Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 8.12.2009 11:09:47
|
|
|
|
katarinast
|
ni mi nemožemo,mm umrla baka u slavoniji tako da sam auto posudila svekru i svekrvi za tamo,a mm išao radit sa svojim.tako da sam bez auta
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 10.12.2009 19:57:24
|
|
|
|
osobno
|
evo čisto informativno, obzirom da sam propustila druženje od neki dan, nije ništa organizirano, ali ako neka od vas bude sutra u jokera od 9 do podne i po, javite se pa ćemo na jednu neobaveznu kavu. ko je zainteresiran nek se javi na pp.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 10.12.2009 21:37:45
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
ja mogu samo reć da sam vidila slike! super ste cure....! nadam se da se vidimo jednom!!!!
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 14.12.2009 13:25:09
|
|
|
|
osobno
|
dalmošice i ostale nevistice, je li neko za malo druženje u sridu?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 14.12.2009 13:26:38
|
|
|
|
CallamityJane
|
hej pa sta se desava sa tobom zeno? nema te nikako a srijeda? to prekosutra, pa mogli bi nesto kratko hmm
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 14.12.2009 13:27:28
|
|
|
|
Anoniman
|
ja ne mogu, mm radi, nemam sofera
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 14.12.2009 13:28:05
|
|
|
|
CallamityJane
|
Nella idi u birc dok ti nisam u Kastela dosla
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 14.12.2009 13:28:36
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe hej pa sta se desava sa tobom zeno? nema te nikako a srijeda? to prekosutra, pa mogli bi nesto kratko hmm ma imala sam ludnicu od vikenda.... ugl., u sridu sam kod ginića napokon, pa sam mislila usput nekakvo malo okupljanje....pa ko stigne dobro stiga...
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 14.12.2009 13:31:33
|
|
|
|
CallamityJane
|
dobro samo da me vrijeme posluzi onda smo krenule i izlazim na balkon da vidim vrijeme ono kisa pada, i tako ostanem u kuci a vec se obukle nas dvije cica mace
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 14.12.2009 13:35:00
|
|
|
|
osobno
|
ma bilo je šugavo i jadno vrime za poludit...gledala sam prognozu sunca po ciloj rvackoj u sridu... pa se kontam, možda je to znak za sastanak!!
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 14.12.2009 13:36:29
|
|
|
|
CallamityJane
|
e ako tako kazu za rvatcku onda cemo se sastati a bas mislim na tebe, svud unaokolo govore za ovo rodiliste pa sve mi ti na pameti i Fanika
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 12.3.2010 11:13:29
|
|
|
|
CallamityJane
|
nego cure moje bi li mi mogle opet se sastati? Sve se cure sastaju i druze samo se dalmatinke ulijenile i cekaju ne znam ni ja sto Hajmo da cujemo predloge kako, kada, gdje???? imamo dosta i novih clanova kako vidim pa da se i sa njima upoznamo a ima i onih starih koji su uvijek nasli kakav izgovor da izbjegnu druzenja
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 12.3.2010 12:59:35
|
|
|
|
twitty
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe nego cure moje bi li mi mogle opet se sastati? Sve se cure sastaju i druze samo se dalmatinke ulijenile i cekaju ne znam ni ja sto Hajmo da cujemo predloge kako, kada, gdje???? imamo dosta i novih clanova kako vidim pa da se i sa njima upoznamo a ima i onih starih koji su uvijek nasli kakav izgovor da izbjegnu druzenja jesi mislila na mene možda?
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 12.3.2010 13:02:19
|
|
|
|
CallamityJane
|
ti prva a ima vas jos
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 12.3.2010 13:22:16
|
|
|
|
twitty
|
ovaj put ću doć ali ne obećavam jer mm triba svaki dan ić na brod
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 12.3.2010 13:24:01
|
|
|
|
CallamityJane
|
kada te budem vidjela onda cu ti povjerovati, prije ne
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 12.3.2010 13:32:06
|
|
|
|
twitty
|
e sad ću baš doć
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 12.3.2010 14:35:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se nadam da ce biti jos neko druzenje kad se vratim
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 13.3.2010 0:00:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
bogami od ovog druzenja izgleda opet nista , evo ja dajem casnu rijec da ja necu doci na druzenje slobodno se splicanke okupite
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 13.3.2010 0:02:28
|
|
|
|
ninolina
|
ajme vrtirepko tebe uloviti ajde mi se javi na pp
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 21.4.2010 0:45:29
|
|
|
|
nancy
|
a pa mislim stvarno bi bio red da se nademo vise. lipo je vrime a i porodiljni je stigao.ajmo dok imam uopce za kaficu. cureeeeeeeee,gdje ste ovaj vikend??? call pomozi da okupimo svoje dalmatinske ovcice
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 21.4.2010 0:55:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
bogami od tvojih ovcica nista koliko ih ja poznajem a iskreno meni se uopste vise ne da nista po tom pitanju poduzimati, jos sad i odoh kod svojih pa se sastajite koliko vas volja, sve mi se cini da cete imati bolju karmu po pitanju sastajanja kada mene ne bude tu
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 21.4.2010 12:00:35
|
|
|
|
nancy
|
ma daj ludo ne pi !! a kad ides ?
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.5.2010 23:29:15
|
|
|
|
cuba
|
A šta su svi dogovori stali?? Kad će kakva kavica....lipo je zatoplilo, bia bi red da se nađemo
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 2.5.2010 14:20:17
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: cuba A šta su svi dogovori stali?? Kad će kakva kavica....lipo je zatoplilo, bia bi red da se nađemo ja bi mogla idući tjedan do st, pa da se nadjemo ko može, recimo u petak?
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!