Vjeverica ST -> RE: "Ringerajina tužionica" (11.9.2009 23:59:41)
|
čekaj....udario te, ako sam dobro shvatila, jer je bilo neuredno? a što, on je gosp. Uredni? uh, uh...dobro je rekla Callanhoe, ujutro ga izribaj dobro, da ne zaboravi...neka doživi poniženje koje si tad osjetila, i često mu to spomeni kad te naljuti....grozno! joooj, moj muž mi je tek nedavno priznao da mu je otac nekoliko puta udario svekrvu...i bila sam ljuta jer mi to nikad prije (u 7 god) nije spomenuo...pitam se kako žena može trpit takvu sramotu, ponovno dignut glavu, kao da ništa nije bilo, dapače, nastavit činit dobro toj osobi........? i moj otac je samo jednom udario mamu, i to sam zauvijek zapamtila, kako mi je pao u očima.......nešto ga je bila strašno naljutila..... Čitala sam negdje da je u psihologiji- muško/ženskoj - ženi najveći strah da ju muž ne istuče, a muškarcu da mu se žena ne naruga! žene, cijenimo se...nisam baš neka pretjerana feministica, mislim da neke i prelaze granicu zdravog razuma, ali ovaj mačo stav- koji udarac "da ju spusti na zemlju" nikad nisam podržavala.....tto jednostravno nije humano, civilizirano...kukavičluk!
|
|
|
|