Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 23:41:10
|
|
|
|
novamama
|
ja idem katamaranom, sorry
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 23:43:21
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: novamama ja idem katamaranom, sorry i ja isto al mozemo orgaizirati neki jednodnevni izlet trajektom.....
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 23:44:00
|
|
|
|
novamama
|
vidjet ćemo što i kako, malo mi je teže planirat sa malom bebom, ali ništa nije isključeno
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 23:46:50
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: dominik di ste zadranke bile lani kada smo mi cekali trajekt 5 sati za dugi otok ja na otoku.... di ste isli na dugi otok.... ja idem na veli rat joj veli rat je MEGA u saliju smo bili...bilo nam je preeeedobrooo jer je gazda bio mrak tip u SALIMA dominik, u SALIMA ah ja sam generacija dr quinn zena vrac
|
|
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 31.5.2009 23:51:27
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: novamama ja ti svoj ne dam, sumnjiva si ..f k!!!...skužila me... a da se ja predomislim
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 25.2.2010 17:19:00
|
|
|
|
Lady3
|
al sam s eopet nasmijala,već sam zaboravila ovu temu..Od onda naša raja s e proširila za mnogo članova pa se nadam da ću skoro već jednom i upoznati :tonkicu,pepeljugu,theu,mariachi,martinu ks.lilivanu,cvrčak...joj ima vas bome......i još mnoge cure..
< Poruku je uredio Lady3 -- 25.2.2010 17:22:27 >
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 25.2.2010 17:27:06
|
|
|
|
marija0
|
ja bi vas SVE htjela upoznati jer ste sve a nekako mi se čini da vas i poznam na neki način ali kavice su uvijek dobrodošle.... evo za sve jedan veeeliki i još veći
|
|
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 25.2.2010 17:31:37
|
|
|
|
Marta j
|
Ja bi voljela kada bi mogla upoznati sve. Al se nadam da cu uskoro upoznati Lee i Ninolinu. Marija a nadam se da cemo ti i ja popiti kavu kada ja dodem u Makarsku
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 25.2.2010 18:34:10
|
|
|
|
marija0
|
može marta javi se, super
|
|
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 25.2.2010 18:36:50
|
|
|
|
osobno
|
ja vas sve volim (zaista ), ali pošto nemam priliku upoznat cure iz ostatka Hr, najviše bi volila upoznat Nellycu, a nadam se da ubrzo i oću. Upoznala samo vrtirepku i je ona i njena medena Kike. ali ako neko bude dolazija ovo lito, rado ćemo se nać na kavici.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 25.2.2010 18:40:53
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja bi voljela upoznati skoro sve, a to je nemoguće pa se nadam da ću barem cure koje su mi bliže. Upoznala sam Theu i emily, s ninolinom i pepeljugom nikako da se dogovorimo i popijemo kavu, a voljela bi upoznati i ostale, tikicu, zabu, fionu, tihu, lady, cvrčak, martu, lee, millu, pikachu i još puno vas!
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 25.2.2010 20:43:57
|
|
|
|
dominik
|
meni su se zelje upoznavanj pocele ostvarivati na najcudnije nacine ...jedva cekam upoznati zabu uzivo, i tiks do kraja i fj na mom terenu ...nadam se jednog dana upoznati i lee i m600 i viky (iako ju ne srecem tu cesto ) i fionu da joj izmjerim jezik...i jos hrpu cura ali ne mogu nastaviti pisati jer budu mi klinci stan demolirali...
|
|
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 25.2.2010 20:53:43
|
|
|
|
Anoniman
|
ja bi htjela barem zagrebačku ekipu za početak, ak mi se posreći da potrefim miting, jer sam ih već par profulala...
|
|
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 25.2.2010 20:54:31
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: dominik meni su se zelje upoznavanj pocele ostvarivati na najcudnije nacine ...jedva cekam upoznati zabu uzivo, i tiks do kraja i fj na mom terenu ...nadam se jednog dana upoznati i lee i m600 i viky (iako ju ne srecem tu cesto ) i fionu da joj izmjerim jezik...i jos hrpu cura ali ne mogu nastaviti pisati jer budu mi klinci stan demolirali... evo mjeri....
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 26.2.2010 10:27:44
|
|
|
|
ninolina
|
jooj ja bi vas voljela sve upoznati, evo m600 sam upoznala i jedna slatka, draga osoba... Martu, lee, Martinu nadam se uskoro... a Leilany ako bog da, cvrčak poznam telefonski nadam se uskoro i u četri oka... a u ostalom i sve vas dobre dušice da upoznam jednog dana
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 26.2.2010 12:15:10
|
|
|
|
boba125
|
ja bi htjela upoznati puno cura,tesko izvdivo ali ja se nadam i zelim npr. uspavanu,cvrcak,lueman,mamiku,leilany,callanhoe,martinu ks,tikicu i jos i jos i jos puno cura
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 26.2.2010 21:25:12
|
|
|
|
lelo
|
joj ja sam toliko cura već upoznala i stvarno mi je drago,ali ostale su mi još neke za upoznat kao martina ks, elenora, vjerae,kokita (baš mi je žao što se nismo vidjele u Ri prošlo ljeto),ninolina,bumbi,mariachi, marta j ............... ma sve bi vas upoznala. P.S. ako sam koga zaboravila SORRY cure.
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 26.2.2010 21:27:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: lelo joj ja sam toliko cura već upoznala i stvarno mi je drago,ali ostale su mi još neke za upoznat kao martina ks, elenora, vjerae,kokita (baš mi je žao što se nismo vidjele u Ri prošlo ljeto),ninolina,bumbi,mariachi, marta j ............... ma sve bi vas upoznala. P.S. ako sam koga zaboravila SORRY cure. ja tila napisat a mene i onda se sitila da smo se upoznale ah godine su pocele radit svoje
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 26.2.2010 21:27:09
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja bi isto sve voljela upoznati,ali nekako najviše Njanju(neznam ni sama zašto ) bet ljutnje druge cure
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 26.2.2010 21:52:49
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: lelo joj ja sam toliko cura već upoznala i stvarno mi je drago,ali ostale su mi još neke za upoznat kao martina ks, elenora, vjerae,kokita (baš mi je žao što se nismo vidjele u Ri prošlo ljeto),ninolina,bumbi,mariachi, marta j ............... ma sve bi vas upoznala. P.S. ako sam koga zaboravila SORRY cure. ja tila napisat a mene i onda se sitila da smo se upoznale ah godine su pocele radit svoje e pepe pepe. a i cvrči kaže da nije nikog upoznala a u Ri se družile zajedno sa njanjom,dami, ejmamom ............
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 1.3.2010 13:40:54
|
|
|
|
Bebys
|
e znate sta bi meni bilo drago...KADA BI RR IMALA KAMERE PA SE SVI VIDIMO...koji bi to shou bio...kak bi to bilo super...
|
|
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 1.3.2010 13:41:57
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 al sam s eopet nasmijala,već sam zaboravila ovu temu..Od onda naša raja s e proširila za mnogo članova pa se nadam da ću skoro već jednom i upoznati :tonkicu,pepeljugu,theu,mariachi,martinu ks.lilivanu,cvrčak...joj ima vas bome......i još mnoge cure.. steta sto je otisla...draga je bila...
|
|
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 1.3.2010 13:58:36
|
|
|
|
karoca
|
Pošto sam ja na jugu,mogu samo reći ako koga put nanese u ove krajeve nek se slobodno javi, popit ćemo kavicu na Stradunu.
|
|
RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? 1.3.2010 14:06:46
|
|
|
|
Domy
|
Meni su sve cure sa rr drage i nebi nikog izdvajala posebno..eto kad neku put nanese prema plitvicama neka mi se javi biti če mi drago..
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!