|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nellyca i ispiti
24.8.2010 18:50:03   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 201
24.8.2010 18:53:25   
maja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 202
24.8.2010 19:51:30   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Gogule

joj Nelly kao prvo nisam izgleda jedino ja znala da si trudna. Znači Sara će dobiti društvo. Baš mi je drago. A što se tiče ispita ne sumnjam u tebe pa ti to treseš bez problema. no mislit ću u petak na tebe. Pusa

hvala draga user posted image
http://www.ringeraja.hr/forum/m_565277/mpage_1/key_/tm.htm- a evo i teme user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Gogule)
  Neposredna veza do poruke: 203
24.8.2010 22:28:02   
Ninaa
Draga sretno znamo da ti to možeš!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 204
26.8.2010 22:47:29   
Anoniman
E bas me briga sto vas davim, meni je sutra ujutru u 10 ispit i zelim vibrice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 205
26.8.2010 22:49:56   
happy future mum
sretno i ja ću se uhvatiti u koštac ubrzo sa svojima 

11.4. 2010, voli mama svoga malenog anđela najviše
24.6.2011., dolazi nam braco

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 206
26.8.2010 22:50:53   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: happy future mum

sretno i ja ću se uhvatiti u koštac ubrzo sa svojima 

hvala! srecno i tebi user posted image
Znam da je malo off topic, ali nisam u toku- jesi li ti dobila na kraju stvari? user posted image

(Odgovor članu happy future mum)
  Neposredna veza do poruke: 207
26.8.2010 23:05:32   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Nellyca

E bas me briga sto vas davim, meni je sutra ujutru u 10 ispit i zelim vibrice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo ukljucujem vibrator samo za tebe, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 208
   [Obrisani korisnik]
26.8.2010 23:06:46   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 209
26.8.2010 23:08:40   
cuba
Nelly draga, svu sreću svijeta ti želim sutra ali ti si bistrica lako ćeš ti to riješitiuser posted image  i evo ti isto malo vibrica da nebi bilo ~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 210
27.8.2010 6:56:50   
nemammaste
Sretno!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 211
27.8.2010 16:08:33   
cuba
Iiiiiii Nellyyyy šta je biloooooo????

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 212
27.8.2010 16:43:23   
Anoniman
Ja bila, odradila, jedva stigla ziva kuci (napolju 38 stepeni u hladu user posted image user posted image ) i sad cekamo do cetvrtka rezultate user posted image user posted image polagala sam pismeni deo iz engleskog, pa ako prodjem idem na usmeni. nadam se da sam dobro uradila, a ako ne dobro onda barem dovoljno da prodjem i provucem se user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 213
27.8.2010 16:43:42   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: callanhoe

evo ukljucujem vibrator samo za tebe, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 214
27.8.2010 16:50:51   
Anoniman
Držim fige!!user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 215
27.8.2010 16:54:44   
cuba

Ja bila, odradila, jedva stigla ziva kuci (napolju 38 stepeni u hladu user posted image user posted image ) i sad cekamo do cetvrtka rezultate user posted image user posted image polagala sam pismeni deo iz engleskog, pa ako prodjem idem na usmeni. nadam se da sam dobro uradila, a ako ne dobro onda barem dovoljno da prodjem i provucem se user posted image user posted image

To si se onda dobro izmorila danasuser posted image  sad odmaranje do četvrtkauser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 216
27.8.2010 19:19:41   
ikica84
user posted image user posted image sad cekamo cetvrtak user posted image user posted image !!!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 217
27.8.2010 21:21:08   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 218
27.8.2010 21:26:51   
pikachu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ~~~~~~~~~~~~~~

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 219
28.8.2010 5:50:51   
nemammaste
Čekamo rezultate! user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 220
3.9.2010 12:26:55   
Anoniman
Polozila pismeni deo iz engleskog user posted image user posted image Sad cekam 8.9 za usmeni, i to cu mroati dobroooo da se pripremim jer sam jedva prosla pismeni user posted image

A 6.9 imam ispit iz drugog predmeta, i za tad drzite fige user posted image user posted image

(Odgovor članu nemammaste)
  Neposredna veza do poruke: 221
3.9.2010 12:29:27   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image super

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 222
3.9.2010 12:41:05   
Marta j
jesam ja rekla da ces ti to poloziti...user posted image user posted image user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 223
3.9.2010 13:40:25   
cuba

Polozila pismeni deo iz engleskog user posted image user posted image Sad cekam 8.9 za usmeni, i to cu mroati dobroooo da se pripremim jer sam jedva prosla pismeni user posted image

A 6.9 imam ispit iz drugog predmeta, i za tad drzite fige user posted image user posted image

Ma jesam ja rekla da si ti bistrica i da nema sumnje u prolazakuser posted image  user posted image user posted image user posted image  draga, samo tako naprijeduser posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 224
3.9.2010 14:16:47   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: BUMBI

user posted image user posted image user posted image super

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!