Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 8:07:45
|
|
|
|
Puli
|
cvrči bravo za malo šeficu jutar svima koje su nam došle moram kidati radim od devet a još sam u pidžami bajkač
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 8:08:59
|
|
|
|
vjerae
|
pa pa Puli, kako se nosite sa ovom toplinom?
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 8:20:44
|
|
|
|
mama mery
|
dobro jutro cure
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 8:22:32
|
|
|
|
vjerae
|
odosmo i mi
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 8:25:24
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Dobro jutro drage moje..... Kako ste?
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 8:42:05
|
|
|
|
ZVRK
|
evo i mene dobro juto svima
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 8:57:25
|
|
|
|
mariola
|
Jutro curke. Da vas pozdravim. Jutros sam se odmah bacila na teme. Jeste mi dobro? Ja došla na posao s flekavom majicom Idem to probat malo očistit. Nemam pojma kako mi se to dogodilo
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 8:59:34
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Jutro Zvrk i Mariola... Pa kako si mogla doći s flekavom majicom???
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 9:02:25
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mariola Nemam pojma kako mi se to dogodilo probaj se oblačiti otvorenih očiju
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 9:03:00
|
|
|
|
ZVRK
|
bumbi kako dino i ti?
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 9:04:07
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Dobro smo,Dino po cijele dane vani i igra se... Kako tvoj zvrkić?
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 9:05:18
|
|
|
|
mariola
|
Pa nemam pojma. Ja neidem flekava ni po kući Nešto svijetlo žuto a majica siva pa jutros nisam ni vidila Još mi se nije skroz osušilo al mislim da sam skinula fleku. Jutros sam imala šou s oblačenjem, obukla jednu haljinu koja ima neki faking patent pa mi mm to kopčao i nikako zakopčat pa je na kraju uzeo klješta i pukako patent da mi dokaže da patent ne valja da ga promijenim.
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 9:05:56
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Mariola zaboravila sam ti reći da je onaj quatro caribi sladoled super... Čak i ananas nije loš..
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 9:06:38
|
|
|
|
curice
|
bravo za tvoga muža-kao da vidim moga sve riješava sa klještima
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 9:07:44
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Mariola zaboravila sam ti reći da je onaj quatro caribi sladoled super... Čak i ananas nije loš.. Bas sam ga jutros gledala...ali sam na dijeti
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 9:09:37
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Mariola zaboravila sam ti reći da je onaj quatro caribi sladoled super... Čak i ananas nije loš.. E znaš da sam te se sjetila jer sam u pondeljak na veče u novinama vidila reklamu. Kupujem onda da probamo Bumbi, tvoj Dino uživa, već vidim moga kako će s dedom stalno u pokretu biti Curice, kako ti i tvoje curke? Zvrk oćeš mi odgovorit na "danas kuham".
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 9:10:38
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Mariola zaboravila sam ti reći da je onaj quatro caribi sladoled super... Čak i ananas nije loš.. Bas sam ga jutros gledala...ali sam na dijeti sreća pa sam trudnica inače bi ga i ja samo gledala
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 9:11:20
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Cure ja se idem prihvati malo spremanja....dođem kasnije...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 9:12:02
|
|
|
|
ZVRK
|
jesam mariola
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 9:15:07
|
|
|
|
curice
|
mariola jesu li mučnine skroz nestale moje cure ok,bili smo jučer na plaži,ali najveća je rekla da je more hladno i onda nijedna nije htjela ući i okupati se,a kupača puna plaža.Jako je vruće,klimu danas treba očistiti i spremiti za prvo paljenje. Kako je kod vas?
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 9:19:30
|
|
|
|
mariola
|
Da moje mučnine su nestale, hvala Bogu. Vrućina je užasna. Klima mi u kancelariji radi jer bez nje nebi mogla. Juče sam nešto zbrčkala na tajmeru pa je nisam mogla upaliti, bilo mi je tako slabo da sam pošla doma. Naš stan je u prizemlju, debeli zidovi, kuća u kamenu tako da nam ni ne treba klima, i usred ljeta nam je raslađeno bez klime. Ja se ne kupam prije 1.7
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 9:21:43
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Cure ja se idem prihvati malo spremanja....dođem kasnije... I ja isto.....
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 9:21:57
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: mariola . Ja se ne kupam prije 1.7 Ni ja,al cure jučer navalile,a onda umjesto da su se kupale,bile su u pijesku,a ja odmorila u hladovini uz kavicu iz termosice
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 9:22:45
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Cure ja se idem prihvati malo spremanja....dođem kasnije... I ja isto..... A vrijeme je da se i ja pokrenem,pozdrav do večeras
|
|
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 20.5.2009 10:33:01
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja pospremila...sad se bacam na kuhanje
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!