Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.11.2009 20:14:57
|
|
|
|
Viky
|
mislim da znam o čemu pišeš i razumijem te...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.11.2009 20:17:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Viky mislim da znam o čemu pišeš i razumijem te... reci mi ti iskreno jel mozda umisljam i preterujem? ja mislim da nisam
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.11.2009 20:18:13
|
|
|
|
mamice
|
reci nam viky o cemu je rijec
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.11.2009 20:22:14
|
|
|
|
Viky
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: Viky mislim da znam o čemu pišeš i razumijem te... reci mi ti iskreno jel mozda umisljam i preterujem? ja mislim da nisam mislim da imaš pravo biti ljuta...ja baš nisam upučena u sve,ali mislim da nije bilo ni vrijeme ni mjesto za takve izjave...(ja sam gledala samo novu)
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.11.2009 20:24:03
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
o kakvoj je izjavi riječ ..uopće nisam danas gledala informativne emisije?!?
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.11.2009 20:42:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Viky IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: Viky mislim da znam o čemu pišeš i razumijem te... reci mi ti iskreno jel mozda umisljam i preterujem? ja mislim da nisam mislim da imaš pravo biti ljuta...ja baš nisam upučena u sve,ali mislim da nije bilo ni vrijeme ni mjesto za takve izjave...(ja sam gledala samo novu) da su takve gluposti i lazi napricali bilo kad, pa bi ih nekako i progutala, ali danas...nemaju ni stida ni srama...
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.11.2009 20:44:08
|
|
|
|
mama mery
|
a o cemu je bila rijec ni ja nisam bila kod kuce
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.11.2009 22:29:29
|
|
|
|
Viky
|
Nellyca,zaista nije bilo umjesno od njih...ali to su novinari.Pa znaš i sama što su u stanju sve napričati i napraviti...njima je to hrana i novac.Ti znaš pravu istinu,znaju je i ostali i to je najbitnije.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.11.2009 22:31:39
|
|
|
|
MaTana
|
sad ste i mene zainteresirale... O cemu je rijec, ni ja nisam stigla gledati informativne emisije danas....
|
|
[Obrisani korisnik] 16.11.2009 8:07:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.11.2009 10:33:28
|
|
|
|
Puli
|
nisam stigla jučer se potužiti ali ću sad napraviti ljuta sam na dišicu kako u ovoj eri svinjske gripe može reći da temperatura 39 C nije ništa za malo dijete i još me bezobrazno pitati zar moj muž ne može koji puta na bolovanje rekla sam joj da je moj muž već bezbroj puta bio na bolovanju s djetetom doma dok sam ja radila i da sad ne može uostalom to se nje ne tiče to je zadiranje u privatni život
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.11.2009 11:57:31
|
|
|
|
dominik
|
meni kad je domi imao proljev je kolegica u firmi komentirala -dobro koliko to njeno djete misli kenjat...nakon toga sam oguglala na sve...do onda sam ga znala slat kod bake na cuvanje ako je bilo nesto sitino i nisam dobila ni hvala u firmi a sada bogami idem na bolovanje kad ce god dazmrkati...ne zanima me...to je moje pravo i djetetu najvise treba mama kad je bolesno...djete je ono koje nas treba i uvijek ce biti nase djete dok firma moze "otici i doci"...zato ne nerviraj se...sada su ti rekle a prije su razmisljale i sutile
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.11.2009 11:59:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.11.2009 12:05:18
|
|
|
|
Duve
|
Šta su rekli na dnevniku??
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.11.2009 12:05:52
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: dominik meni kad je domi imao proljev je kolegica u firmi komentirala -dobro koliko to njeno djete misli kenjat...nakon toga sam oguglala na sve...do onda sam ga znala slat kod bake na cuvanje ako je bilo nesto sitino i nisam dobila ni hvala u firmi a sada bogami idem na bolovanje kad ce god dazmrkati...ne zanima me...to je moje pravo i djetetu najvise treba mama kad je bolesno...djete je ono koje nas treba i uvijek ce biti nase djete dok firma moze "otici i doci"...zato ne nerviraj se...sada su ti rekle a prije su razmisljale i sutile Prepisujem od A do Ž. i ja.... i boli me brinula sam se da nedobijem otkaz radi bolovanja kad je miu ugrizao pas i bas me sad briga naravno opet sam 2 tjedna na bolovanju radi kozica. i necu se uopce brinuti zbog toga moje je pravo ici na bolovanja radi djeteta
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.11.2009 12:06:59
|
|
|
|
tiha
|
da sto je to bilo na dnevniku ja nisam gledala
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.11.2009 13:48:57
|
|
|
|
lee
|
sad sam poludila.bio majstor i kaže da je voda iz našeg stana puštala dole u šupu i da smo mi krivi za štetu nastalu....onda je rekao da je kriv i keramičar jer navodno nije stavio neki zaštitni silikon na cjevi i pločice i sve to zaštitio..ja sam majstoru rekla a zašto je onda voda iz mašine iz gornjeg stana puštala na naš zid u hodniku kad smo mi krivi... e da stavr bude komplicirana menbe zove mm i viče kao da sam ja kriva za sve ...i da me majstor prevario...ja mu objašnjavam da nisam ništa platila...a on urla kao da sam ja kriva za sve... i sad je zvao majstora pa upravitelja i sad čekam da čujem tko je kriv poludila sam ....on se čudi što nisam uzrujana a šta da radim da urlam...nemam snage za ništa a još da urlam....luda sam od svega i stana , mašine , tko če platiti....dobro da sam ja sve osigurala....a to se ne pita....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.11.2009 19:34:37
|
|
|
|
mama mery
|
cijeli dan se osjecam bljakavo boli me glava, doljnji dio leđa osjecam umor i NIST MI SE NEDA
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.11.2009 20:06:30
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam na izmaku snaga, ona je toliko danas nervozna i zahtevna da je to za ne poverovati a mm-u nije dobro, pa je legao da spava cim je dosao sa posla, a tako mi trebaaaa pooomoooocccc, a znam da bi on pomogao da mu nije lose jedva cekam da ovaj dan zavrsi !!!
< Poruku je uredio Nellyca -- 17.11.2009 20:07:00 >
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 18.11.2009 8:47:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.11.2009 8:49:42
|
|
|
|
ZVRK
|
cvrči nije neka utjeha ali bolje da pije puno nego da je moraš slilti da pije pusa
|
|
[Obrisani korisnik] 18.11.2009 8:51:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.11.2009 8:51:42
|
|
|
|
Zvonki
|
A ja baš jutros presvlačim malenu i skužim da nije ni popiškila pelenu preko noći. A i jučer popodne je imala jako malo popiškenu. Poludila sam! Očito treba malo više piti
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.11.2009 8:54:09
|
|
|
|
lueman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Popije dnevno sigurno 4-5 l tekućine. Trbuh joj je kao u trudnice. Ona ima malo više od 12 kg,pa si ti misli.. To sigurno nije dobro za organizam. Fakin. lubenica nema u sebi toliko tekućine kao ona!!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! mislim da preveliki unos tekućine isto tak opterećuje nepotrebno bubrege malo ju ograniči, ili daj vodu nek pije, sigurno ne bude pila toliko
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.11.2009 8:54:57
|
|
|
|
ZVRK
|
probajk joj sok malo razrijediti sa vodom(da bude blaži) možda joj neće biti po volji pa smanji
|
Anketa
Slobodno vrijememm1209Da li uz dijete stignete izlaziti s prijateljima ili mužem? (imate li vremena za to)Da (
27%)
Jako rijetko (
22%)
Ne, nikako (
20%)
Da, baka servis :) (
11%)
Ne prečesto, ali dovoljno (
20%)
Broj svih glasova: 79Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!