Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 21.5.2009 21:07:57
|
|
|
|
tikica_69
|
za pocetak smanji na pola hamburgera i sto cesce vici na muza i kupiti ce ti ovo blato da te smiri
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 21.5.2009 21:10:03
|
|
|
|
lema
|
koje blato nisam u toku a vićem cijeli dan na muža i dijecu pa ne pomaže
|
|
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 21.5.2009 21:11:27
|
|
|
|
tikica_69
|
Imas na drugoj stranici ove teme slikicu pa vidi. GUAM blato od algi... A sad slijedi nagradna igra...nadjite tikicu
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 21.5.2009 21:16:11
|
|
|
|
lema
|
ma šta.................
|
|
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 21.5.2009 21:16:48
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 evo...a s ovime se mazem
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 22.5.2009 8:50:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Noćas sam prvi put namazala Somatoline i čini mi se da je koža malo zategnutija
|
|
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 22.5.2009 8:52:02
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Mariachi, i ja sam sinoć počela
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 22.5.2009 8:54:59
|
|
|
|
tikica_69
|
Kaj bumo lepe na plazi
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 22.5.2009 8:55:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Kaj veliš? Meni se čini ok... najprije žari, a onda hladi... i miriši cijelu noć... zbilja mi se čini da ima efekta.... gubaaaa...
|
|
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 22.5.2009 8:57:24
|
|
|
|
ZVRK
|
vi to mažete pa pustite cijelu noć na sebi ili ........ molim za postupak
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 22.5.2009 9:00:48
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK vi to mažete pa pustite cijelu noć na sebi ili ........ molim za postupak Ovo moje se drzi 45 minuta, pa se ispere i koza se namaze sa posebnim gelom
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 22.5.2009 9:01:47
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK vi to mažete pa pustite cijelu noć na sebi ili ........ molim za postupak da, namažeš (ne treba pono kreme jer se lako razmazuje) i ostaviš, lijepo se upije i ne prlja odjeću. samo u slučaju jake reakcije i crvenila koje ne prestaje treba isprati vodom.
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 22.5.2009 9:02:58
|
|
|
|
ZVRK
|
ok tikice,samo razmišljam o tome ali mi se ne kupuju ti proizvodi radi cijene
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 22.5.2009 9:03:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Piše tamo da prvih 30 minuta može se javiti crvenilo, i meni se javilo, ali je brzo prestalo.
|
|
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 22.5.2009 9:03:58
|
|
|
|
ZVRK
|
fj,šta kaže muž kada te uhvati a ti mu ''isklizneš''?
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 22.5.2009 9:11:19
|
|
|
|
ivanaa
|
ja sumljam da to djeluje jer djeluje
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 22.5.2009 9:12:21
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja sam nakon poroda sa ovim blatom skinula celulit i to sav....no, nisam ga bas imala ko sada. Ali sam i vjezbala vise nego sada.
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 22.5.2009 9:13:35
|
|
|
|
ivanaa
|
ma nemrem ja vjezbat,al mogu ne jesti..imam jos 3 kg skinut ali imam celulita
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 22.5.2009 9:16:22
|
|
|
|
ZVRK
|
ja ne vježba neke vježbice ali svaki dan idem u šetnju sa zvrkićem oko 2-3km,a sada je jpoš i toplo pa se više oznojim ,manje jedem,više pijem i funkcionira pomalo ali sigurno
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 22.5.2009 9:17:35
|
|
|
|
ivanaa
|
i je secem
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 22.5.2009 9:23:28
|
|
|
|
anaxx
|
cure s ovim pričama ste me skroz popalile na te kremice, blato, sve... , ja vježbam na famoznom leg magicu, a za kremice se malo dvoumim obzirom da radimo na bebi jel to ima veze, šta stvarno mogu utjecati na plod ???? al super ste mi vi, samo naprijed!!!!
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 22.5.2009 9:25:30
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK fj,šta kaže muž kada te uhvati a ti mu ''isklizneš''? mi se "pohrvamo" prije mazanja
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 22.5.2009 9:32:08
|
|
|
|
ZVRK
|
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 22.5.2009 9:48:15
|
|
|
|
plavka
|
anaxx jel ima kakve koristi od te leg magic sprave, gledala sam njihovu reklamu i privukla me da je i ja kupim ali tek kad rodim....
|
|
|
|
RE: I ja odlucila smrsaviti! 22.5.2009 9:58:41
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: plavka anaxx jel ima kakve koristi od te leg magic sprave, gledala sam njihovu reklamu i privukla me da je i ja kupim ali tek kad rodim.... ja sam početnik na tome, ali da me noge bole i osjeti se da mišići rade (noge kompletno, unutarnja i vanjska strana bedra, listovi, guza i nešto manje trbušni mišići), ja sam zadovoljna, baš se sva i preznojim, a radim ful kratke serije, u početku sam jedva izdržala 45 sekundi u komadu!!! sad sam na ,minutu i pol, pa minuta, minuta i pol pauze pa opet... i tako 7-8 puta, sve skupa 20-tak minuta navećer.... djeluje i nema nekih priprema, staneš i radiš... uz kućanice recimo
|
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!