Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:25:30
|
|
|
|
twitty
|
bravo candy! zivjeli mladenci!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:25:52
|
|
|
|
novamama
|
živjeli mladenci
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:26:05
|
|
|
|
Viky
|
čin čin za naše mladence!!!!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:26:16
|
|
|
|
twitty
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 ma već znam što ću reći..bez brige ak me samo otkuca ma čut će me nema više sladoleda..ni tobogana.. to je duh!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:27:35
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 uf kitty žao mi je,ni ja nisam bolje volje tak da ćemo obje biti Ma cure znam da sam sretna što je na kraju tako ispalo,al eto ne mogu si pomoći..mogao je uzeti 100kn..a ne 200..lupež jedan.. draga imas srece,ja kakve sam ne bi je nasla ne brini,ili bi je nasla praznu... ti si jos i dobra,od moje strine prijatelj je prije par godina otisao na plazu sa svoje dvije curice a vratio se kuci s jednom drugu je zaboravio curici nije bilo nista jer je citava njgova ekipa bila na plazi.
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:28:05
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 Candy bok vidim da puno radiš,nema te nešto ovdje.. Ne stignem draga,ludnica mi je totalna...Ali još malo pa ću na odmor i onda opet druženje do sitnih noćnih sati ...Totalno sam van svega,ne znam više što je novoga,tko je trudan,tko je rodio ...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:28:30
|
|
|
|
twitty
|
pravi je nema sta,daj mu i ti svoje na cuvanje
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:28:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Viky nelly bit će bolje,vjeruj mi zubići su gadna stvar kad izbijaju.Da li ima temperaturu? srecom nema, nadam se i da nece imati.... kitty bice bolje, ljubi malog andjela za mene
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:29:13
|
|
|
|
novamama
|
novih trudnica nema, za sada, čekamo huanitu da rodi
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:29:48
|
|
|
|
Lady3
|
sve najbolje Tiki i Kiki
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:30:16
|
|
|
|
Viky
|
[/quote] ti si jos i dobra,od moje strine prijatelj je prije par godina otisao na plazu sa svoje dvije curice a vratio se kuci s jednom drugu je zaboravio curici nije bilo nista jer je citava njgova ekipa bila na plazi. [/quote] ajme,zar i toga ima
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:31:51
|
|
|
|
novamama
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:31:59
|
|
|
|
Candy
|
Hvala novamama na informaciji,ma kaj bih ja bez tebe ...Jooj tak bi se malo podružila s vama,ali mi se tak spava da ne znam više kako tipkam uopće ...Dobro i ovaj Jager koji pijuckam ima malo utjecaja ...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:32:16
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca kitty bice bolje, ljubi malog andjela za mene hvala draga,ljubni i ti meni saricu, i nama rastu zubici pa je i od toga nervozan
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:32:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kitty IZVORNA PORUKA: Lady3 uf kitty žao mi je,ni ja nisam bolje volje tak da ćemo obje biti Ma cure znam da sam sretna što je na kraju tako ispalo,al eto ne mogu si pomoći..mogao je uzeti 100kn..a ne 200..lupež jedan.. draga imas srece,ja kakve sam ne bi je nasla ne brini,ili bi je nasla praznu... ti si jos i dobra,od moje strine prijatelj je prije par godina otisao na plazu sa svoje dvije curice a vratio se kuci s jednom drugu je zaboravio curici nije bilo nista jer je citava njgova ekipa bila na plazi. mislim strasno pa ja lady i kazem da bude srecna sto fali samo 200kn, verujem da fotic i mob vrede puno puno vise od tih 200kn...
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:33:57
|
|
|
|
twitty
|
evo jos jedna za tiki i kikija
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:34:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
evo mene po treci put sve sam procitala pa sam u toku.....
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:35:14
|
|
|
|
Candy
|
Nellyca i Kitty bok,nisam vas ni pozdravila ...Ljubnite svoje anđeleke
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:35:19
|
|
|
|
Viky
|
drage moje,baš mi je super s vama,ali ja nemam više snage za tipkanje svima želim laku noć i ugodne snove pozz
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:35:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kitty IZVORNA PORUKA: Nellyca kitty bice bolje, ljubi malog andjela za mene hvala draga,ljubni i ti meni saricu, i nama rastu zubici pa je i od toga nervozan ja se samo nadam da nece biti ovako svako vece, ovo veceras je bilo strasno
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:37:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Candy Nellyca i Kitty bok,nisam vas ni pozdravila ...Ljubnite svoje anđeleke Ehej Candy, kako si nam ti veceras?
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:37:34
|
|
|
|
twitty
|
laku noc viky
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:37:41
|
|
|
|
novamama
|
candy, ajde leć... meni se spava kad te čujem, mislim, da sam ja radila cijeli dan baš bi me bilo briga za rr, odmah bih htjedoh staviti neku sliku za spavanje, i vidi što sam našla, preslatko
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:37:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Viky drage moje,baš mi je super s vama,ali ja nemam više snage za tipkanje svima želim laku noć i ugodne snove pozz Laku noc draga , lepe i mirne snove ti zelim
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 6.6.2009 23:39:47
|
|
|
|
novamama
|
nellyca, žao mi je što ju je boljelo , ali nisi ti za to kriva, i mislim da nisi zakazala, kao što si maloprije napisala...njoj je dovoljno da je držiš i ljubiš, a zna ona da bi ti najradije preuzela njezinu bol kad bi se to moglo.... zato, ne kritiziraj se...
|
Anketa
Aurora?pisonjicaDa (
44%)
Ne (
56%)
Broj svih glasova: 109Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!