživate li i vi tak??

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 3
11.5.2009 10:52:57   
anaxx
i noću i danju....user posted image user posted image user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 4
11.5.2009 10:54:30   
Florijan Jakov
ne, draga.... nikad nisam doživjela buđenje prije pola 7 (osim kad je bubani), a i kad se po noći probudi nema puno diskusije, ako treba piti ili ići na WC, obavimo to i dalje na spavanje. spičim ga u vrtić u pol 8, brijem na poslu do pol 5 i onda se popodne družimo i uživamo, dobro umorimo pa frajer drma cijelu noć, bez tema "za razgovor".

a ovo "ova mi jakna ne paše i sl" - još nismo u toj fazi, ali valjda neću živce gubiti na tome kad dođe to vrijeme.

drž se user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 5
11.5.2009 10:56:42   
anaxx
ooo, FJ, pa ja već sad ujutro znam slušati:  neću ovu majicu, hoću onu xx...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 6
11.5.2009 10:59:08   
mariola
Veselo, veselo. Nasmijala si me user posted image
Popij koju kavicu i nastavi, nema ti druge, dok  se njofra ne vrati u krevet...

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 7
11.5.2009 11:00:40   
curice
ja to slušam već godinamauser posted image user posted image

< Poruku je uredio curice -- 11.5.2009 11:02:10 >

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 8
11.5.2009 11:01:05   
ejmama
IZVORNA PORUKA: anaxx

Moja je od jutros, promijenila par papuča i cipela! Dobro je što po noći spava super.

H 07 E 09

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 9
11.5.2009 11:21:44   
kitty
user posted image user posted image user posted image

nama rastu zubi pa smo u istoj kasi,a sta se tice izbirljivosti oko robe sa ivanom vodim rat od nnjegove druge godine

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 10
11.5.2009 11:27:21   
Florijan Jakov
IZVORNA PORUKA: anaxx

pa ja kad i čujem, onda procjedim da nemamo vremena za presvlačenje, da će ga teta sigurno pohvaliti kako je lijep, da cure vole to i tak... treba biti kreativan jer bi oni svaki dan nešto novo user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 11
11.5.2009 12:08:21   
Lady3
Da te utješim svaki dan po cijeli dan mi je ovako..
non-stop dreka,svađa,neću,ne mogu i opet neću pa neću..Rat sa mojim slabim živčekima..ima nas draga još  i te kako nas ima...user posted image Drž se,drugo ti ne preostaje ili ćeš to prihvatiti da je to tako ili ćeš u ludaru..user posted image
Ja sam prihvatila i šta je tu je..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

Neposredna veza do poruke: 12
11.5.2009 14:35:13   
tikica_69
Kod mene ti je cijeli dan po sistemu serije Malcolm u sredini, tako da me vec rijetko sto moze uzrujati ali kad se uzrujam onda dajem negativne bodove poput ribanja kupaonice cijeli mjesec i tako to user posted image  user posted image  user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 13
11.5.2009 14:37:45   
mariola
Malcom je genijalan. cijela obitelj, spaljeni su svi user posted image user posted image
sad te zamišljam kao  Lois user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 14
11.5.2009 15:06:30   
Ruža
Čitam sve ovo i tješim se. Znači ima nas još.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 15
11.5.2009 16:00:15   
novamama
njofra, baš mi je fora ovaj tvoj post, bez točke i zareza, u dahu sam ga pročitala, nisam puno skužila osim da je frka i da si umorna ko pasuser posted image

a vidim i da imaš dobre živce, zato se i ne brinemuser posted image

ljubi malog biciklistuuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 16
13.5.2009 9:15:36   
Njofra
Hvala

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 17
13.5.2009 9:27:21   
dominik
oooo ja se sa taticom borim vec 3 mjeseca...on bi trebao odspavati popodne a jel? a ja? domi ima fraze od majci kratkih rukava, pa je u vrticu u bodicu i mjaci dugih rukava, skuzili smo i zakaj jer nemre smrklje onak lijepo u rukav potegnuti...dora dva dana strajka sa hranom kao nikada do sada....ja bi u petak trebala imati prvi izlazak bez kikaca u 3 i pol godine a mmamu koja bi trebala cuvat klince lovi grlo i temperatura....zivot je lijep

< Poruku je uredio dominik -- 13.5.2009 9:33:59 >

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 18
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!