mamatina -> RE: Spolni život nakon gubitka željene mrvice (7.6.2009 20:18:18)
|
kao netko tko je to prošao, ne znam kolika je tvoja trudnoća bila, ali moja je bila jako kratka, no za mene a tako i nas jako intenzivna, mogu ti ispričati svoju priču. srećom je moj dragi nekako taj prvi put poslije prepustio mene. ja sam bila ta koja je nakon nekog vremena maženja potegla priču samo vođenja ljubavi. trebalo je dosta vremena, ne znam koliko točno ali valjda oko dva mjeseca sigurno. i naravno da od prvog pokušaja nije bilo to. daj si vremena i daj za pravo da to bude kako treba biti. ja bi nakon par minuta počela silno plakati i počelo je boljeti iako više nakon mjesec dana nije bilo fizičkog razloga da me boli. njegovo razumijevanje je bilo jako bitno, samo bi mi izljubio suze i zaspala bi mu u naručju. a onda je jedan dan samo po sebi krenulo... da, desilo se još par puta da se vratim u mislim da me slomi, ali želja da budemo ponovo dobro i da se ičupamo iz tog osjećaja je bila jača. moda je on cijelu tu priču malo pokrenu kad se jedan dan dreknuo na mene, kako život ide dalje i kako je bitno da smo mi dobro i kako ćemo opet jednog dana dobiti šansu (i evo 7 mjeseci kasnije jesmo). možda mi je i to trebalo jer sam nekao vrijeme bila jako letargična, bila je zima, samo sam doma sjedila i cmizdrila. daj si vremena da odboluješ ali ne predaj se... držim ti fige i budi pozitivna. samo se opusti i neka stvari idu kako trebaju. sve će doći samo po sebi. pusa velika [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|