Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 1.6.2009 11:45:26
|
|
|
|
Kika83
|
Ja nisam nikad. Baš me zanima dali je netko i kakav je rezultat kasnije
|
|
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 1.6.2009 11:48:28
|
|
|
|
tikica_69
|
Nisam ni znala da to netko radi
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 1.6.2009 11:54:31
|
|
|
|
ZVRK
|
kupila sam previše za ova dva pira šta sam radila pa mi ostaLO A pošto ja ne volim da bacam htijela bi ga smrzavanjem očuvati ako može
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 1.6.2009 11:59:07
|
|
|
|
tikica_69
|
Pa sto to ne moze dosta dugo i u frizideru stajati
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 1.6.2009 12:11:08
|
|
|
|
troubled
|
to ti može dosta stajati u običnom hladnjaku....a ako si ipak kupila dva kamiona onda zamrzni...ja sam jednom tako, doduše davno i koliko se sjećam bilo je ok
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 1.6.2009 13:48:28
|
|
|
|
kitty
|
ja to redovito radim,u ledu moze jaaakooo dugo stajat.poslje ga samo izvadim i na veliki ribez naribam pustim pola sata da odstoji i miksam.okus ko da je svjezi.
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 1.6.2009 14:37:32
|
|
|
|
ivanaa
|
isto tago al ja ga ne ribam samo ga nornalno odmrznemIZVORNA PORUKA: kitty ja to redovito radim,u ledu moze jaaakooo dugo stajat.poslje ga samo izvadim i na veliki ribez naribam pustim pola sata da odstoji i miksam.okus ko da je svjezi.
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 1.6.2009 17:13:32
|
|
|
|
kitty
|
brze mi se odmrzne kad ga naribam,ja sam zaboravna pa se sjetim da je u ledu kad vec krenem pravit kolac
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 20.7.2010 20:13:48
|
|
|
|
sirenas
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Nisam ni znala da to netko radi upravo tako nisam znala da se to radi uopće
|
|
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 20.7.2010 21:13:41
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: sirenas IZVORNA PORUKA: tikica_69 Nisam ni znala da to netko radi upravo tako nisam znala da se to radi uopće Pa ni meni ovo nikad nije palo na pamet
|
|
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 20.7.2010 21:40:31
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa isto tago al ja ga ne ribam samo ga nornalno odmrznemIZVORNA PORUKA: kitty ja to redovito radim,u ledu moze jaaakooo dugo stajat.poslje ga samo izvadim i na veliki ribez naribam pustim pola sata da odstoji i miksam.okus ko da je svjezi. i ja ga stavljem u škrinju...samo ga izvadim i ostavim u frižderu do drugog dana...lagano se otopi i sve 5
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!