joszde -> RE: spirala ili pilule (11.7.2009 11:56:53)
|
da sam ja imala doktoricu kak spada nebi mi se to desilo moj savjet nemoj piti tablete mene onda nije imao tko savjetovati danas ti vade krv i daju razne tablete i pokušavaju otkriti koje ti odgovaraju da ne dođe no nekih nus pojava,ali kod mene to nije bilo tako niti mi je imao tko dati savjet,prvo sam par mjeseci pila obične stediril tablete i stalno me je glava bolila to je bilo za poluditi ,onda kada sam mu to rekla onda mi je kao fol dao isto te ali sa manje hormona stediril M,od njih sam se u mjesec dana udebljala 8kg,ali ni na kraj pameti mi nije bilo da mi je to od toga nego sam mislila eto bila malo doma nisam se baš nešto kretala pa se nakupilo ,kada sam došla u zagreb otišla kod jednog privatnika on mi je odmah rekao kako vidi da to nije moja kilaža a u među vremenu sam se samo debljala,kada sam mu rekla gdje sam bila i kod koga i tko mi je dao te tablete samo mi je rekao pa kud baš kod njega on je stari kreten nema pojma o svom poslu on vas je uništio i htio mi je dati neke kao nove koje su tek došle i rekao mi je da jedna moja tableta ima hormona koliko cijela ta kutija pa neka si samo mislim koliko sam se uništila u samo godinu dana evo sada je prošlo već jedno 7god,kako ne pijem ništa udebljala se 40kg,i muku mučim,samo da ti kažem da nikada nisam imala problema sa kilažom niti sam ikada pazila što ću jesti jela sam za troje ljudi šta da ti kažem kada se samo jedan kruh kupovao za mene ,a sada nesmijem ni pogledati ,eto to ti je moja priča bolje se posavjetuj i to dobro.
|
|
|
|