Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 6.11.2008 10:21:36
|
|
|
|
BUMBIKA
|
a jel nema ništa za dečke na sniženj u TL?
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 6.11.2008 10:22:30
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Dubrava 43, Petrinjska 5, Vlaška 94, Maksimirska 49a
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 6.11.2008 10:23:40
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA a jel nema ništa za dečke na sniženj u TL? slabo...za Dinu bi se još našlo majica DR 24,99 - 49,99 i hlačica cca 50 - 80 kn, ali za veće slabo
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 6.11.2008 10:24:45
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: BUMBIKA a jel nema ništa za dečke na sniženj u TL? slabo...za Dinu bi se još našlo majica DR 24,99 - 49,99 i hlačica cca 50 - 80 kn, ali za veće slabo
|
|
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 6.11.2008 10:26:48
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Otići ću prije posla vidjeti jel ima šta.Večeras ili sutra vam javim jesam našla šta.... Kakve sam sreće neće biti veličine za njega,to mi se događa vrlo često u zadnje vrijeme...
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 18.1.2009 19:19:23
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
U mercatoru je dobro sniženje .... kupila FJu kaputić samtasti s kapuljačom, podstavljen - 70 kn....dalje kompletići - duge hlače i majica dugih rukava 50-60 kn, donji dijelovi trenirki - 30-40 kn, pamučne majice dugih rukava 20-30 kn
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 18.1.2009 19:51:30
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Vidjela,ali za Dinu nema veličine...Jedino sam bodije našla
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 5.2.2009 12:58:38
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Lidl - gaćice/bokserice (dječije, 3 kom) - 19,99 - potkošulje dječije (2 kom) - 24,99 - pidžama dječja - 39,99 - majice pamučne dugih rukava dječje - 22,00 - dječje čarapice (3 kom) - 19,99 - ženske gaće slip/ tanga (2 kom) - 14,79 Neki dan i danas sam kupila neke od navedenih artikala i moram reć da su stvarno ok, nije top kvaliteta, ali fini su i mekani, ne razvlače se pri pranju.
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 5.2.2009 13:06:50
|
|
|
|
tiha
|
floki sve je to super roba i moram priznat dosta kvalitetno nista mi se nije smanjilo sto sam tamo kupila ili raspalo ostalo je isto... ja kupila frendicinoj maloj neke patikice za rodos u TL za 69 kn kombinacija zlatkno-krem predivne su a kostale su preko 250 kn sad neznam tocno jer mi je odma cijenu skinula prodavacica da nebi zaboravila ipak je poklon
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 5.2.2009 13:11:38
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
a za sebe sam u Doroty Perkins uhvatila ljubičastu majicu, malo svečaniju za 99 kn i hlače za proljeće 69 kn. sutra idem poharat preostale dućane pa podnosim izvještaj btw u TL ima krasih jesensko proljetnih jakni (sive i ljubičaste) onako krače, sa gumom na kraju i kapuljačom po 99 kn.
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 5.2.2009 15:37:14
|
|
|
|
Lady3
|
u x-nationu ima veliki popust..jakne bile 800 sada po 200.krasni modeli(ja sebi kupila) majice imaju po 70 kn.lijepe,kvalitetne...hlače po 70 kn.za svakog ponešto...
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 7.2.2009 12:43:22
|
|
|
|
ROZI
|
Ja sam baš jučer kupila u TL Antoniu dopoši za 80kn i patike za 60kn,baš sam zadovoljna,ima dosta popusta.......... !
< Poruku je uredio ROZI -- 7.2.2009 12:44:20 >
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 4.4.2009 12:46:09
|
|
|
|
tikica_69
|
Cure, MANA vam ima snizenja...ja danas kupila capri hlace, kosulju, majicu, dvoje hulahopki, sve za 300kn i jos sam dobila mali nadstolnjak za Uskrs i dvije kuhinjske krpe kao poklon. Zato pozurite
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 4.4.2009 12:48:37
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
di ima mana dućana u ZG??
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 4.4.2009 12:50:40
|
|
|
|
božica
|
di ima mana dućana u ZG?? imaš na avenija dubrava kd pitaerala imaš u ilici
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 4.4.2009 12:50:57
|
|
|
|
tikica_69
|
Nama Vrbani, Nama Trnsko, T.C. Dubrava (bivsa Nama), Ilica 23/1 i u Super Konzumu u Spanskom
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 4.4.2009 12:53:34
|
|
|
|
božica
|
Nama Vrbani, Nama Trnsko, T.C. Dubrava (bivsa Nama), Ilica 23/1 i u Super Konzumu u Spanskom uzalud moj trud kada tikice sve spiše u komadu
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 4.4.2009 12:55:31
|
|
|
|
tikica_69
|
Imam njihov letak pa sam prepisala
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 22.4.2009 17:09:54
|
|
|
|
Wukovarka
|
Curke sa bebacima.... u Dm-ovim trgovinama traje popust na pampers pelene od 15% Do kada ne znam, ja danas isla kupiti
|
|
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 22.4.2009 23:21:22
|
|
|
|
mara27
|
prije par dana sam u Osh Kosha kupila Luci balerinke-tenisice br 26 za 89,00 kn
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 22.4.2009 23:58:03
|
|
|
|
novamama
|
u TL sam nekidan kupila kupaće br. 74 za DESET kuna...nisam mogla vjerovati...pa danas ništa ne košta DESET kuna ima u TL svašta - traperice za 70 kuna i tako, sve roba od lani ali super, šta ima veze...ljetni komplet za 25 kuna, bodići za 20 kuna...ma super... ima i na akciji krevetić putni, sa podlogom povišenom, za 400 kn, i još to da kupim i krećemo na put :-) u osh koshu sam isto kupila svašta za ljeto, ali ipak nije toliko jeftino ko u tl, ali je bolje kvalitete.... bodići za 40 kn, hlačice kratke za 50 kn čini mi se...imaju super kapice... eto, toliko ja znam za sada :-) još nas čekaju sandalice :-)
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 23.4.2009 10:32:38
|
|
|
|
cokolada
|
novamama, koji TL i koji osh kosh? Nema u svima.
|
|
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 23.4.2009 10:34:52
|
|
|
|
ninolina
|
Na jankomiru, u samoboru, na žitnjaku tu su sad sniženja neznam ima li u još kojem. E i cipke i sandale su na akciji
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 23.4.2009 11:01:22
|
|
|
|
uspavana
|
mi smo pred neki dan kupili na sniženju u primi bračni krevet.. konačno smo našli onakav kakav već dugo želim, ali je uvijek bio preskup..koji ima ladice s jedne i druge strane kreveta za spremanje posteljine i svega ostalog :) za nekih 1400,00 kn i na to dobijete još 12% popusta za bilo kakvo plaćanje... i onda još treba kupiti podnice... al na kraju nas je za svim ispalo 1450,00 kn... a mrak izgleda i lijepo je pajkiti na njemu baš sam presretna pa sam se morala pohvaliti
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 23.4.2009 11:09:44
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: uspavana mi smo pred neki dan kupili na sniženju u primi bračni krevet.. konačno smo našli onakav kakav već dugo želim, ali je uvijek bio preskup..koji ima ladice s jedne i druge strane kreveta za spremanje posteljine i svega ostalog :) za nekih 1400,00 kn i na to dobijete još 12% popusta za bilo kakvo plaćanje... i onda još treba kupiti podnice... al na kraju nas je za svim ispalo 1450,00 kn... a mrak izgleda i lijepo je pajkiti na njemu baš sam presretna pa sam se morala pohvaliti hej uspavana, baš me zanima taj krevet! jel to sa madracima ili?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!