Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako da bijeli grudnjak ostane bijel? 6.9.2009 23:08:37
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: monte callanhoe,imam ti ja rješenje za one čarapiće s čipkom.Ja sam plavu majicu svog muža ubacila u mašinu s nekom robom kojoj očito tu nije bilo mjesto,i obojila se samo oko vrata u rozu boju ona 2 cm gdje je bilo bijelo,a plavo je i dalje ostalo plavo.Ja sam onda to izbjelila varikinom(klor).Ali da ne izbjelim ono plavo i ne uništim majicu ja sam lijepo usula varikinu u onu špricaljku od staklosjaja i izbliza u kratkim mlazovima špricala samo kuda treba,ostavila da odstoji po sata isprala i majica ko nova.A ti crni čarap nečim zaštiti npr najlonskom vrećicom ispod čipke i samo špricaj po tim volanima tj čipki. monte genijalno sutra idem kupiti varikinu, ma vjeruj da sam cak natrljala i pastom za zube onom whitening i nije pomoglo
|
|
|
|
RE: Kako da bijeli grudnjak ostane bijel? 7.9.2009 0:18:04
|
|
|
|
Zvonki
|
Oh draga, znači limune samo u limunadi, ha? Pokušat ću i ja s varikinom. Gore od ovoga ne može biti.
|
|
RE: Kako da bijeli grudnjak ostane bijel? 13.9.2009 1:05:01
|
|
|
|
CallamityJane
|
Monte sve hocu da ti zahvalim pa nikako da stignem, onaj tvoj savjet sa varikinom zaista djeluje spasila si mi djetetu carape i jos par komada robe, duznik sam ti i prvom prilikom te castim carapama po izboru ako znas jos koji savjet da ovako djeluje samo pucaj ...
|
|
|
|
RE: Kako da bijeli grudnjak ostane bijel? 13.9.2009 1:56:05
|
|
|
|
monte
|
I drugi put
|
|
|
|
RE: Kako da bijeli grudnjak ostane bijel? 18.9.2009 23:17:04
|
|
|
|
Zvonki
|
Meni je grudnjak još više požutio . I jesam, pridržavala sam se točno uputstva za doziranje i vrijeme. Čak sam alarm navinula
|
|
RE: Kako da bijeli grudnjak ostane bijel? 18.9.2009 23:37:07
|
|
|
|
CallamityJane
|
Zvonki da nisi alarm navinula uspjelo bi,ovako nista
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!