Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 20:41:18
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: uspavana IZVORNA PORUKA: ZVRK ja vas pozdravljam idem do zubara da mi ''oblikuje''zub jer mi je opao komadič plombe od nadogradnje pa pa držim ti fige!! da što prije prođe i da što manje boli!!! BILA SAM i oduševljena sam. ništa nisam osijetila-nije bolilo sada su mi SVI zubići zdravi. doktor zubo je rekao da samo tako nastavim dalje i da dođem na kontrolu za par mjeseci odlično!! baš se radujem s tobom!!!
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 20:53:00
|
|
|
|
curice
|
večer uspavana,kako si?'
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 20:57:51
|
|
|
|
mirna
|
bok svima! mi smo danas u potpunosti iskoristili dan... popdne smo bili na kupanju u catezu. mali se sav izbezumio od srece i jedva smo ga dobili iz vode...
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 20:59:03
|
|
|
|
tikica_69
|
mirna, to je stvarno odlicno ispunjen dan
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 21:00:47
|
|
|
|
curice
|
Wow Mirna lijepo iskorišten dan-bravo za Vladeka,neka se nauživao
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 21:02:55
|
|
|
|
mirna
|
budem stavila slikice uskoro... da, napokon sam se malo opustila...
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 21:06:28
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: curice večer uspavana,kako si?' večer i tebi! ja sam odlično...stigla doma kasnije popodne... i sad uživam u društvu omiljenog dvojca -- mm i raje
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 21:08:54
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: uspavana i sad uživam u društvu omiljenog dvojca -- mm i raje Baš ti je lijepo
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 21:14:07
|
|
|
|
uspavana
|
da, moram priznati da je... nisam mislila da ću uopće doći na raju...ali mm mora nešto završiti za posao...pa imam malo vremena... al me lagano već i neki umor hvata... jel kod vas isto bilo kakvo nevrijeme popodne? na putu doma je bilo koma...ali samo zadnjih 15-20 minuta puta..kiša je padala ko blesava, vjetar je puhao..izgledalo je ko da će se nešto grozno dogoditi... al je kraju sve završilo s dvije prekrasne duge i konačno se malo rashladilo vani...svi prozori su otvoreni...čekamo da još svježeg zraka uđe....da lakše možemo odmarati pred tv-om
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 21:15:54
|
|
|
|
mirna
|
u zg smo još u iščekivanju rashlađenja...
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 21:18:31
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: mirna u zg smo još u iščekivanju rashlađenja... mogu misliti... bilo je užasno sparno..jer sam bila u zg do nekih 6 sati pa znam ak ništa...valjda će noćas pasti kiše da se temperature malo stabiliziraju i normaliziraju...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 21:24:33
|
|
|
|
curice
|
u nas jako sparno,vlaga je velika u zraku,vruće-jednom riječju ljepljivo
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 21:25:34
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: curice u nas jako sparno,vlaga je velika u zraku,vruće-jednom riječju ljepljivo ali vi imate ipak more da se ohladite...mi imamo jedino znoj...
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 21:29:25
|
|
|
|
uspavana
|
a valjda ćemo i mi za koji mjesec biti na moru, ha!?
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 21:29:59
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: curice u nas jako sparno,vlaga je velika u zraku,vruće-jednom riječju ljepljivo ali vi imate ipak more da se ohladite...mi imamo jedino znoj... -sreća za nas
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 21:31:11
|
|
|
|
uspavana
|
drage moje, uživajte mi!! ja idem....još malo pa će mi veš biti opran da stavim to sušit i onda uživat kraj dragog dok ne zaspim
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 21:33:18
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: uspavana a valjda ćemo i mi za koji mjesec biti na moru, ha!? ne znam baš, ove godine sve zavisi o muževim slobodnim danima, ali vidjet ćemo kako i kada... Mali svaki dan pita: mama, tata da li se sjećate kada smo mi bili na moru...?
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 21:38:07
|
|
|
|
curice
|
Laku noć uspavana Probajte Mirna te slobodne dane nekako srediti,kad dijete tako voli more
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 22:11:31
|
|
|
|
Lady3
|
ima kogaaa?
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 22:24:15
|
|
|
|
Wukovarka
|
imaaaaaaa
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 22:25:36
|
|
|
|
Lady3
|
boook,kako si?Lucija spava,moji koonačno..
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 22:27:39
|
|
|
|
Wukovarka
|
ooo da, spava kao top Zar sumnjas kad mene vidis tu? Kako si ti? Vidim da se pripremas polako
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 22:28:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
bok,evo i mene,kako ste mi cure? wuki nismo se dugo srele
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 22:30:18
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 ima kogaaa? evo i mene
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 22.5.2009 22:30:56
|
|
|
|
Wukovarka
|
hej pepeljugice...bokic... Da, stvarno dugo...a kad ja slabo dolazim, Luca je ljubomorna na komp Kako si ti?
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!