|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Evo malo pa da tračam sama sebe
14.5.2009 15:52:00   
Njofra
Bok, evo opet pizdim ja. Zašto ako se pitate pa da počnem, počelo je od jučer kad nisam mogla prihvatiti posao i to na par sati zbog klinaca, pa se nastavilo zbog skuhanog ručka koji je završio u hladnjaku (krumpir mladi kupus itd.- uglavnom nešto što je fino kad je toplo) a onda se pojavio mm i rekao da je imao feštu na poslu pa nije gladan a k tome Njofra nije niti pogledao ručak (ovih dana gura prste u usta pa mislim da mu rastu zubići jer i slini onak) nadalje, danas sam od klinke dobila marš i to onak stisnula zube i zaključala vrata od svoje sobe jer jer jer sam joj rekla dva tri puta da ne može pred Njofrom jesti čokoladu jer hoče i on a ne smije prije spavanja (postane hiperaktivan i ne može zaspati a ionako niš pametnog nije jeo) popizdila sam zbog marš koji mi je klinka rekla a joj sve naj radim i želim pa užas horor tlakovi mi se spojili (njene gačice na ruke prala od kaka - što onako usput htjedoh pitati i vas imate li takvih grozota za raditi i vi) jbtuser posted image jbtuser posted image a ona tak meni. Rekla sam joj da mjesec dana nema izlaska van a onda sam se sjetila kako voli igrati igrice na kompu pa sam došla naknadno i ištekala žice iz kompa (sve u bjesu , kad je mali zaspao da ne gleda moj bjes) tako. Sad je kao tišina. Nešto me krenula ispitivati neke gluposti a ja njoj da ode oprati kadu kao ako joj je dosadno jer je napisala zadaću (vjerujem kako to i nije kazna za nju jer to nikad do sada nije radila pa joj možda zabavno jer ne zna ona kako je kad moraš stalno čistiti - a to joj niti ne želim da zna i neću joj to davati da radi jer mi je glupo svejedno je ona djete, zločesto više puta ali šta ću nemam pojma zasada, moto mi je samo neka ona uči a druge stvari manje važne. Eto tako sam opet danas fuj a još mi visi briga u mislima kako nahraniti Njofru, šta više. Glupo mi kuhati a pun hladnjak hrane i kuhanog. Šta velite na to?

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Evo malo pa da tračam sama sebe
14.5.2009 15:54:48   
novamama
zbog marš def. neka kaznica- da vidi da tako neće ići...

a novo ne bih kuhala.....hrana se ne baca......

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 2
14.5.2009 15:57:09   
Ruža
Takav dan draga. Dođe i prođe.
Svi smo neki u klincu. user posted image  Baš me briga zapušim si jednu sjednem za raju i čekam da me prođe.

Samo luda mama...

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 3
14.5.2009 15:59:20   
zaba
potpisujem novamamu, a ako si pušač,onda i Ružu

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 4
14.5.2009 16:08:37   
natalijax
slazem se za mars kazna a  kuhanje pa nitko nekuha novo ako mu ostane cemu bacanja ni nase mame nisu bacale hranu nego smo jeli sto je ostalo

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 5
14.5.2009 16:17:59   
tikica_69
Za "mars" oduzeti ono sto najvise voli za kaznu (izlazak, mp3, omiljene serjie), a ja svojima ne kuham nista drugo dok ne pojedu ono sto sam skuhala i to od nedavno, dok nisam ovak pukla ko ti user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 6
15.5.2009 7:43:50   
mariola
Slažem se s curama. Za marš kazna a za ručak, pa danas nemoj ništa kuhat i eto ti jedan plus za danas. Ni ja nikad ne bacam. Što se ne pojede danas može se sutra.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 7
15.5.2009 8:09:31   
huanita
I ja sam svakako za kaznu, ali moraš poraditi i na sebi. Nećeš se osjećati bolje ako tvoja kći osjeti pranje kade kao muku, niti ako im svima bude ručak jadan jer je podgrijan. Moraš se malo posvetiti sebi. Dogovori posjet frizerki, pedikerki, maserki ili ono što voliš najviše, ali bez djece, muža i mobitela na koji te oni mogu zvati kad požele. Potom sjedni negdje na kavu ili jednostavno prošeći pred izlozima. Bitno je da tih nekoliko sati nisi samo majka i supruga već žena koja se brine o sebi. Imat ćeš više samopoštovanja, a onda će te i svi ostali bolje doživljavati.

Znam da se nećete sve složiti sa mnom, ali ja doslovno pazim da redoviti osjete da i ja imam život. Ponekad mi kava i ne paše, ili gledam izloge, a ne vidim ih. Ipak ustrajem u tim trenucima. I kada dođem doma, svi su sretni, a time i ja. Mi, žene, uvijek se moramo boriti za svoje mjesto!!! I na poslu i doma i u društvu.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 8
15.5.2009 8:27:55   
Njofra
Huanita sto posto si u pravu. Ali vidi kod mene je sutuacija totalka nered što se tog pitanja tiče i ti si to dobro primjetila. Kud god da krenem sa mnom je u društvu barem jedno od njih troje dakle djeca ili muž i nemogu se toga osloboditi. Probala sam s tim recimo htjela izaći van kao što je mm to obavezno da si on izađe jer on radi i mora se odmoriti s frendovima tako sam ja par puta izašla a kad sam se vratila doma on je bio ljut, a radilo se o vremenu izlaska duljine do 3 sata ne usred noći ili kasno već bilo da je jutro ili popodne svejedno. Prigovarao bi kako on radi i čuva i neće on biti nikakva kak se ono veli papučar ili slično.
Ma blagi užas ovo sam napisala uz duboki uzdah jer mi ne ide u prilog. Svjesna sam ja tog svega i opet ću morati ispočetka.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu huanita)
Neposredna veza do poruke: 9
15.5.2009 8:38:09   
Florijan Jakov
kako bi se bolje i ugodnije osjećala u svojoj koži, trebaš i TM malo "izdresirati".... ne kažem da je moj bio odušebljen činjenicom da treba nekada sam s FJem ostati doma, ali s vremenom mu je to sjelo i zna kada imam dogovorene aktivnosti (odbojka, kozmetičar i sl), pa me čak i  on sam podsjeti na to. ako se same ne izborimo za sebi i ne izgradimo nitko nas neće pitati treba li nam pomoć ili 5 minuta za nas same - nikada nije kasno za promjene user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 10
15.5.2009 8:44:16   
dominik
njofra draga evo ja izlazim prvi puta sama nakon vise od tri godine...dakako imam podrsku muza i mmame jer mi je godisjica mature...skoro je bilo da necu ici zbog okolnosti na sto mm nije reagirao dok se nisam rasplakala...neki da idem na sisanje a domi place di mama ide..tek tada sam skuzila da je odvojen od mene samo u vrticu i to je to...kakav je to zivot? da da imamo nasu djecu srecice nase ali mene nazalost to ne ispunjava a nista ne radim da se to promjeni....mm stvaro puno radi bez dana slobodog i za to mu skidam kapu ali ima barem dva puta mjesecno odlazak di god i na koliko god zeli, a jauser posted image meni je rr i tv pogled u svijetuser posted image

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 11
15.5.2009 8:48:52   
Njofra
IZVORNA PORUKA: dominik

...kakav je to zivot? da da imamo nasu djecu srecice nase ali mene nazalost to ne ispunjava a nista ne radim da se to promjeni....mm stvaro puno radi bez dana slobodog i za to mu skidam kapu ali ima barem dva puta mjesecno odlazak di god i na koliko god zeli, a jauser posted image meni je rr i tv pogled u svijetuser posted image

E tako isto i meni

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 12
15.5.2009 8:51:59   
mariola
Moja je prijateljica nekih 5 godina otkad se udala sjedila doma s djetetom dok nije pukla. muž ili na poslu, ili u teretani ili s dečkima vani a ona samo doma, čak mu se nije sviđala ni ideja da ona radi. Pokušala je ona na milijun lijepih načina dati do znanja da i njoj treba da se malo makne od male i kuće ali nije išlo. Dok se jedan dan nije zainatila i zaprijetila da će uzet dijete i otić jer ne može više tako. E ond a se on malo zamislio i promjenio. Da ga vidiš sad, ne samo da čuva tu malu nego i drugu koju je ona u međuvremenu rodila. Ona sad ima i posao i to se on jako potrudio da ga dobije, izlazi na kave s prijateljicama, druži se s ljudima i što je najvažnije postala je sretna. Ne živčani više po kući i ne zamara se glupostima. Ponavljam nije išlo glatko pa je poduzela malo oštrije mjere i da vidiš kako on sad s curicama stoji doma i čuva ih, vodi ih u park i ne zivka ju 100 puta na mob kad ona izađe 10 minuta u dućan.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 13
15.5.2009 8:53:43   
dominik
perfekcionista si i zelis sve sama, cekas da se drugi ponude radije nego da trazis pomoc...e pa draga sad su nauceni na to...ako on pricuva klinca taj cin vise tebe smeta njego njega samoga...neka bi rekla bmk ti si ga radio mogao bi ga i koji puta cuvati a druga pak ima griznju savjesti kad ga trazi da ga pricuva....

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 14
15.5.2009 8:55:53   
ZVRK

tek tada sam skuzila da je odvojen od mene samo u vrticu i to je to...kakav je to zivot?

tako je i kod mene
sutra idem na pir i morati ću doći doma kada zvrkić ''padne u komu''user posted image
ja sam u 4 godine od kada imam zvrkiča bila samo JEDNOM vani sama i to za  godišnjicu osnovne škole jer se do onda nismo nikada našli a mm si redovito ''priušti'' izlazak pa m,akar i do oštarije sa ekipom

da se treba izboriti za vrijeme samo za sebe......-sa time se slažem,ali nije svaki put moguče sve izbalansiratiuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 15
15.5.2009 8:56:36   
dominik
zivcane smo jer smo nezadovoljne situacijom...a to nije dobro ni za nas ni za kikace a bogami ni za brak...jer recimo da si super volje i sretna sa sobom na onu voznju biciklom bi se smijala ...zar ne? nama je domi bacio hrpu trave na meso na rostilju...ja sam poludila a mstarci se smijali da kako nije ruzmari barem bacio neg travu...tu je razlika

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 16
15.5.2009 9:01:27   
ZVRK

zivcane smo jer smo nezadovoljne situacijom...

slažem se,ali .......

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 17
15.5.2009 9:01:59   
mariola
Točno me podjećaš na prijateljicu koju sam gore spomenula. Ona bi mene jedna svaki dan zvala i kukala. A za gluposti. Sve joj je živo smetalo, a po meni same gluposti. Al to je to, nezadovoljna je bila i sve joj je išlo na živce. To nikako nije bilo dobro i brak je bio pred krah. I da ne govorim kako je ona za malu bila vještica a tata princ. Lako je njemu bilo dozvoliti sve kad je bio u kući u prolazu.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 18
15.5.2009 9:03:02   
Njofra
Je sve sam pročitala i moram priznati da ste sve u pravu. Eto a ja još uvijek u banani. Idem se pokrenut. Skuhala sam si kavicu ali mi bilo lijeno odlijepit se od kompa i donjeti si ju a sad je i Njofra dotrčao gol (malac se skinuo sam, vidio odnio vrag šalu) tako da gibam idem ga sriktati pa se vratim ako stignem još ako ne poslijepodne sam nazad.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 19
15.5.2009 9:04:38   
dominik
problem se ne moze samo tako rijesiti...ak nista drugo zamo da ismo same..pusa

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 20
15.5.2009 9:26:34   
anaxx
ni ja se ne mogu pohvalit solo izlascima, ali imam posao koji volim i uz koji moram na razne seminare pa tako znam subotom (obično su tada seminari) zbrisat u ZG. , tamo imam sestru pa pola dana na seminar, a pola ...., i cijeli je dan moj, a mm čuva mišića - kad dođem doma jedva dočekam da se zagrlimo, osim toga i to što sam svaki dan na poslu, svaki dan nešto novo, puno mi znači.
inače ja sam odrasla u jednom mjestu, otišla studirati u ZG, udala se u Rijeku i tu ostala - nemam tu baš nekog društva, frendica, ali neka kavica u pauzi posla ili nakon posla uvijek me razveseli
moramo si priuštit bar sitnice kada smo okrenute sebi - ''monotonija'' kućnih odaveza je koma za psihu!!!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 21
15.5.2009 20:22:43   
huanita
Znam da je teško ponekad otići od svih i biti sama sa sobom. Priznat ću da je meni nekad ružnije vani, bez obitelji, nego s njima doma. Ali ipak ustrajem u tome da ostanem. I MM se znao ljutiti, ima i on takve rečenice: "Ja radim i imam pravo odmoriti se i zabaviti." Ali, ne dam se. Naš posao je najslađi i najteži, a nemamo plaću za njega. I vrijedi 100 puta više.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!