Njofra -> Bok raja (19.5.2009 19:04:05)
|
Vidim razblebetale ste se na mojoj temi; razmišljate li o poslu. Kako je danas, ima li što zanimljivo? Mene danas jedno djete razveseli a drugo sbedira bua, da, mali Njofra još ne zna sve pričati ali se zna zezati, skroz me nasmijao danas me ugrizao (ne znam uhvatila ga ta faza da me gricne za ruku onako u igri) pa sam ga pitala ma jesi li ti to mene ugrizao i tak nekaj a on meni smjeh na lice i kaže nišam, ne nišam. Opet s druge strane klinki velim daj si malo organiziraj taj svoj ormar daj pogle nikaj se ne vidi kaj je gdje i ok mala prihvati prijedlog. Čovječe ja idem u kontrolu a ono situacija u ormaru gora nego kaj je bila, uvvaa ponorila sam. Sitnice od kojih mi se sastoji dan. I da počele te paklene vrućine da smo barem blizu mora joj šta bi šetala po plaži s Njofrom, samo tako, zabarikadirali bi se nekakvim prozračnim krpicama i šeširićima i šetnja, brčkanje u plićaku. I sad sam se sjetila cure novi birc ima jako dobre slike. Super su baš ste si dale truda a ja još lijena pa da malo proučim to sa stavljanjem slikica na post, valjda ću i ja skoro primit nekaj korisnog štiva u ruke ili se barem toliko koliko skoncentrirati pa pročitati na webu. Bok svima do skoro
|
|
|
|