Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:15:02
|
|
|
|
novamama
|
tweety di ti je kitty ?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:15:13
|
|
|
|
ZVRK
|
i moj isto spava.danas nije preko dana čorio tako da je u 20:00 zaspao odmah,a ja odmah tu došla šta znate kakva je prognoza za naredne dane??? još uvijek ružno (kišovito)vrijeme ili ima nekih naznaka suncu?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:16:03
|
|
|
|
twitty
|
IZVORNA PORUKA: novamama tweety di ti je kitty ? kod svojih,sad ce ona brzo,al ti nedostaje?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:16:12
|
|
|
|
ZVRK
|
nmama šta si nam to finoga poslužila?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:16:42
|
|
|
|
twitty
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK i moj isto spava.danas nije preko dana čorio tako da je u 20:00 zaspao odmah,a ja odmah tu došla šta znate kakva je prognoza za naredne dane??? još uvijek ružno (kišovito)vrijeme ili ima nekih naznaka suncu? znam za dalmaciju-sunce
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:17:43
|
|
|
|
uspavana
|
čula sam da će do srijede biti toplo...al u četvrtak su rekli opet kišu... nije bitno što je praznik, barem ćemo ga provesti lijenčareći u krevetu cijeli dan ništa, curke..pozdravljam vas...gibam u laganu šetnjicu s dragim... pa neki film i spavanac..ujutro se rano kreće opet za zg... puse svima!!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:18:32
|
|
|
|
novamama
|
evo malo i palačinki
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:19:05
|
|
|
|
twitty
|
IZVORNA PORUKA: novamama tweety di ti je kitty ? nmama nisam tweety-to ime je bilo zauzeto pa sam twitty
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:19:20
|
|
|
|
novamama
|
baj baj uspavana
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:19:45
|
|
|
|
twitty
|
uzivaj uspavana
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:20:37
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: twitty IZVORNA PORUKA: novamama tweety di ti je kitty ? nmama nisam tweety-to ime je bilo zauzeto pa sam twitty ups, sorry nego, da, fali mi kitty, nekako vas dvije dolazite u paketu ali dobro, bar niste blizanke čim je ona kod 'svojih'
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:22:30
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: uspavana nije bitno što je praznik, barem ćemo ga provesti lijenčareći u krevetu cijeli dan puse svima!! ja neču moji ljenčariti u krevetu.mene moja živa budilica zvana danijel neće pustiti.kada se on probudi mir i tišina nestaju nmama -nema palačinka???samo x
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:22:34
|
|
|
|
twitty
|
eto vec si korak blize istini,stvarno cemo te odvest na kavu i objasnit ti neke stvari
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:23:23
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: twitty IZVORNA PORUKA: ZVRK i moj isto spava.danas nije preko dana čorio tako da je u 20:00 zaspao odmah,a ja odmah tu došla šta znate kakva je prognoza za naredne dane??? još uvijek ružno (kišovito)vrijeme ili ima nekih naznaka suncu? znam za dalmaciju-sunce ja ču se nadati da je tako i za istru
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:28:08
|
|
|
|
Candy
|
Pozdrav cure,kako ste,kako je prošao dan ?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:31:53
|
|
|
|
ZVRK
|
da vas pitam kada kliknete za odgovoriti nekome na poruku na forumu da li vam se ono gore(mislim na one znakove za npr.boju slova staviti...) promijenilo????? meni da prije su mi bili neki znakovi a sada piše riječ?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:38:27
|
|
|
|
twitty
|
kod mene znakovi, ko zna sta sad cackaju
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:41:30
|
|
|
|
ZVRK
|
sada pitala muža a on rekao da stavio neki program šta se nudi na internetu da sve šta može sam kompjuter promijeni na hrvaski jezik tako da je to do mene
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:43:55
|
|
|
|
ZVRK
|
pa pa ja odlazim gledati TV sa mužićem
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:49:53
|
|
|
|
Candy
|
Pa-pa,Zvrk,uživaj !
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:53:19
|
|
|
|
Lady3
|
veče cure
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:55:35
|
|
|
|
Candy
|
Hej lady,kako si,kako klinci ?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 21:58:24
|
|
|
|
Lady3
|
do malo prije dobro a sad već ljuta.Laura mi opet diže tlak,pa ja neznam više što ću s tim djetetom.. prkosi uvijek i stalno..
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 22:29:39
|
|
|
|
Candy
|
Evo me natrag,opet ja odlutala malo
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 7.6.2009 22:38:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Vece cure! kako ste veceras? evo ja malu uspavala, danas nije bilo frke oko zubica, bas je bila dobra ceo dan
|
|
|
Anketa
Prevarakristina_21_rida li biste oprostili decku prevaru?ne (
71%)
da (
29%)
Broj svih glasova: 130Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!