mala pcelica -> RE: "Ringerajina tužionica" (28.1.2010 0:06:09)
|
podivljala sam na mm!!! to je baba tračara nevidjena,veću radio milevu nisam srela od njega u životu!!!!! zena od naseg prijatelja se od jutros poradja stim da su joj muza oko 11:30 zvali da dodje u bolnicu jer ce prisustvovati porodu,ovaj moj mulac je odma nazvo svoju mater da kaze kako se ona poradja i da je dotični prijatelj odjurio u bolnicu da bi bio sa njom,mater je to odma naravno razglasila okolo.... i naravno ja popiz.. na ovog moga jer šta ako ta vijest dodje do prijateljeve mame jer zivi blizu moje svekrve i ona cuje od drugih da joj se snaja poradja jer ne vjerujem da joj je sin javio jer je jednom rekao da nece nikome nista govoriti,a pogotovo svojoj mami da se ne sikira ,dok ne bude sve gotovo!!!! mislim ne znam sta da kazem ,toliko me je iznervorao da bi ga počupala najradije[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]..... a inače mome tati ispriča sve sta se dogadja izmedju nas ,taok da moj tata ima uvid u moj zivot bolje nego ja sama i ne mogu ni imati neku tajnu jer ovaj moj sve izblebeće-pa koji kur... imaš govoriti ikome sta mi u životu radimo,kako nam je i ostale stvari...nei me iznenadilo da mu prica sta radimo i u spavacoj sobi...GLUPSON!
|
|
|
|