|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: radno vrijeme
25.5.2009 13:02:38   
FIONA
znam da je to koma jel kad pogledaš moraš se dići u četiri ujutro...to je ipak malo rano...ja se inače dižem kad radim oko pet pet i petnaest pa mi tih 15 min puno znači a di ne cijeli sat ujutro!!!...ali samo za utjehu...ja sam jaaakooo dugo radila ujutro od sedam pa navečer do osam...nikada ni kune na plaći...niti dan slobodno...čgodišnji sam imala tjedan dana...tek treću godinu dva u komadu i to je bilo to!...Inače kad sam rekla dosta ja sam najgora kolegica i ljeni radnik...šaljem životopise i molim se Bogu na drugom poslu jel ak se vratim tako dobila bum otkaz kad pop......!!!!

Umorna buš ali radiš i cijeli dan si doma...radi na bebi i traži bolji posao...ti si jaka buš ti zdurala to!!! Ne buš tak do penzije!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 26
25.5.2009 13:05:22   
pikachu
Isuse, ovdje je svaki komentar suvišan... Živjela naša država... I još kažu da nam tržište rada nije dovoljno liberalno, a poslodavci rade, brate mili, što god da ih je volja!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 27
25.5.2009 15:12:39   
apika
Cure nisam u toku,di Tiha radi? Mogu se pohvaliti dugogodišnjim radom od 6-15 (i subotom) i svaku drugu nedjelju od 6-12, naravno kaj bi mi se to platilo iliti dao slobodni danuser posted image .I naravno ak nećeš tako evo ti radna knjiga a na burzi ima ko će(tak moj šef kaže).I još radim s ljudima i onda me mm pita kaj sam luda i živčana...Ma već sam stoput rekla kako je super u ovoj zemlji na brdovitom Balkanu... 

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 28
   [Obrisani korisnik]
25.5.2009 17:09:48   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 29
25.5.2009 17:47:32   
curice
Svaki moj komentar mi se čini suvišan-to se zove državauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 30
25.5.2009 21:47:54   
božica
tiha nemrem si misliti kak ti jeuser posted image user posted image
radim pak cijeli dan od 9-17user posted image
Nikak ni dobro kaj nam ne mogu nać neku sredinu
od 7-15
i od 8-16user posted image user posted image
ili jedan tjedan ujutro jedan popodne(onda bar znaš da kad si tjedan ujutro imaš za obitelj, a kada si popodne možeš si sve doma napraviti)
Svi zadovoljniuser posted image

Sretno!!!

< Poruku je uredio božica -- 25.5.2009 21:48:32 >

idem micat rit...

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 31
25.5.2009 21:51:15   
Candy
Joj Tiha,mogu misliti kak ti je user posted image ...
Ja šljakam maratonce,ali ja sam navikla i nemam djece tak da je meni puno lakše...Mogu samo misliti kako je vama majkama uskladiti sve to user posted image

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!