|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
21.11.2009 0:03:40   
CallamityJane
ne govorite mi nista, evo tek sada je zaspala i ne da mi sisu da joj izvucem iz usta a jos nije inhalacije odradila a vidite koliko je sati user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1076
   [Obrisani korisnik]
21.11.2009 11:32:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 1077
21.11.2009 11:34:03   
tikica_69
I jos jedno pitanje....cvrle, zasto si ne ocistis Inbox user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1078
   [Obrisani korisnik]
21.11.2009 11:35:27   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tikica_69)
  Neposredna veza do poruke: 1079
21.11.2009 11:46:07   
m600
a cvrči takvi su ti muški........user posted image
najgore je što će radije nas žene povrijediti nego svoje "divne" prijatelje.....
nemoj se živcirati...nemoj ništa ni praviti...lezi i boli te briga...ili još bolje..otiđi negdje van sa svojom malenomuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 1080
   [Obrisani korisnik]
21.11.2009 21:51:06   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu m600)
  Neposredna veza do poruke: 1081
21.11.2009 21:52:43   
BUMBIKA
A joj draga....

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 1082
22.11.2009 22:52:29   
Anoniman
JA ne znam vise sta se desava sa mojim detetom user posted image ona koja je jedva cekala da udje u kadicu i da se kupa, nisi je mogao isterati napolje, poslednja 3 puta kako je stavim pocne da place!! user posted image user posted image temperatura vode je dobra, imam 2 toplomera sa kojim merim, temperatura sobe isto, znaci sve uobicajeno samo sto nece pa nece u kadu! Prvi put je posle par minuta pocela da ustaje i hoce napolje, ali poslednje dva puta kako oseti vodu-plac! Juce nisam ni stigla da je nasapunjam, veceras sam nekako na brzinu i to je sve vreme stajala, na kraju je mm samo polio vodom. Pa sta je sad to??!! opet neka faza?? nista mi nije jasno, i sama pomisao na sutrasnje kupanje mi je strasna! dajte cure neke savete, jer ja stvarno ne znam sta da radim user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
  Neposredna veza do poruke: 1083
22.11.2009 22:59:34   
twitty
to ti je samo faza a onda ti slijedi ona faza vrištanja kad izlazi iz kade(ni moji je još nisu prerasli) user posted image

gibam...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1084
22.11.2009 23:22:14   
Anoniman
iz faze u fazuuu aaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu twitty)
  Neposredna veza do poruke: 1085
22.11.2009 23:24:23   
twitty
user posted image user posted image user posted image da 

gibam...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1086
22.11.2009 23:25:51   
Anoniman
A koliko je tvojima trajala ta faza? Molim te reci da je trajala 3 kupanja user posted image user posted image

(Odgovor članu twitty)
  Neposredna veza do poruke: 1087
23.11.2009 0:21:21   
twitty
maaaaaaaaaalo duže user posted image user posted image user posted image

gibam...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1088
23.11.2009 11:16:24   
Indy
moram  s vama podjeliti koliko me razočarala jučerašnja vijest o jednoj mojoj prijateljici. nismo baš u kontaktu zadnje vrijeme, ali od naše zajedničke frendice sam saznala da se udala. Za svog zlostavljača! s njim je jako dugo bila u vezi, je ona njega ostavljala, nekoliko puta, ali mu se vraćala. on ju je znao dobro udariti i izbaciti iz njihovog stana, čak je palio njihove zajedničke slike. ali svaki put je kupi skupim poklonom ili putovanjem. svi smo joj govorili da ga napusti i zaboravi. no moram reći, glupa kokoš, se uda za njega!

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 1089
23.11.2009 11:20:06   
pako
Očito joj tako odgovara da ne onda se nebi udala za njega. Sto ljudi sto čudi!

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 1090
23.11.2009 11:25:26   
maja
IZVORNA PORUKA: Nellyca

JA ne znam vise sta se desava sa mojim detetom user posted image ona koja je jedva cekala da udje u kadicu i da se kupa, nisi je mogao isterati napolje, poslednja 3 puta kako je stavim pocne da place!! user posted image user posted image temperatura vode je dobra, imam 2 toplomera sa kojim merim, temperatura sobe isto, znaci sve uobicajeno samo sto nece pa nece u kadu! Prvi put je posle par minuta pocela da ustaje i hoce napolje, ali poslednje dva puta kako oseti vodu-plac! Juce nisam ni stigla da je nasapunjam, veceras sam nekako na brzinu i to je sve vreme stajala, na kraju je mm samo polio vodom. Pa sta je sad to??!! opet neka faza?? nista mi nije jasno, i sama pomisao na sutrasnje kupanje mi je strasna! dajte cure neke savete, jer ja stvarno ne znam sta da radim user posted image user posted image user posted image

Kod nas je ta faza trajala 3 mjeseca, muka me je hvatala kad se išao kupati. Do tada sve super, obožavao je biti u vodi  i odjednom počeo vrištati. Prestalo je isto kako je i počelo, samo od sebe. Neka luda faza.

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1091
23.11.2009 11:28:11   
MILLA
da...istraživanja su pokazala da se po tim sigurnim kučama ,gdje se žene skrivaju od nasilnih muževa...80% njih nakon nekog vremena vrati zlostavljaču ili nađe novog partnera koji je gori od prvog...večinom su takve žene bile zlostavljane kao djevojčice ili napuštene

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 1092
23.11.2009 11:28:13   
Anoniman
Imam drugaricu koja je u slicnoj situaciji, i to sam "resila" tako sto je vise za tog idiota ni ne pitam, ne interesuje me ni dobro ni lose u njihovoj vezi. Njoj sam rekla da je glupa sto to trpi, i da vise ne dolazi da mi kuka kad zna sta mislim o svemu tome i uvek ispocetka radi isto. Svaki put kad raskinu ona se meni javlja, pocinju intenzivne kafe i druzenja, onda se pomire i ona nestane. Sad se nismo cule mesecima, nismo se cak ni videla kad sam u 9om mesecu bila kod mojih. Ona zna da sam ja uvek tu, da uvek moze da me okrene ali kad zavsi sa njim jer ja stvarno nemam vise zivaca da slusam te kretenske price, samo se ja nerviram. Imam i pametnijih stvari za razmisljanje, hvala lepo.

(Odgovor članu pako)
  Neposredna veza do poruke: 1093
23.11.2009 11:31:33   
mariola
Nije moje da sudim ali i meni su takve žene blesave.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1094
23.11.2009 12:19:51   
mišica 666
Nije moje da sudim ali i meni su takve žene blesave.

slažem se.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1095
23.11.2009 14:17:10   
maja
Umoran, umoran sam prijatelji umoranuser posted image

Čopila me prehlada, boli me glava, spava mi se, i legnem sa Noom da malo odspavam i on ko za inat neće danas spavat. Baca se po meni, pika me u oko, stavlja mi dudu u usta i smije mi seuser posted image . Izludio me, sad sam se pokupila iz kreveta, nema danas više spavanja ni za mene ni za njega. Već vidim da ću do 10 završiti na psihijatriji, jer će ga vjerovatno uloviti spavanje oko 4.

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 1096
23.11.2009 18:56:32   
monte
Mm mi dobio premještaj u Zadar u istu poslovnicu firme u kojoj sada radi,dolazit će doma samo za vikend tako sam user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1097
24.11.2009 7:43:17   
dominik
ja sam luda na mm-a...uz obavezu da vodi domia u vrtic kad ide na posao (znaci usput) i tu i tamo da se poigraju ne treba/niti se nudi nista po doma raditi...jucer zaspim kad sam isla domia uspavati a frajer prije spavanja se nije sjetio ni meso spremiti u frizer jer veli nije bilo mjesta...mislim halooo ne moras ogroman tanjur gurati u frizer...uzmes foliju i zamotas...mislim koliki to problem mora bitiuser posted image ...a prije je znao i kupaonu oprat i pod a sada...nista od pomociuser posted image

(Odgovor članu monte)
Neposredna veza do poruke: 1098
24.11.2009 10:33:23   
pepeljuga
Luda sam,vec drugu noc sam budna od 3 do 6 jer Roka uhvati takav kasalj da kaslje bez prestanka tri sata.....
Koma mi je sto mu ne mogu pomoci,pijemo sirupic koji nesto sporo djeluje....Po danu je ok al noc komauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1099
24.11.2009 10:38:47   
osobno

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Luda sam,vec drugu noc sam budna od 3 do 6 jer Roka uhvati takav kasalj da kaslje bez prestanka tri sata.....
Koma mi je sto mu ne mogu pomoci,pijemo sirupic koji nesto sporo djeluje....Po danu je ok al noc komauser posted image user posted image user posted image user posted image

tako je i luki bilo tri noći zaredom. Popio je bočicu sirupa i puuuuno čaja...

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

vibrator
plavka

Da li posjedujete tu stvarčicu "vibrator"???

ne, neželim (58%)

ne, sram me je (13%)

da (29%)

Broj svih glasova: 192

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!