joszde -> RE: šoping preko granice (12.8.2009 20:45:48)
|
bila ovaj vikend u posjeti u Požarevcu (Srbija) i u subotu čitala na RR kako je tamo jeftino i kažem mužu pošto se u ponedjeljak vraćamo za zagreb svakako moram ići u kupovinu pa ako je tamo jeftinije a nas je išlo osmero pa zašto ne mogu toga puno nakupovati i cigareta i namirnica i svega a kad ono tamo razočarenje cigarete 100kn,druge životne namirnice pa čak za 5-6kn skuplje od Zagreba stvarno sam se šokirala npr.šampon koji sebi kupujem od loreala ja ga ovdje platim 19kn tamo je 26kn,omekšivač od 2l 38-39kn,o suhomesnatim proizvodima da ne pričam naj jeftiniji sir 58-59kn,kava pola kile 26kn ma mislim da ne nabrajam a što me najviše šokiralo benzin pazi ovo 10,18kn,a mi mislili kako ćemo proći jeftinije ,dok recimo kada idem ko mm roditelja oni su blizu Županje pa ja onda obavim neki šoping u Brčkom deterđent za suđe 2l platim 12kn ,kilu vegete 12kn,tolet.papir 18kom.dvoslojni mirisni 20kn cigarete su skoćile sa 70 na 80kn.,omekšivač jedini od kojeg mi veš ljiepo miriše 3l-isto 12kn,volim tamo otići kod njih su sve veća tako pakovanje tako da sam mirna 3-4mj dok nejdemo opet kući tako šta se tiče naših susjeda iz srbije jako sam se razočarala .
|
|
|
|