barby -> RE: I ja odlucila smrsaviti! (30.10.2009 12:10:59)
|
ja sam bila pred 2 god na UN dijeti i smrsavila 15kg,stavrno sam se stesala i bila jako happy,morala sam svu garderobu obnovit skoro,ali kako kazu da se nakon nje 2 god ne dobiva na kilazi lazu,ja sam samo malo pocela normalnije od onog izgladnjivanja jesti i odmah dobila 5 kg u kratko vrijeme i onda krenula opet na trecu UN dijetu i kolabirala,pozlilo mi zavrsila na hitnoj,moji se uspanicili,nisam znala za sebe,morala popit brzo sol i vodu jel mi pao tlak na 80 sa 45..nisu mogli vjerovat...nism imala snage progovorit,glavu pomaknut... onda sam nakon par tj. opet krenula,ja tvrdoglava i prvog tj. dijete opet ista stvar srusila se ali u snu,ulovila me vrtoglavoca,cijela soba mi setala,jedva dozvala moje i brzo opet zvali hitnu ista stvar...tako da nakon toga vise se nisam usudila opet ici...uzas,kad se sjetim evo sva se najezim....stvarno ne mogu reci dobri rezultati su nakon nje ali sam si upropastila mlo je falilo zdravlje.. i sad sm opet natukla dosta,spremam se na dijetu,ali nista posebno,pazit sta jedem,puno kretnje,ne vecerat,izbacit kruh,sokove itd.. pa da vidimo oce bit rezultata.posto vec 15 god imam problema sa stitnjacom rekla mi dr da ne smijem na rigorozne i da nikad necu smrsavit ko sta bih htjela jel da mi to moji hormoni ne dopustaju...bas krasno...[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|