Anoniman -> RE: "Ringerajina tužionica" (7.11.2009 23:53:55)
|
Dan poceo savrseno. Mm slobodan, ustali, popili kaficu, malo se mazili u krevetu, rucali, mala odspavala i krenuli do grada da joj kupimo robicu. Da je opremimo za zimu...eto nas u TL, ja srecna sto je snizenje, pa ce dobiti koju stvar vise. Placamo, odlucimo da cemo na rate, 4 rate po 250kn. Super, bicemo mirni do proleca.. Posle toga odlazimo do bankomata, vidimo da je skinulo sve odjednom. Nista nam nije jasno, vracam se u TL spremna na svadju, medjutim na slipu lepo pise da je na rate. Ok, icicemo u banku da vidimo u cemu je problem. Kad ja ipak malo bolje ppogledam stanje racuna, i vidim da je sa TL-om sve u redu, nego nam je banka smanjila minus za 1000kn. [sm=smiley26.gif] I sta sad?! Nista, opet cemo celi mesec da pazimo na svaku lipu, hranu cemo kupiti na cek na odlozeno, a taman sam se radovala kako smo eto ovog meseca malo "stali na noge", i da cemo moci lepo da ga izdrzimo, da cak odemo i na koju kafu, vikendom kad je mm slobodan, da uzivamo. Ali opet nista od toga, opet cu ceo mesec da sedim u ovim glupim kastelima [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] veseli me samo sto je mala obucena i spremna za zimu. I sto sam dobila privremeni boravak i sad sam mirna godinu dana. I eto tako iz meseca u mesec, uvek neki djavo [sm=smiley13.gif] Tuzna sam [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
|
|
|
|