Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:25:30
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: natalijax tiki jel mi velik stomak Ne super izgledas....prekrasna si trudnica i sve je u trbuhu sto je dobro
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:25:36
|
|
|
|
FIONA
|
curke jel netko za malo menze:
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:26:15
|
|
|
|
tikica_69
|
Fiona, kaze se meza...joj, jos te svasta moram nauciti
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:26:53
|
|
|
|
Lady3
|
bok Piggy mi sedugo nismo srele ne? Moji spavaju,mm kod frenda i molim Boga da duže ostane jer me misli opet daviti na netu da mu provjerim neke stvari..Znači potrajati će nekih doobrih 2 sata
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:27:00
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 bok svima... bokić i tebi!! već se dugo nismo srele!! kako si mi ti? tvoji klinci? ima li čeg novog?
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:27:07
|
|
|
|
natalijax
|
ma da nest mal u cikama ostalo od prvi put al sve u stomak svi misle da sam u 33tjednu a ne u 23,a ja nekako sve sebi mal mi je stomak
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:27:29
|
|
|
|
ninishka
|
moze fiona...ja se nebi bunila...niti malo...kad to vidim, odmah me hvata glad..
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:27:57
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: natalijax ma da nest mal u cikama ostalo od prvi put al sve u stomak svi misle da sam u 33tjednu a ne u 23,a ja nekako sve sebi mal mi je stomak Ma super izgledas
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:28:02
|
|
|
|
mama mery
|
fiona ti su ti ovali fantasticni
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:28:32
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 I piggy, kaj ima novoga???....ni cestitala mi nisi a kao u toku si ma daj molim te kaj je i tebe šupio kokošji abortus,kak ti nisam čestitala tam di su svi čestitali tam sam i ja kaj me napadaš odmah joj da si mi bliže u toku sam ja samo kaj me nema,pa evo i ovdje ću ti čestitati Želim vam sve najbolje i nek vas prati sreća,ljubav i zdravlje!!!!!!!!!! Živjeli mladenci!!!!!!!!!!!!! sad u to ime daj nekaj za pit
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:28:34
|
|
|
|
natalijax
|
ja cu dobro da se netko sjetio nest ponudit za papak
|
|
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:28:55
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: mama mery fiona ti su ti ovali fantasticni Uh, meni ih je dosta ovih dana
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:30:35
|
|
|
|
tikica_69
|
Evo za cijelu birtiju
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:30:46
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Fiona, kaze se meza...joj, jos te svasta moram nauciti ajme sad vidla kaj sam napisala...pa znam ali ne gledam dok tipkam gore več dole i ne da mi se kontrolirati... ...sram me majke mi!!!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:32:10
|
|
|
|
FIONA
|
ajme sad vino...pa nemrem mješat...kaj bum onda napisala...blokirali me budete ko mamu vlatkicu...
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:33:00
|
|
|
|
Zvonki
|
Cure, sad tek vidim svoju 5 Častim!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:33:48
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ...sram me majke mi!!! sta te ima biti sram pogledaj samo moje poruke ja bi se trebala pokriti usima po glavi i vikati zemljo otvori se u svakoj pouci pogrijesim najmanje jedno slovo
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:34:01
|
|
|
|
tikica_69
|
Zvonki, cestitam
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:34:22
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: mama mery IZVORNA PORUKA: FIONA ...sram me majke mi!!! sta te ima biti sram pogledaj samo moje poruke ja bi se trebala pokriti usima po glavi i vikati zemljo otvori se u svakoj pouci pogrijesim najmanje jedno slovo evo i sad si
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:34:48
|
|
|
|
uspavana
|
hvala gladna nisam, ali čašicu neću odbiti!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:35:59
|
|
|
|
Lady3
|
bok uspavana ,ja sam ok,klinci kao i obično i tak ide nekako..Kako si mi ti? Zvonki bravo za
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:36:56
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: mama mery IZVORNA PORUKA: FIONA ...sram me majke mi!!! sta te ima biti sram pogledaj samo moje poruke ja bi se trebala pokriti usima po glavi i vikati zemljo otvori se u svakoj pouci pogrijesim najmanje jedno slovo evo i sad si a bas sam pazila znas kako se kaze nije zvaka za seljaka
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:38:12
|
|
|
|
tikica_69
|
Jel netko za nesto fensi - smensi
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:39:56
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 bok uspavana ,ja sam ok,klinci kao i obično i tak ide nekako..Kako si mi ti? Zvonki bravo za ja sam ti odlično..trenutno sam umorna dosta...tak da laganini gibam na spavanac... puno pozdrava i pusa cijeloj ekipi!!
|
|
RE: C.B. Djevojačka večer 8.6.2009 22:40:07
|
|
|
|
Candy
|
Bravo Zvonki ! Lady bokić i tebi ...Ja vas drage moje napuštam,sutra me čeka naporan dan,moram na spavanje... Svima želim laku i mirnu noć i lijepo mi sanjajte ...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!