Anoniman -> RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? (30.5.2009 10:45:00)
|
IZVORNA PORUKA: novamama zaboravila sm i nellycu[sm=smiley1.gif] - cura skroz na mjestu, nema je u zadnje vrijeme na rr Tu sam ja, pratim vas, ali posto sam posle 8 meseci najzad dosla kod svojih, slabije pisem [sm=smiley1.gif] ali nema dana da barem ne provirim da vidim kako ste mi cure [sm=smiley1.gif] a koga bi upoznala...mnogeeeee od vas [sm=smiley1.gif] prve na spisku su mi lady3, kitty i tweety...s njima se pisem i na face-u [sm=smiley1.gif] kratko sam medju vama, ali od samog pocetka ste se sve postavile kao da se znamo odavno, zato mi se ovde toliko i svidja...i nema onih svadja, prepirki, zajeba[sm=smiley35.gif]nja kao na drugim forumima...i nikad nisam osetila da nekom mozda smetam, s obzirom odakle sam i kako pricam, odnosno pisem [sm=smiley1.gif] i uvek kad sam trazila savet, odmah sam ga i dobila. slozicu se s lady3, stvarno ste mi sve drage [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ja sam na fb-u Nela Bosnjak, pa koja zeli nek me doda, bilo bi mi drago [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|