Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:16:53
|
|
|
|
Anoniman
|
ne morem, ne morem, me pleča buliju!
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:20:12
|
|
|
|
vjerae
|
IZVORNA PORUKA: koka a mene buli glova ki se za zadnji dan pustim za študiat MIslim da sam kapila, bravo ja.Koliko još imaš
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:20:31
|
|
|
|
Anoniman
|
ma ti si super-mama, možeš ti to, budeš sve naučila!
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:22:01
|
|
|
|
m600
|
a meni bojler u kupaoni pokazuje toplu vodu više od maksimuma....jutros kad sam se probudila u kupaoni je bilo jako vruće....puštala vodu ali kazaljka nikako da se spusti...strah me da ne eksplodira
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:22:59
|
|
|
|
vjerae
|
Isključi iz struje za početak
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:27:09
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: m600 a meni bojler u kupaoni pokazuje toplu vodu više od maksimuma....jutros kad sam se probudila u kupaoni je bilo jako vruće....puštala vodu ali kazaljka nikako da se spusti...strah me da ne eksplodira bježi od tamo, možda regulator ne radi pa ti e ne spušta temperatura...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:28:00
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: vjerae IZVORNA PORUKA: koka a mene buli glova ki se za zadnji dan pustim za študiat MIslim da sam kapila, bravo ja.Koliko još imaš danas imam hrvatski , samo neka bude prolazna...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:31:08
|
|
|
|
m600
|
isključila sam još jutros ali temp je i dalje na maksimumu jel imao tko iskustvo s tim? nemamo plinski imamo onaj obični...mm na poslu a nema nikog doma
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:34:45
|
|
|
|
koka
|
nama se to bilo desilo, nešto nije štimalo pa je pukla cijev u zidu i rekli su da se temp, nije spuštala, morali su mi to promjenit. nazovi vodovod i kaži im, oni će izači na teren.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:36:16
|
|
|
|
ZVRK
|
m600 glavno da je isključen a kazaljka neka te ne zamara. pasti će sa vremenom koka u koliko danas??
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:36:28
|
|
|
|
vjerae
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: vjerae IZVORNA PORUKA: koka a mene buli glova ki se za zadnji dan pustim za študiat MIslim da sam kapila, bravo ja.Koliko još imaš danas imam hrvatski , samo neka bude prolazna... Držim ti
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:37:15
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: koka nama se to bilo desilo, nešto nije štimalo pa je pukla cijev u zidu i rekli su da se temp, nije spuštala, morali su mi to promjenit. nazovi vodovod i kaži im, oni će izači na teren. hvala cure koka i ja ti želim sreću na ispitu
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:37:54
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK m600 glavno da je isključen a kazaljka neka te ne zamara. pasti će sa vremenom koka u koliko danas?? u 17 prvi ispit, pismeno pa usmeni...drži te fige..bježim sad jer idem malo štrebat...a i nije tu tema za to
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:40:37
|
|
|
|
curice
|
prekjučer dok je vozio mm se počelo dimiti iz haube auta.Stao,otvorio haubu,i dimi li dimi.Sad zvali iz servisa,kvar ni manje ni više nego 13 tisuća kuna.Pa bi li čovjek vrištao
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:42:30
|
|
|
|
ZVRK
|
bravo koka,prvo ''zapališ''pa onda zbrišeš a tko je rekao da ima danas ispit????? IZVORNA PORUKA: koka a i nije tu tema za to e pošto je ovo tužionica(DA BI SE OPRAVDALA) JA SE TUŽIM NA TEBE KOKA I da znaš više nema višanja
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:47:49
|
|
|
|
FIONA
|
M600 moguće da ti je grijač u kamencu...tak je meni bilo...na kraju sam morala kupiti novi koji je koštal skoro ko bojler!!!....i to mjesec dana nakon garancije koja po novom vrijedi samo godinu dana...više nema na dvije!!!.. e cure moje ova ema bu punila stupce svaki dan sa mojim potpisom... Pa ona moja koza od šogorice tako igra igru da bi joj sad došla dole i zabila glavu u pijesak na plaži!!!...svaki dan zove moju mamu i pita ju kako je obzirom na zdravlje i MMs-pm joj šalje slike od male nečakinje kako uživa na moru..da spmenem kako do sada nije poslal niti jednu sliku a kad ju moja mama zove ne javi se po par dana...i da moja mma je htela na par dana dole do njih u svoj apartman pa ju je deva spiz... kao da nemaju mjesta jel mala sama mora spavati u sobi...a sad je kao sve super...majko mila kako ti ljudi žive i dišu sa svojom glavicom i malom pameću...danas mislim nazvati buraza i reči kaj ih ide...mislim njegovu ženu i sveki jel hvala bogu pa mi on ne zamjera...valjda!!!!...grrrrrrrrrrrrrrrrrr...ljut asam ko goranski Ris...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:49:11
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: curice prekjučer dok je vozio mm se počelo dimiti iz haube auta.Stao,otvorio haubu,i dimi li dimi.Sad zvali iz servisa,kvar ni manje ni više nego 13 tisuća kuna.Pa bi li čovjek vrištao ajme mukeee....komotno možete polovni neki mali autić za te pare uzeti...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:50:56
|
|
|
|
ZVRK
|
fiona,pa čiji je to teren na moru??????? po meni ti se drži svog plana a nju ko jeb. pa zašto se sestrićne ne bi mogle družiti skupa ,a(pitanje za nju)
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:53:26
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: curice prekjučer dok je vozio mm se počelo dimiti iz haube auta.Stao,otvorio haubu,i dimi li dimi.Sad zvali iz servisa,kvar ni manje ni više nego 13 tisuća kuna.Pa bi li čovjek vrištao ajme mukeee....komotno možete polovni neki mali autić za te pare uzeti... znala sam da će biti nešto treće,samo sam čekala šta.Prvo je crkla veš mašina-300 kn kvar,pa prodimio mikser-kupila novi,al ovo me dotuklo-13 000 nevjerovatno
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:54:11
|
|
|
|
ejmama
|
Mi smo se zbog takvih stvari odrekli vikendice da imamo mir, sad se šogi svađa s ostatkom obitelji.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:55:38
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: FIONA M600 moguće da ti je grijač u kamencu...tak je meni bilo...na kraju sam morala kupiti novi koji je koštal skoro ko bojler!!!....i to mjesec dana nakon garancije koja po novom vrijedi samo godinu dana...više nema na dvije!!!.. e cure moje ova ema bu punila stupce svaki dan sa mojim potpisom... Pa ona moja koza od šogorice tako igra igru da bi joj sad došla dole i zabila glavu u pijesak na plaži!!!...svaki dan zove moju mamu i pita ju kako je obzirom na zdravlje i MMs-pm joj šalje slike od male nečakinje kako uživa na moru..da spmenem kako do sada nije poslal niti jednu sliku a kad ju moja mama zove ne javi se po par dana...i da moja mma je htela na par dana dole do njih u svoj apartman pa ju je deva spiz... kao da nemaju mjesta jel mala sama mora spavati u sobi...a sad je kao sve super...majko mila kako ti ljudi žive i dišu sa svojom glavicom i malom pameću...danas mislim nazvati buraza i reči kaj ih ide...mislim njegovu ženu i sveki jel hvala bogu pa mi on ne zamjera...valjda!!!!...grrrrrrrrrrrrrrrrrr...ljut asam ko goranski Ris... fiona izgleda da su sve isti mene moja vec par dana uzasno ljuti stalno se nasladije kao ona ima para pa planiraju na odmor na tenerife i kao jadna ja s djecom nemogu nigdje a njij jos nepada napamet da ih ima lako je njoj kada je sve dobla na dlanu ja necu na more nigde pa mi je tako svejedno ali mi ide na zivce sa tim svojim ispadima
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:56:18
|
|
|
|
FIONA
|
a joj zvrk to je apartman od mojih staraca koji imamo skoro 15 godina...i ja sam dole uložila u neke stvari kad su se gradile kao i stvari u njemu tipa mikrovalka, šalice, plafonjere i tako dalje.... Moja šogi mora imati komfor, svoju mamu da joj služi jel sama ne može kao mala je jako zločesta i zahtjevana i kao jako bolesna...znam da ju muči to sa kožom ali kad god sam ju vidla to nije ni bluzu kaj ona dramatizira... ne znam samo od kuda joj hrabrosti!!!!...ma ja bi se sramila da se tak ponašam...i sad moja stara na njene suze i vapaje odgovara da bi ja fakat trebala pustiti njoj taj svoj tjedan da mala uživa na moru...pa nema šanse...e, nema šanse...ne dam niš!!!!!!!...joj ma od kad se probudim to me muči...užas!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:57:08
|
|
|
|
FIONA
|
mama mery to je kao prokleto....ja ne znam kaj ih južina šora u glavicu ali to nije normalno!!!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 10.6.2009 10:57:38
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: curice prekjučer dok je vozio mm se počelo dimiti iz haube auta.Stao,otvorio haubu,i dimi li dimi.Sad zvali iz servisa,kvar ni manje ni više nego 13 tisuća kuna.Pa bi li čovjek vrištao ajme mukeee....komotno možete polovni neki mali autić za te pare uzeti... znala sam da će biti nešto treće,samo sam čekala šta.Prvo je crkla veš mašina-300 kn kvar,pa prodimio mikser-kupila novi,al ovo me dotuklo-13 000 nevjerovatno imi smo imali nesta slicno auto nam nje proao tehnicki pregled za registaciju pa nas je popravak izasao 3000kn +reg
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!