Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:35:35
|
|
|
|
pikachu
|
Ajoj, ejmama... Drži se... Jesi se loše osjećala ili...? Mi ćemo te zabavljati... Znači ništa od plimnog vala iz pravca Kvarnera...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:36:07
|
|
|
|
novamama
|
ejmama, pali klimu i odmaraj sve će biti ok...misli pozitivno, tj. naoružaj se filmovima knjigama i dobrom voljom, odmaraj i skupljaj snagu za poslije evo ti nešto lijepo:
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:36:10
|
|
|
|
m600
|
pikachu bokić... ejmama ajoj baš mi je žao slušaj ginića i miruj i sve će biti uredu...izdržat ćeš i mene je sve strah da sam se i ja počela otvarati....nekad se toliko preforsiram da je to strašno...a ne mogu si pomoći
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:36:20
|
|
|
|
Lady3
|
joj ejmama žao mi je.ali miruj ipak je bebica u pitanju.I nama koji nismo trudni tlak vrluda pa nogice u zrak i uživaj..M6oo kako si ti?jesi li bolje? novamama book..
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:36:37
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja radim Zato me ni nema puno tu danas......
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:36:59
|
|
|
|
ejmama
|
Samo vidim da mi vrućina smeta, i otkad je toplo osijećam se loše. Bit ću stalno u kući i na Raji naravno.
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:37:27
|
|
|
|
Lady3
|
evo i za trudnice malo osvježenja .
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:38:05
|
|
|
|
novamama
|
lady helou, ti po pivi, ha? tikice, što da ti kažem... nego plakat iz oba oka ...proći će i to....
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:40:36
|
|
|
|
pikachu
|
Meni isto to mirovanje ne ide baš najbolje, a čišćenje naravno ne prepuštam mm-u jer ja znam to bolje... Mi žene smo stvaaaaaaaarno.............. Ejmama, evo ti jedan anđeo:
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:41:09
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 joj ejmama žao mi je.ali miruj ipak je bebica u pitanju.I nama koji nismo trudni tlak vrluda pa nogice u zrak i uživaj..M6oo kako si ti?jesi li bolje? novamama book.. lady jesam dosta sam bolje....rekla sam zbog bebice ću se suzdržati... strah me da se od svog tog šoka i ja nisam počela otvarati....joj Bože sama sebi stvaram nervozu i paniku... kako si ti lady? kako klinci?
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:41:35
|
|
|
|
Zvonki
|
Bok cure! Evo mene, nanjušila slatkač. Ima još? Vruće je za poluditi. Mala je pospana od te vrućine i manje jede. Ja sam sva nikakva. U pon. na posao pa me steže...Prijateljici mama iznenada umrla pa sam u šoku. Infarkt. Bože, dali je to od ovih vrućina ili kaj? Imam osjećaj da će biti puno mrtvih ako nastave ovakve nesnosne vrućine.
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:43:22
|
|
|
|
pikachu
|
Ma, nemoj se još više brinuti, m, sa onim što bi moglo biti... Mi ljudi smo najžilavije životinje... Svašta preživimo i kasnije svjedočimo... Ne razbija glavu s tim stvarima, mazi bebicu i pij magnezij...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:43:37
|
|
|
|
ejmama
|
Hvala svima, bila je još jedna trudnica u isto tjednu kao i ja i ona se počela otvarati, rekla je dr. da ne zna šta je to da možda zbog topline.
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:44:35
|
|
|
|
Zvonki
|
Ejmama draga, sad sam tek pročitala. Miruj i nadam se da ćeš izdržati do kraja.
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:44:56
|
|
|
|
pikachu
|
Jbg... A jel povezano i sa tvojim visokim tlakom?
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:45:15
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: Lady3 joj ejmama žao mi je.ali miruj ipak je bebica u pitanju.I nama koji nismo trudni tlak vrluda pa nogice u zrak i uživaj..M6oo kako si ti?jesi li bolje? novamama book.. lady jesam dosta sam bolje....rekla sam zbog bebice ću se suzdržati... strah me da se od svog tog šoka i ja nisam počela otvarati....joj Bože sama sebi stvaram nervozu i paniku... kako si ti lady? kako klinci? Nemoj se strašiti, mene više brine tlak nego otvaranje. Marta ti je živi primjer, bila je otvorena i morala mirovati, a na kraju je prenjela. Mene samo brine tlak da me ne stave u bolnicu.
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:46:40
|
|
|
|
m600
|
zvonki bok kako si? pikachu hvala ti na utješnim riječima...prekosutra idem na pregled...već se sva tresem...magnezij mi uopće ginekolog nije rekao da pijem...dao mi je samo one prenatale ejmama drži se i miruj...još manje od 2mj i malena je tu
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:48:29
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pikachu a čišćenje naravno ne prepuštam mm-u jer ja znam to bolje... daj ne budi luda....oni to nikad neće napraviti kao mi, pa šta? ne budi luda i daj mu da radi ako ima volje.... on tri puta ti četvrti temeljito i super!!!
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:48:54
|
|
|
|
m600
|
draga tlak ti je sigurno visok zbog vrućine...zabarikadiraj se u kuću i rashlađuj se po cijele dane... ja sam jučer imala 140 53 a otkucaji su bili 113/min ove vrućine sve poremete...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:48:56
|
|
|
|
ZVRK
|
i a se tuda skrivam kako ste? ja imam druženje sa tetom peglom
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:50:15
|
|
|
|
novamama
|
magnezij je prva liga stvar za trudnice...umiruje mišiće, tj. smanjuje grčeve u nogama, opušta maternicu - da se ne grči...a i jako je dobar za smirenje trudnica - mene je preporodio
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:50:31
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK ja imam druženje sa tetom peglom E, da , hvala što si me vratila u stvarnost. Gibam, čeka moja draga prijateljica
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:50:45
|
|
|
|
m600
|
zvrk bokić kako je kod tebe? osim teta pegle na ovu žegu?? ja ne peglam sad kad je vruće...spremim to oprano i onda kako što želim nositi to si opeglam dan prije...mm i onako ne vrijedi peglati stvari jer on to sve zgužva kad ronda po ormaru...i onda ja 10 puta peglam istu majicu
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:51:05
|
|
|
|
pikachu
|
Oooo, ja ti pijem šaku nadomjestaka i moram priznati da mi se čini da ferceraju... Pijem: Mg 2x300mg, prenatal, C.vitamin, OMEGA-3, LACTOGYN... Magnezij ti pomaže kod grčeva koji su kod trudnica normalni, umiruje i smanjuje kontrakcije (ako sam dobro shvatila)... Normabel u situacijama u kakvoj si ti bila, kada je uzbuđivanje neminovno... I meni je rekla da uzmem Utrogestan ako osjetim jeke kontrakcije...
|
|
RE: C.B. sunce, more, pjesak u kosi... 26.5.2009 11:51:12
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK ja imam druženje sa tetom peglom zvrk, pa di u podne
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!