|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Cookie"
1.8.2008 10:31:26   
Elena
dobar dan cure,kako ste mi,ja sam hvala bogu odlicno.Ej Maice pa konacno da te nacekam,kako si mi,kako je ,Noa,sta mi radite nikako da se sretnemo u bar da popijemo po jednuuser posted image user posted image user posted image ali sad sam te zateklauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 701
1.8.2008 10:34:27   
maja
Ma Noa super, napokon spavamo! Ujutro nas napala muha pa se probudili ranije user posted image Drago mi je da si odlično, ima li neki razlog?!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 702
1.8.2008 10:36:32   
maja
e nisam čitala šta ste pisale, ali jesi vidjela da smo komentirale da izgledaš ko J Lo

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 703
1.8.2008 10:36:54   
Elena
da konacno sam resila da se malo promenim,dosta je bilo da budem dobra za druge,a losa za sebe,e to je Maja moj jedini razlog sto se osjecam odlicnouser posted image user posted image user posted image Ah ta muha da je samo uhvatim sto je probudila Noa ima mojeuser posted image user posted image ljepo da jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 704
1.8.2008 10:38:21   
Elena
daj me Majice ne zezaj i jucer sam rekla,bas sam prosla pored njeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 705
1.8.2008 10:39:07   
tiha
cure bok! jucer mi se komp samo ugasio grrrrrrrrrrr....elena sorry sto se nisam vise javila nisam ga mogla upalit!! pisala sam nesto na mojoj temi sad imam posla ali zavirivat cu!!!

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 706
1.8.2008 10:44:23   
maja
Elena tako i treba, glavno da si ti sretna i zadovoljna. Ona slika u autu istaaaaaaaaaaa, to je prvo rekla Mirna, pa još netko pa sam išla pogledati, a kad ono stvarnouser posted image Imamo J Lo na jaji, juhuuser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 707
1.8.2008 10:47:01   
Elena
joj pa mozda na ta slicica tako vam je doslo,ali hvala na komplimentima,ma svi smo tu na jaji ljepe,jer smo zene,zar ne!Spored mene svaka zena je ljepa na svoj nacinuser posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 708
1.8.2008 10:51:27   
maja
Elena, ja se tebi divim, na daljinu osjećam tvoju smirenost i sva si puna pozitive! E kad bi tako bili svi....

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 709
1.8.2008 12:01:49   
troubled
ja se svima divim...ovdje na ringeraji....
sve ste mi tako super, drage i pozitivne...
bravo za sve cure user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 710
   [Obrisani korisnik]
1.8.2008 12:39:06   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu troubled)
  Neposredna veza do poruke: 711
   [Obrisani korisnik]
1.8.2008 12:50:51   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 712
   [Obrisani korisnik]
1.8.2008 12:59:12   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 713
1.8.2008 13:06:26   
lenny
Ja sam tek stigla user posted image  Bilo je danas takve gužve, ni sam uspjela ni riječ napisati, tako da želim svima dobar dan.
Konačno je vikend. Šta čete raditi?

Neposredna veza do poruke: 714
   [Obrisani korisnik]
1.8.2008 13:25:29   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu lenny)
  Neposredna veza do poruke: 715
1.8.2008 13:29:02   
mirna
bok curke evo i mene! Mali je zapakiran u krevetić jedino još ne spava... vidjet ćemo što će biti sa spavanjem danas..

Neposredna veza do poruke: 716
   [Obrisani korisnik]
1.8.2008 13:33:38   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mirna)
  Neposredna veza do poruke: 717
1.8.2008 14:08:17   
Wukovarka
Ima ovdje koga??

user posted image user posted image   netko za??

Neposredna veza do poruke: 718
   [Obrisani korisnik]
1.8.2008 14:10:41   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Wukovarka)
  Neposredna veza do poruke: 719
1.8.2008 14:11:53   
Wukovarka
user posted image dfobra si! A svrljam...radim, imam puno posla pa ne mogu na dvije strane!
Jucer nam dovezli namjestaj...pa sve slagali...znas nas zene...sve se mora odmah

Neposredna veza do poruke: 720
   [Obrisani korisnik]
1.8.2008 14:16:39   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 721
1.8.2008 14:17:48   
Wukovarka
Uzas! Ja sam i vise nego zadovoljna placom, s obzirom da radim od doma! 

Neposredna veza do poruke: 722
1.8.2008 14:19:55   
Megica
Pozdrav ekipa!

Wukovarka ja sam upravo pojela jedan
user posted image

Neposredna veza do poruke: 723
1.8.2008 14:22:25   
Wukovarka
Ja se sad uhvatila Twicea, punc i vanilija!! mmmmm

A onda ce pasati jedna...a vi nestrpljivci kojio ne mopzete cekati...evo vama vrucih user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 724
1.8.2008 14:22:35   
koka
IZVORNA PORUKA: njanja

jako....od 9.30-5 h pa opet od 6 do 8... user posted image  Srce mamino!
user posted image user posted image user posted image svaka čast Jan je pravi dečkić.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!