lavica81 -> RE: "Ringerajina tužionica" (20.8.2009 22:42:01)
|
pa zaboga u tom stanu živi njezin sin i njezina unučad (ako već tebe ne voli) pa odakle joj srca takvo što govorit???? sram je bilo, to su ljudi bez srca nadam se da će ti se stvari u životu posložit kako ti hoćeš i da ćete se uspjet preselit. A onda ko je šiša, ne moraš više ni bit s njom u kontaktu IZVORNA PORUKA: bombončić02 Mogla bih otvorit posebnu temu pod naslovom "moja svekrva".. Naravno bila je tu danas opet, čak je popila nes i čašu vode a onda kad sam uspavljivala Luku počelo je prigovaranje mužu.... Ja dajem ovo, ja dajem ono, mene nitko ne poštuje, mene nitko ne ferma niti 5 %, nemamo novaca i onda ono "ah tako sam si sama napravila, kad budem dobra svojoj djeci, vidiš kako mi vraćaju"... Naravno da mi je muž u užasnom stanju, boli ga to sve što tako prigovara, smeta mu što smo u njenom stanu. Čak je uspjela prokomentirat mog tatu(njegovu plaću-koja je jako "velika") i moju mamu koja je pretrpila nekoliko lakših, hvala Bogu moždanih udara i sad se otišla odmarat sa sestrama i šogorom na more.. Meni je jako teško, mom mužu još i teže, jer je ipak njegova majka, nismo u mogućnosti izaći iz ovog stana, kao i svi, borimo se, molim Boga samo da mi šef produži ugovor kad se vratim s porodiljnog i da krenemo u borbu s kreditima i da si uzmemo nešto svoje.. Ovo je više za neizdržat [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] A da joj što prigovorimo to bi bio smak svijeta, ona nije žena od razgovora, to je samo komunikacija u jednom smjeru!!!
|
|
|
|