Lady3 -> RE: "Ringerajina tužionica" (4.8.2009 21:43:50)
|
ja danas popi[sm=smiley35.gif]jer naš kum koji nam duguje hrpu love si gradi pecaru,vidikovac a kao nema love i cijeli dan nas zove da dođemo vidjeti..ja poludjela,rekla sam mužu da nemam šta gledati jer se to sve radi s našim novcima..i kad izvoli nam vratiti doći ću vidjeti..[sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif]Kiiipiiim,a moj mužž pa ne možeš tako pa vratiti će,dogovorili smo se a taj dogovor se stalno odgađa..ma daj molim te,uvijek kuka kak nema love a stalno nešt gradi i uređuje a naš cijeli donji kat čeka da se renovira i nikako početi.s time da L.slj,godine kreće u školu i trebamo joj raditi sobu..a on kupio kuću,namještaj,.zida ,kreči pa jel to normalno..pitam ja vas.Poslala bih ga u onu stvar..A moj muž mi ne da ni zucnuti jer šta vrijedi ak se posvađamo,tek onda lovu neću vidjeti...I danas se cijeli dan pakiram za more i skoro pred zatvaranje trgovina nazove nas nj.brat i zove sutra da dođemo nj.malome na rođendan,,poludjela sam,trči u grad s klincima i traži poklon,kako doći bez poklona,u 1 trgovini morala kupiti šta je bilo iako bi drugdje izašlo me povoljnije..[sm=hudicek1.gif]Pa daj molim te el nije mogao nazvati i zvati nas 2 dana porije pa bih imala vremena sve kupiti na vrijeme..Ljute me takvi ljudi,najradije ne bih ništa bila kupila.ali ne mogu djeci pred oči bez poklona..znam šta znači doći a nemaš ništa..Ja svima najavim barem 7-10 dana prije da seuspiju ljudi organizirati..a oni u zadnji čas..kipiiiiiiiimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.[sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif]
|
|
|
|