|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   slovenci
3.6.2009 21:32:42   
mamice
Istina je, ove godine u Hrvatskoj i na još nekim tržištima nismo isplaćivali naknadu za godišnji odmor. No isplata regresa ovisi o poslovnim rezultatima, a uvjeti poslovanja su bili otežani, rekli su nam u Mercatoru. Taj slovenski trgovački lanac ipak je isplatio regres radnicima u Sloveniji. Kažu da je poslovanje u Hrvatskoj ugroženo i zbog zabrane rada nedjeljom. Morali su, tvrde, srezati troškove kako bi sačuvali radna mjesta radnika.
- Ovo je diskriminacija. Tvrtke bi trebale jednako tretirati sve radnike. Ipak, najvažnije su plaće i radna mjesta - rekla je Dragica Mišeljić, predsjednica Sindikata trgovaca.
Sindikat oduvijek s Mercatorom ima problema, dodaje Mišeljić, jer mu se članovi Uprave često mijenjaju, a nije lako uskladiti ni stavove svih hrvatskih sindikata.

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: slovenci
3.6.2009 21:34:32   
ivanaa
a kaj reci...diskrminacije je uvijek bilo i bit ce.ko ce kome neg svoj svome

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 2
3.6.2009 21:38:09   
mamice
katastrofa bili su najbolja trgovačka branša i sad se osvećuju za politiku

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 3
3.6.2009 21:41:19   
dominik
mislim da nije to u pitanju...ima tu malo vise nego sama politika...sta je bit trgovine nego zarada...mi nismo trosili i on nema dobitak i nema razloga dati regrese i bok...kao da sam ga ja dobila pa mi nitko nije kriv i nitko me ne pita kako to a radim u hr firmi...moji su dobili a ja na porodnom kulac...a pa sorry ko bu o meni piso u novinama

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 4
3.6.2009 21:44:46   
mamice
slazem se ja bi svima dala regresuser posted image pa bi mogli trositi u bilo kojoj trgovini

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 5
3.6.2009 22:00:32   
mirna
to je opet jedan izmedju onih populističkih naslova tipa: slovenci su krivi za sve naše zlo.. naježim se zbog takvih natpisa svaki put...user posted image

ne kažem da je dobro što radnici neće dobiti regres, ali ne trebamo na to gledati izolirano. zanima me kakve plače i uvjete imaju trgovci u ostalim trgovačkim lancima i da li će tamo dobiti regres...

Sigurno je svim ovim trgovinama glavni interes profit i nije važno da li su oni slovenci, talijani, nemci ili hrvati. tako je to na žalost danas svugdje...user posted image Mislim da ova mercatorova odluka nema veze s politikom...

< Poruku je uredio mirna -- 3.6.2009 22:04:07 >

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 6
3.6.2009 22:28:03   
novamama
ja ću malo van mercatora, na temu slovenci...

ne smeta mi što kupuju u mercatoru kad dođu kod nas, i ja bi tako kupovala u konzumu kod njih - da ga imaju...

smeta mi što nas gledaju kao niža bića...to mi smeta...kod nas ništa ne valja...

imam nekoliko frendica slovenki, udane za hrvata...sve su rodile gore, ne planiraju živjeti u hr, naši doktori ne valjaju, naši vrtići ne valjaju, naše škole ne valjaju...

ne mogu da se ne zapitam: kako li onda takve osobe gledaju na našu djecu? da su neobrazovani, glupi i da im život visi o koncu kod naših pedijatara...

baš me nervira to....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 7
3.6.2009 22:30:32   
dominik
a oni su olicenje pametiuser posted image naravno da imaju najbolje dr kad ih imaju dva, najbolje vrtice kad ih imaju 3...mislim da su nasi ljudi kvalitetniji a posto rade u losijim uvjetima pa i tu dobe jos zvjezdicu ak se mene pita

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 8
3.6.2009 22:47:34   
Renata RR
Na Ringeraji je zabranjeno:

1.    Bilo kakva diskriminacija na račun rase, nacionalne, vjerske i političke pripadnosti ili spolne orijentacije.

Više: Pravila korištenja foruma

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!