maja -> RE: "Ringerajina tužionica" (23.11.2009 11:25:26)
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca JA ne znam vise sta se desava sa mojim detetom [sm=smiley13.gif] ona koja je jedva cekala da udje u kadicu i da se kupa, nisi je mogao isterati napolje, poslednja 3 puta kako je stavim pocne da place!! [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] temperatura vode je dobra, imam 2 toplomera sa kojim merim, temperatura sobe isto, znaci sve uobicajeno samo sto nece pa nece u kadu! Prvi put je posle par minuta pocela da ustaje i hoce napolje, ali poslednje dva puta kako oseti vodu-plac! Juce nisam ni stigla da je nasapunjam, veceras sam nekako na brzinu i to je sve vreme stajala, na kraju je mm samo polio vodom. Pa sta je sad to??!! opet neka faza?? nista mi nije jasno, i sama pomisao na sutrasnje kupanje mi je strasna! dajte cure neke savete, jer ja stvarno ne znam sta da radim [sm=smiley13.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] Kod nas je ta faza trajala 3 mjeseca, muka me je hvatala kad se išao kupati. Do tada sve super, obožavao je biti u vodi i odjednom počeo vrištati. Prestalo je isto kako je i počelo, samo od sebe. Neka luda faza.
|
|
|
|