Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inicijalni razgovor u vrtiću 1.6.2009 8:44:15
|
|
|
|
Puli
|
e da još ima li braću/sestre gdje živi-stan/kuća ima li još netko od roditelja u kućanstvu tko pomaže u odgoju djeteta razgovaraš s pedagogom kao sa mnom u parkiću ako se još čega sjetim napišem
|
|
RE: Inicijalni razgovor u vrtiću 1.6.2009 8:47:54
|
|
|
|
ZVRK
|
kod nas toga razgovora nema a što se tiče uspavljivanja i šta jede........njih ne zanima u smislu MORA se prilagoditi na vrtički režim i jedenja i spavanja
|
|
RE: Inicijalni razgovor u vrtiću 1.6.2009 8:52:33
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: dominik bila sam na razgovoru sa domiem al se ne sjecam pitanja tako da ocito onda nije nista strasno, a doru mi nisu primili vec neka se javim mj dana prije 1 rockasa pa ce vidjeti da li ce biti mjesta jer mala nece navrsiti godinu do mislim 8.mj tak ni moja i zato ide u privatni....a i kada navrši godinu dana ne bu mjesta za državni jel ih ima više sa manjom razlikom nego moja!!!daj zamisli... ja se nadam da bumo neku predost dobili posto je dominik u tom vrticu, a u privat ionak mogu otici u 1 mj kaj ne? a ak ti je mama u vrticu pa moze bebaca ugurati...
|
|
|
|
RE: Inicijalni razgovor u vrtiću 1.6.2009 8:55:36
|
|
|
|
curice
|
kod nas je na drugo dijete cijena umanjena za 100 kn,tako da prvo-starije dijete plaća 450 kn,a mlađe 550 kn
< Poruku je uredio curice -- 1.6.2009 8:56:58 >
|
|
|
|
RE: Inicijalni razgovor u vrtiću 3.6.2009 13:51:21
|
|
|
|
apika
|
Evo mi danas bili na upisu u jaslice i pitali nas sve ovo kaj i Puli,pedagogica mlada i simpa .Uglavnom koga god smo sreli u vrtiću svi bili ljubazni ,moramo za 2 tjedna na roditeljski di će nam reć detalje-što sve treba nositi u jaslice i sl.,28. i 31.8 imamo prilagodbu i onda 1.9 startamo!
|
|
|
|
RE: Inicijalni razgovor u vrtiću 3.6.2009 13:52:59
|
|
|
|
FIONA
|
ne u privatni su upisi kao i za državni zbog subvencije države koliko je meni poznato...i oni imaju limit i rade grupe...samo kaj više plačaš!!!!...tak je bar kod nas???
|
|
RE: Inicijalni razgovor u vrtiću 5.6.2009 21:54:29
|
|
|
|
anne
|
Obavili smo razgovor i bilo je super. Jedino me iznenadilo pitanje što mi se sviđa na mom djetetu, što bi izdvojila. Kao moraš reči nešto karakteristično za njega, što ga najbolje opisuje. Zujili smo i ja i Maki. Postavljala nam je pitanja i cijelo vrijeme škicala kako se djeca ponašaju, igraju, komuniciraju.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!