|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Cookie"
31.7.2008 15:15:43   
lenny
Anne, ako več imaš višnje kod kuče, pravi jim kupu: višnje, sladoled od čokolade, šlag in tamna čokolada. Baš dobro, kad je tako vruče.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 551
31.7.2008 15:23:29   
anne
Nemam sladoled, ali nije loša ideja. Gdje mi je Ruža da me podupre? user posted image
Što ste danas kuhale? Ja sataraš sa faširancima i kajmakom. Pravo balkansko jelo!user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu lenny)
Neposredna veza do poruke: 552
31.7.2008 15:26:02   
lenny
Nemam sladoled, ali nije loša ideja. Gdje mi je Ruža da me podupre?
Što ste danas kuhale? Ja sataraš sa faširancima i kajmakom. Pravo balkansko jelo!

I ja bih user posted image  Sada odem kuči pa ču našto slično smisliti. Bok do sutra!

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 553
31.7.2008 15:32:01   
Ruža
Ha, ha kako ja znam kad treba doći.user posted image  Čim se sladoled spomene! Može, može, imam u hladnjaku neke voćne i baš su me iznenadili da su tako dobri.
Ane još nisam ništa kuhala, jer mm dolazi tek u 6h pa onda pravim ručak. Znaš da sam i ja o satarašu danas razmišljala, uz to pire i neko meso, juhicu od tikvica...mmmm...
Ane napravi nešto na keksima? Krempitu ili nešto slično?

Samo luda mama...

(Odgovor članu lenny)
Neposredna veza do poruke: 554
31.7.2008 15:45:59   
anne
Nekako me sada ovaj sladoled vuče, Ružo.
Koka priča s poroda ti je predivna. Tako mi je drago da sve više žena ima lijepe priče!

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 555
31.7.2008 15:47:23   
mirna
evo mene natrag... došla bez recepta ali dobila uputnicu za bolnicu za dedu...user posted image

ja sam kuhala rižoto s tikvicama, paprikom, mrkvom, rajčicom, lukom, češnjakom i puretinom i fino začinila s curryjem. baš mi je fino ispalo..

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 556
31.7.2008 16:11:25   
tonkica
Pozz i od mene opet. user posted image  Čak sam uspjela odspavat sat i pol popodne sa curkom. user posted image  za Miu.
MM kuho večeru, čekamo da nam ujo dođe u goste, pa ćemo onda papati. Da, idem otvorit novu temu kad smo već kod jela. user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 557
31.7.2008 20:20:02   
Ruža
Bokić curke! Slab nešto promet večeras u bircu?user posted image  Gdje ste sve?
Tonkica Mia ti je preslatka. Koje velike oke...user posted image Medena je skroz!

Samo luda mama...

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 558
31.7.2008 20:26:35   
tonkica
Hvala Ružo! user posted image  Mala moja manekenka!
I ja isto sve zujim i čekam hoće li tko doć, a ono nema nikoga u bircu... Svi štrajkaju. Ili se luftaju vani na zraku?
Mi smo danas prvi put s tatom išli u šetnju u kolicima. Curka zaspala i spava još uvijek. Samo se nadam da noćas neće bit problema i da će i noćas spavat.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 559
31.7.2008 20:30:12   
božica
ćaos cure-nakratko da virnem jer sam preumornauser posted image user posted image

tonkica ma mala mija je prava ljepotica-em ima velike oke em ima puna usta-bit će prava ljepotica kad odrasteuser posted image

morala sam nabrzaka i ja virnuti na fotkice ajde bok društvo pišemo si

idem micat rit...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 560
31.7.2008 20:32:53   
tonkica
Eto i Božica nam je leteća večeras... Svi dođu, mahnu i odlepršaju... user posted image
A kad mi je Mia budna i kad ne mrem tipkat s vama, onda je tulum u bircu. Baš nemam sreće...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 561
31.7.2008 20:38:58   
BUMBIKA
Tonkice Mia ti je odlična!!!Kako ona gleda i kako ima lijepe okice!!
Idem pročitati šta se događalo,pa moram Dinu spaviti na spavanje(još ne spava,pravo čudo za njega),pa se vraćam!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu lenny)
Neposredna veza do poruke: 562
31.7.2008 20:41:45   
Ruža
Tonkica sad će one se polako!user posted image  Evo šaljem ti malo user posted image  da ti popravi raspoloženje. Nadam se da to smiješ?

Premda ja to inače ne kužim, ali Mija mi skroz sliči na tebe.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 563
31.7.2008 20:44:29   
tonkica
Virtualnu lubenicu ću pojest, hvala Ružo! Nisam ni sama sigurna šta sve smijem, šta ne. Rađe ću si pojest kompotić od ananasa nego ovo svježe da ne bi bilo nismo znali.
Srećom, curka mi nema grčeve, jedino ju muči nadutost i napuhanost, pa prducka. user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 564
31.7.2008 20:45:57   
tonkica
IZVORNA PORUKA: Ruža

Premda ja to inače ne kužim, ali Mija mi skroz sliči na tebe.user posted image

Ja sama ne mogu reč na kog Mia više je. user posted image  I mm i ja imamo ogromne oči i puna usta, tako da je imala od koga to pokupiti. Čak mi se čini da su joj usta više tatina nego moja.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 565
31.7.2008 20:50:47   
anne
Večer žene. Gosti su mi otišli. Stavim Petru spavati pa se vratim prije nego mi MM oduzme komp. Kako se Sami sad miče, pa na pupak će mi izaći!!!

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 566
31.7.2008 20:52:32   
tonkica
Joj to migoljenje u trbi fakat fali. user posted image  
Ne mrem reč kaj je ljepše, bit trudnica ili dočekat to stvorenje i držat ga na rukama... user posted image  za sve naše male user posted image !!!

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 567
31.7.2008 20:57:00   
anne
Kužim te Tonkica. Baš će mi faliti izbijanje zraka iz pluća. user posted image  Pokušavam si posvjestiti da je ostalo još 26 dana do termina i uživati u svemu. Znam koliko mi je sve falilo nakon Petre.
Ali već sam i znatiželjna kako izgleda. na zadnjem UVZu je imao predivan nosiš i divna puna usta. Slatkiš!

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 568
31.7.2008 21:00:38   
koka
Evo i moj gost otišao pa da se pridružim malo s vamauser posted image .

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 569
31.7.2008 21:01:17   
koka
IZVORNA PORUKA: tonkica

Joj to migoljenje u trbi fakat fali. user posted image  
Ne mrem reč kaj je ljepše, bit trudnica ili dočekat to stvorenje i držat ga na rukama... user posted image  za sve naše male user posted image !!!
potpisujem

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 570
31.7.2008 21:06:34   
tonkica
Meni je jedino žao što nisam išla na 3D UZV da ju vidim dok je bila u buši. user posted image  Ne bude imala tih slikica kao neke druge bebe npr.
Koka kako Mila? Roko je sigurno prihvatio malu sekicu bez problema?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 571
31.7.2008 21:15:23   
BUMBIKA
Cure i ja se vratila.Dino zaspao,ja oprala kosu i evo me s vama malo na druženju!!!
Jel koja za user posted image ?

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 572
31.7.2008 21:17:09   
koka
Ma Roko je dobro sve to prihvatio, samo mi je žao što ne mogu više od toliko se igrati s njim, al kad počne u vrtić bit će bolje, jer barem se tamo razigra. A Mila jejoš u fazi sisam i spavam, strah me pohvalit ju. D anas smo imali prvu kontrolu cura dobila 1,320 od izlaska iz rodilišta sad ima 4,690  i 57 je dugauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 573
31.7.2008 21:22:07   
Ruža
Ane za to izlaženje na pupak skroz te razumijem... I Đuro voli pupak napadati.user posted image
Mamicama fali migoljenje u škembama, a mi ne možemo dočekati migoljenje na vani...user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 574
31.7.2008 21:24:20   
Ruža
Koka Mila je stvarno prava, čak je dobila i više od mene...user posted image
Kad se Rokićeve tete vraćaju sa go?

Samo luda mama...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!