osobno -> RE: "Ringerajina tužionica" (1.4.2010 16:48:43)
|
JA već danima kupim u prsi, kako bi se reklo...[sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif] sam ka pas na sveki jer je MALOUMNA!!!! Boga joj njena, dođe po deset puta na par minuti, i svaki put izvali neku glupost i uzima Mateja pa makar on mirno leža...[sm=grrr.gif][sm=grrr.gif][sm=grrr.gif] O svemu ona ima mišljenje, a sve je crno, i nem nade za čovječanstvo bez njena mudrog vodstva! Kad smo joj rekli da ćemo malog krstit u obližnjoj manjoj crkvici"joj pa vi niste normalni, pa zašto, pa šta ću JA reć ljudima kad me pitaju zašto niste u mistu krstili.." [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Btw, ona se krstila u 40-oj, njen muž u pedesetoj, mm su krstili u bolnici jer je kao beba bio jako bolestan... Nedavno počea plakat kao, "pa jadni di ćete vi za godinu dana?"... mi živimo u 38 kvadrata a kod njih stan od 72 prazan + dvi garsonijere... I da ne nabrajam jer mi se diže kosa na glavi...[sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif] I za ne falit, prikjučer došla i govori meni kako će mali sad počet svašta papit pa će se zdebljat?!!!! HALOOOOO!!! Mali ima dva miseca, samo na prsima, i dobio 2, 5 kila u dva miseca, čak ni ne zna da ima dva. nego misli da ima tri miseca... PA ja ću poludittttt... Sva srića pa mog ljubljenog Luku ignorira...Nema pojma koliko bi triba bit sritan zbog toga...[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|