qatarina -> OPREZ!!! (3.6.2009 19:41:38)
|
Ljudi, za vas koji iznajmljujete stan, jedno upozorenje iz prve ruke i jedno preko prijatelja. Imam vrlo loše iskustvo sa podstanarom kod mog strica. Neću javno pisati podatke, javite mi se na PP. Početkom 2009. godine se pokupio, ostao dužan zadnju ratu, komunalije za zadnji mjesec, i (vjerovali ili ne) odnio sa sobom mali sobni radio, vrijedan možda 100kn u Ve-milu! Na pozive ne odgovara, očito je promjenio broj mobitela. Moj stric je stariji čovjek i na sebe preuzima dio krivnje, ali opet nije to razlog da još netko ostane prevaren. Nakon toga, sasvim slučajno, bila sam u jednom društvu sa dosta do tad nepoznatih ljudi, i jedna od tema je bila nekretnine. Uskoro je priča prešla na podstanarstvo, a čovjek kojeg sam tu večer prvi put u životu vidjela (uz sočnu psovku) iskomentirao je kako mu je nedavno bratu podstanar napustio stan a ostavio dugove. U tom trenu nije znao ništa više osim da je dotični iz XY grada, a ja sam preko frenda (koji me i doveo u to društvo tu večer) sutradan saznala da se radi o ISTOM čovjeku. Nema sumnje u grešku, jer je taj drugi stanodavac (brat čovjeka s kojim sam bila u društvu) imao njegov JMBG pa je znao podatke o njemu. Saznala sam još to da ga tip ne namjerava tužiti niti tražiti, jer vjerojatno bi sve prošlo bez koristi uz komentar "ne utužuju se cifre manje od 4000 kn", a ni moj stric nije ništa poduzeo jer nema ni zdravlja ni živaca. Eto, ako sam nekome pomogla da ne bude nasamaren - drago mi je.
|
|
|
|