|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
22.1.2010 23:52:51   
dominik
cure ja vam mogu dati samo user posted image i nadu da ce biti bolje...i pp znate ak trebate rame za user posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 1276
   [Obrisani korisnik]
23.1.2010 3:58:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 1277
23.1.2010 6:00:47   
troubled
o joj cvrči....dakle nije u pitanju tko rano rani....

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1278
23.1.2010 9:00:18   
bomboncic02
Evo ovako, nisam mu se javljala, cijelu noć je bio isključen moj mob, ali se ni on nije javljao - mortus pijan...jutros je poslao sms da se ustaje i čekat će bus za Zg.
Neću ići po njega na autobusni, šutit ću, ignorirat ga nek se malo grize a onda kad se bude dovoljno kuhao ću krenut..
Kazne su mu: spavanje u dnevnom ili na Matejevom krevetu i bez sexa je minimalno tjedan dana..bumo ispaštali oboje kad je takav idiot i kreten još ću usput smislit kazne..

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1279
23.1.2010 9:16:22   
MILLA
želim ti dobre živce,draga....pokušaj ga ostavit da se dobro odmori,dođe sebi...i kad mu se poslože kockice,ozbiljno porazgovarati.bez galame,bez optuživanja(jer oni onda ne čuju ništauser posted image )  u stilu "kako je bilo?...ok,znači...dobro. meni je bilo grozno. ne smeta mi to što si otišao (kao..) već što donosiš odluke kao da si sam. to me boli,eto.jer ja sebe toliko dajem za nas svih da se razočaram kad mi serviraš ovako nešto sebično"i gotovo. nastaviš sa danom,dalje....najbolja grižnja savjesti je u stvari kad ukratko kažeš šta je...i opet pokušaš funkcionirati normalno. taj je način ubio sebičnost kod mog muža i još nekoliko primjera. taj proces je dugotrajniji ali kad jednom dođe na svoje,,,ostaje. naravno ,ako se radi o nezrelom muškarcu. sretno....

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 1280
   [Obrisani korisnik]
23.1.2010 9:19:23   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu MILLA)
  Neposredna veza do poruke: 1281
23.1.2010 9:19:49   
curice

bombončić šaljem ti user posted image

< Poruku je uredio curice -- 23.1.2010 9:21:32 >

Neposredna veza do poruke: 1282
23.1.2010 9:21:50   
ZVRK
cvrči jaa sam shvatila da se on trebao vratiti sa nekime ko je vozio ali istu veće a ovako troši neplanirane kuniceuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 1283
   [Obrisani korisnik]
23.1.2010 9:28:41   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 1284
23.1.2010 9:30:48   
MILLA
IZVORNA PORUKA: cvrčak
Ma najbolje ti poslušaj Millu-ta je rođena za diplomatu

user posted image user posted image ..... tako sam odgojila svog muža. a šta ču? morala sam.sam si ga odabrala..nema sad.sve sam mu servirala na taj način,dok mu se ispod nosa nalazio tanjur omiljene hraneuser posted image ....a on se mislio "mazi me,brine o meni a ja sam takav seronja"...pa je onda,ako bi negdje otišao zvao 100 puta(a prije nebi)...pa iduče je bilo "nemaš stvarno NIŠTA protiv da idem?" a zna odgovor...rekla bih mu "zlato moje,idi. ako to tako JAKO želiš..." ili "ti znaš najbolje,zašto mene pitaš tim tonom,ako misliš da je to u redu?" a kad bi na sve to odlučio ostati kuči,večer nije prošla da se nismo potrudili zabaviti. uzeti film,slušati glazbu...sex...hehe...i pomalo ,danas više ne ide nigdje nego uživa biti sa nama. mislim,to je moje iskustvo i moj muž. nismo svi isti

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

Neposredna veza do poruke: 1285
   [Obrisani korisnik]
23.1.2010 9:33:04   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu MILLA)
  Neposredna veza do poruke: 1286
23.1.2010 9:36:30   
MILLA
aravno...u mojoj glavi je to izgledalo ovako...user posted image user posted image
user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

Neposredna veza do poruke: 1287
23.1.2010 10:18:31   
bomboncic02
Cvrči nije on mene pitao da li se ja slažem da ide on na put..bilo je ako ozdravimo on ide..otišao je s organiziranim prijevozom, besplatno, toliko se nalio da je moja sestra (na svu sreću pa tamo žive) morala ići po njega, netko drugi je pisao meni poruku umjesto njega, sad ga moraju vozit u drugo mjesto na bus koji ide tek u 14.15. Nisam mu rekla uživaj i zabavljaj se..jedino što sam mu cijelo vrijeme govorila je "nemoj molim te puno pit"..i da Zvrkić troši novce koji su nam prijeko potrebni (kao i većini nas) na gluposti, a da se malo pridržavao mogao se vratiti kući noćas.
Smeta me njegova bezobzirnost, nezrelost u nekim situacijama i bude on dobio tavom..
Ne želim mu se javljat jer mu nemam niti jednu lijepu riječ reći.
Poslat ću mu poruku da nemam vremena za razgovor jer imam posla i to je to..
Cure moje neznam što bih bez vas, baš sam u komi. Vi me tješite i ova moja dva pilića.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 1288
23.1.2010 10:20:40   
bomboncic02
I da hvala Milla, otprilike će tako biti kad dođe..normalno ću sve radit, ali ću mu takav osjećaj krivnje nabit da dugo neće poželjet ići negdje..

Neposredna veza do poruke: 1289
23.1.2010 10:24:32   
CallamityJane
ajoj bomboncic ja stvarno ne znam sta bi uradila na tvom mjestu, moj vec zna unaprijed ako se nalije da spava na kaucu i tu nema rasprave ali ovo kod tebe je vec ozbiljnije, nije u pitanju samo sto se tako nalio user posted image

Neposredna veza do poruke: 1290
23.1.2010 10:36:57   
ejmama
 .jedino što sam mu cijelo vrijeme govorila je "nemoj molim te puno pit"..
Smeta me njegova bezobzirnost, nezrelost u nekim situacijama i bude on dobio tavom..

[/quote]

To i mene smeta.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 1291
23.1.2010 11:45:03   
Ninaa
Draga drži se i popričaj s njim. moj isto ima faza ali se u zadnje vrijeme opametio. Ja sam isto znala plakati i vikati na njega ali to je imalo rezultata kratkotrajno. Promjenila sam taktiku ko i Milla i samo mu kad zabrlja velim da sam užasno razočarana u njega i da ne mogu vjerovati da je tako postupio. Nabijem mu na nos da se ja brinem za kuću, dijete i njegovu sestru i da se puno njih nebi brinulo i još nadodam da ga Katarina obožava i jedva čeka da bude s njim a njega nema jel troši vrijeme na gluposti. E pa u zadnje vrijeme je jako dobar, skoro nikud neide, skuha ručak, pripazi je, igra se s njome i napravi mi po kući sve kaj ga zamolim. A kaj se tiče robe,ono kaj nije u košari za veš se ne opere pa makar stajalo pet dana uz košaru. Ja sam isto ko i cvrčak pobirala za njim jel me živciralo da je tak ili sam pospremala za njim ak je on pa nije dobro pa je počeo ništa ne raditi. Onda sam odustala. SAd je sve super 

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 1292
23.1.2010 11:57:01   
Duve
Ja svog neću ni komentirat, nema smisla jer bi knjigu mogla napisat...

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1293
23.1.2010 11:58:58   
mariola
Bombončić baš mi je žaouser posted image
Milla svaka tebi čast. Ja sam tip ko cvrčak.
Al dobro moj ni ne radi nikakva sranja. mi se posvađamo kad je jedan od nas dva živčan pa se izviče na drugog bez razlogauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1294
23.1.2010 12:13:10   
FIONA
IZVORNA PORUKA: bombončić02

Cvrči nije on mene pitao da li se ja slažem da ide on na put..bilo je ako ozdravimo on ide..otišao je s organiziranim prijevozom, besplatno, toliko se nalio da je moja sestra (na svu sreću pa tamo žive) morala ići po njega, netko drugi je pisao meni poruku umjesto njega, sad ga moraju vozit u drugo mjesto na bus koji ide tek u 14.15. Nisam mu rekla uživaj i zabavljaj se..jedino što sam mu cijelo vrijeme govorila je "nemoj molim te puno pit"..i da Zvrkić troši novce koji su nam prijeko potrebni (kao i većini nas) na gluposti, a da se malo pridržavao mogao se vratiti kući noćas.
Ne želim mu se javljat jer mu nemam niti jednu lijepu riječ reći.
Poslat ću mu poruku da nemam vremena za razgovor jer imam posla i to je to..
Cure moje neznam što bih bez vas, baš sam u komi. Vi me tješite i ova moja dva pilića.

zliješ sv ekaj imaš alkoholnog u kući, kad je trezan mirno mu kažeš da ako kupi još jednu bocu piva ili žestice može komotno s tom bocom van kuće...ne želiš da ti klinci gledaju tatu i pitaju te mama a kaj mu je danas i slično!!!...da ne želiš da sramoti neobzirnim ponašanjem njih...ako več nema prema tebi poštovanja oni bi mu trebali biti uzor...
tako sam nešto slično ja imala sa svojim mužem...mm kad ide van je dupe glava...ja od Novog Zagreba imam autom do doma 20-30min ovisno kud ide...ajd kad je stan prazan pa je ostao tamo...evo jučer uselili podsatani...smao sam rekla kaj mislim a on zna da ako prekrdaši nisam draga ženica...

ti mu daješ indirekto poticaj s tim što ne poduzimaš ništa...nažalost koliko zvučalo patetično ako mu je stalo do obitelji shvatit će...ako nije bolje da niste zajedno...alkohol je ovisnost!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 1295
23.1.2010 12:36:36   
bomboncic02
Ma Fi nije on ovisan, ne događa se to stalno, ali brate mili kad se napije onda se napije da nezna za sebe..razgovarat ćemo mi itekako i čut će me a i vidjet..
Na svu sreću pa nije tako kritično, mislim što se tiče alkohola, možda mi jednom godišnje priredi ovakav događaj...ali meni onda "pozlije".
Bumo uskratili nogomet i još neke aktivnosti pa ćemo vidjet hoće li se ponovit..

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1296
23.1.2010 12:40:40   
Lady3
user posted image hug za tebe bombončić i jake živce ti želim..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

Neposredna veza do poruke: 1297
23.1.2010 12:47:03   
natalijax
bombončić zbilja mi je žao,nadam se da ce urodit plodom i da ce malo razmislituser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1298
23.1.2010 12:48:36   
FIONA
IZVORNA PORUKA: bombončić02

Ma Fi nije on ovisan, ne događa se to stalno, ali brate mili kad se napije onda se napije da nezna za sebe..razgovarat ćemo mi itekako i čut će me a i vidjet..
Na svu sreću pa nije tako kritično, mislim što se tiče alkohola, možda mi jednom godišnje priredi ovakav događaj...ali meni onda "pozlije".
Bumo uskratili nogomet i još neke aktivnosti pa ćemo vidjet hoće li se ponovit..

u krivo vrijeme na krivom mjestu može i jednom biti previše...riješite to radi sebe prvenstveno..ja te kužim skroz!!!...pusa...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 1299
23.1.2010 12:51:15   
tikica_69
bomboncic, samo laganini i cuvaj zivceke...przi ga na lagano user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!