Anoniman -> RE: Koncert lepe Brene (8.6.2009 23:05:38)
|
Fiona mislim da to opet zavisi od osobe do osobe...kao sto sam vec rekla, licno Olivera obozavam i jedva cekam neki njegov koncert u Splitu da odem, iako znam da on nikad ovde ne bi gostovao. Njega mogu da volim ili ne volim, ali ne mogu da sporim da ima odlicne pesme. Severina je ovde jako slusana, i u 10om mesecu ce odrzati koncert u Beogradu i sigurna sam da ce biti jedan od najposecenijih, iako ni nju ne slusam, ali ovde se ona ne dozivljava kao provokacija. S druge strane na Thompsona nikad ne bi otisla, ne zbog onoga sto je on u to vreme izjavljivao i kakve pesme je pevao, nego zato sto to i dalje radi i sto se na njegovim koncertima i dalje cuju razni antisrpski uzvici, mislim da svi znamo kakvi. iskreno, razmisljala sam se da li da pisem na ovoj temi, jer ne zelim da me neko pogresno shvati i ne zelim da se neko oseti isprovocirano jer mi to nije ni na kraj pameti. ja sam dosla medju vas i mogu samo da zahvalim svim devojkama jer se nijednog trena nisam osetila nepozeljnom. jer smo ovde sve jednake, barem ja tako osecam...da je drugacije, nikad ne bih ni bila na ovom forumu...
|
|
|
|