Anoniman
|
Evo, curke, trebam mišljenje, iskustva... Mama me zove već par godina da dođem k njoj... ali prije nikako, ...Paulina bila mala, pa druga trudnoća, pa treća... i sad sam ja malko došla u fazu pucanja po šavovima (zato me ni nema tu, da ne gladate kaj ispada van kad koji šav pukne ) i rekla sam mm da ja idem! Razlozi... da se malo odmorim, da se malo ona bavi djecom, da možda posjetim neke ljude koje nisam vidjela godinama i godinama, da odem u shopping, bez da razmišljam o svakoj lipi, da se djeca maknu iz prašine (preko puta kuće mi grade naselje i čitavo dvorište mi je doslovno bijelo od prašine, a kuća da ne govorim), tamo je mirno malo mjesto uz Rajnu, većina mjesta je pješačka zona, ima i igralište, mogu s djecom biti stalno vani i tamo nije ni tako vruće po ljetu. E, sad... kako to izvesti? Ako idem avionom s njih 3 - to bi mi bilo najbrže. Međutim... prtljaga... kolica, trebam li nositi autosjedalice, s obzirom da će se tamo morati voziti u autu... koferi, tko će to sve teglit? Znam, mama će me dočekati na aerodromu, ali... pomalo gubim snagu čim počnem o tome razmišljati... Autobusom, nema teorije, voziš se 14 sati, ove moje bi izludile! Vlakom, nisam nikad išla, pa ne znam... Da nas mm odveze pa da se vrati? Pa za mjesec dana opet dođe po nas... to su 4 vožnje ... nemam pojma, a tako bih htjela otići, najviše mi je zbog zdravlja, jer Paulina ima bronhitis za bronhitisom. Možda odemo i do Rotterdama, njima je to povezano s poslom... sad mi je vrijeme planiranja, a ja sam sva zgublena... so, help, please...
|