Anoniman -> RE: C.B. Sretan dan (31.5.2009 21:10:18)
|
IZVORNA PORUKA: novamama aaaa, na faksu si[sm=smiley1.gif] bravo, bravo, tako treba - lijepa i pametna[sm=smiley1.gif] ovdje ti je kiša i malo je zahladilo, tako da je kupanje naglo prekinuto, ništa posebno ne propuštaš... ma brzo će ti vrijeme proći, doći ćeš kad je najbolje, i to još sa položenim ispitima[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ljubi saricu [sm=smiley1.gif] kako je gore? nisam nikada bila u bg, a baš bih jednom voljela ići tamo, ipak je to velegrad[sm=smiley1.gif] pa trudim se, videcemo kako ce ici [sm=smiley1.gif] bitno mi je da zavrsim, malo po malo, ipak mi je Sarica sad prioritet [sm=smiley1.gif] i ovde je naglo zahladnelo, dosla sam bila u pravo leto, bilo je preko 30 stepeni, a poslednja 2 dana je jedva 15 [sm=zmeden.gif] mada meni to iskreno vise i odgovara, ne volim vrucine, narocito ne u bg-u kad ugreje beton...uffff...tad mij e ipak draze more, i kupanje [sm=smiley1.gif] a beograd je meni najlepsi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ipak je to moj rodni grad [sm=smiley1.gif] salu na stranu, u prolece ga obozavam, a leti ne mogu da podnesem, tako da se sad radujem sto je zahladnelo jer najzad mogu da bas uzivam u duuugiiimmm setnjama po Adi ( nesto kao zg Jarun [sm=smiley1.gif]) [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|