Zabrinuti tata -> RE: Kako prepoznati alergiju? (14.2.2014 10:49:34)
|
Lijep pozdrav. Obzirom je ovo moj prvi susret sa portalom ovog tipa, ispričajte me ako nešto ne radim kako treba. Uglavnom, otac sam prekrasne malene Tesse (starosti 2 mjeseca). Do prije dva tjedna sve je bilo u savršenom redu, da bi se prije dva tjedna na licu ( obrazima, čelu, iza oba uha) moje male princeze pojavilo crvenilo, hrapava koža, te sitni prištići. Crvenilo kože se pojačava kada papa (isključivo sisa) i naravno kada se trlja, a isto se povlači kada zaspi, dok hrapavost kože naravno ostaje, znaći tog crvenila, odnosno iritacije kože nema na niti ijednom drugom dijelu tijela. Tessa dobro napreduje, redovito jede, nema temperaturu, uglavnom sve super osim tog užasnog crvenila i hrapave kože po njenom licu. Pedijatrica nam je rekla kako je to najvjerojatnije čišćenje od hormona, ali nisam baš siguran. Mažemo je za sada Becutan kremom i kupamo samo u vodi.. Eto, ako ima netko sličan ili isti problem,neka napiše svoja iskustva. Razmišljamo otići u bolnicu Kantrida ali ne znam da li i oni mogu pomoći jer je beba premala za bilo kakve alergo testove.
|
|
|
|