|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Cookie"
1.8.2008 21:09:20   
Elena
isto je i kod mene,ali resila sam da vise nme pricam o njoj jer nije vredna moje komentare,vec sam i jucer i danas rekla i evo jos jedan put kazem da necu vise biti tako dobra prema druge,a losa za samu sebe,jer covjek koi je dobar on je bas i glup,bar tako kazuuser posted image user posted image ali nece moci vise takouser posted image user posted image user posted image znam ja biti i losa kad mi se neko popne na glavu pa mislim da nakon 4godina cutanje,dosli su i moi 5minuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 801
1.8.2008 21:09:44   
BUMBIKA
Hajde,hajde,mi čekamo!
Znala sam ja Ružo da ćeš nam se priključiti!!user posted image user posted image
Elena pozdrav i tebi!!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 802
1.8.2008 21:11:04   
Elena
Bumbika,Tiha,i sve ostale cure a sta vam rade maleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dok vi tu se zabavljate na jaji?user posted image Moja evo je vristi pjeva,imitira mamu od malo preuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 803
1.8.2008 21:11:15   
anne
Skupljaju  se cure čim se sladoled spomene. Sad će i Ruža, ima ona nos za to.
Bok Elena. Uživaj s ekipom.
Bumbuka i Troubled - super da ste se tako uklopile. Već se i same sposlužujete u našem bircu.
Tiha, samo hrabro. Nemoj zaboraviti da djeca super osjeććaju našu tugu i zabrinutost.
Meni sutra dodaze svekar i svekrva pa se psihički spremam za to. Gdje mi je Maja da me razumije?!

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 804
1.8.2008 21:13:16   
Ruža
Hej curićke! Danas sam skroz leteća u turbo pogonu, ali puno sam toga obavila i evo me napokon kući i k vama.
Kako ste mi vi ?

Tiha drži nam se, samo hrabro, kako sam ti napisala i tamo tko zna ; dao Bog pa i se i povuku za mjesec dana.

Ane neka su se smirili, bolje je Samiju još malo u škembi. A bome kad mi ti odeš neće mi biti ugodna činjenica da sam iduća na redu. user posted image  Kad prije? Imam još puno posla za obaviti...

Bumbika kako ćeš ti bez RR_a na moru?user posted image

Troubled jel želudčić miruje danas?

Samo luda mama...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 805
1.8.2008 21:13:29   
Elena
Bok Anne pa konacno da se sretnemo u bircu i popijemo nesto,kako si mi sreco,jli beba vec na putu ili sta je bilo?A sta se tice svekar i svekrva ja bolje da te ne tesim i spremam jer sam bas nabrijana pa mozda i ne bi ti dala neki pametni savjet,ajde Majice dolazi,nasoj Anne treba pomosuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 806
1.8.2008 21:13:34   
BUMBIKA
Moj Dino spava.
Kako si nam Anne,jel se smirilo?

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 807
1.8.2008 21:15:33   
zg_cinik
user posted image

a kaj opče delate u birtiji...user posted image user posted image user posted image user posted image

sve neke cici-mici spike...
nemrem bulivit da imate sam jednu i pol temu na pameti...
(a i za to postoje tematski forumi...)

malo sam razočaran curke...
tu bi trebalo bit malo više zaje...frkancije... i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(i onda se čudite kaj nema tata...)

user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 808
1.8.2008 21:15:52   
Elena
Bumbika a kad ti ides namore,pa eto znam ja da sam nesto propustila,uvek kasnim s informacijama,pa kako ces bez nas i s kim ces piti kavu?Ma salim se samo se ti ljepo iskuliraj a jaja i cure bice tu i cekace da nam raskazes svoj odmoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 809
1.8.2008 21:16:25   
BUMBIKA
Joj,Ružo nemam pojam kako ću bez vas!user posted image user posted image  Postale ste mi jako drage sve i jedva čekam da uhvatim slobodnog vremena da sjednem za komp!!!
Nekako ću valjda izdržati(MORAM),al kako ću nadoknaditi???Treba će sve pročitati!!!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 810
1.8.2008 21:16:32   
Ruža
Elenita pa tebe nisam ni skužila.. Sorry...user posted image
Opet te ona tvoja user posted image  sekira? Ma ne dajte se curke takvima!user posted image
Treba samo malo user posted image  pokazati i da vidiš!

Samo luda mama...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 811
1.8.2008 21:18:49   
BUMBIKA
Sutra u noći idem na Brač!Naše prvo ljetovanje kao obitelj!!!
Ništa se ne brinite,bit ćete prve obavještene kako je bilo i naravno vidjet ćete slikice!!!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 812
1.8.2008 21:19:30   
Amelie
dobra veče cureuser posted image

čula sam nešto kao slaoled user posted image

gje jeuser posted image  gdje je user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 813
1.8.2008 21:21:27   
Elena
bok zg-cinik bas ljepo sto si se javio,ali ako ti se ne svidi tu na jaji,boze mili,svako ima pravo na svoje misljenje,a nam je tu super i ljepo se druzimo,zar ne cure,pa ako mislis da imas neka dobra tema slobodno otvori pa da brbljamo nesto sto je zanimljivo i za tebe ,pa i ostale tatauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Elena -- 1.8.2008 21:22:37 >

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 814
1.8.2008 21:22:03   
BUMBIKA
Bok Amelie!!Evo izvoli user posted image !

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Amelie)
Neposredna veza do poruke: 815
1.8.2008 21:23:52   
tiha
sve me strah kakvu bi temu i mogao otvoritiuser posted image ajmo zg_cinik da te vidimo

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 816
1.8.2008 21:24:46   
Elena
i mi smo resili da cemo na odmor ali ostacemo u Makedonija i idemo u Ohrid,ali sad je rano da pricam o tome,mi idemo oko 20 avgust.Ej cure kako se na hrvatski kaze osmi mjesec,kod nas AVGUST,a kod vas?

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 817
1.8.2008 21:26:38   
troubled
eno slikica...htjela sam ja još par staviti, ali cura nije dala dozvolu user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 818
1.8.2008 21:27:01   
Amelie
thnx bumbika user posted image

blue iceuser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 819
1.8.2008 21:28:05   
troubled
amelie, dobra večer user posted image
za sve zabrinute, stomak je danas kao novi user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Amelie)
Neposredna veza do poruke: 820
1.8.2008 21:29:31   
tiha
ja odma vidla jao djecica su bas ljepa....troubled a tvoja maca je prava zavodnica! ajd nek da dozvolu za jos slika

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 821
1.8.2008 21:30:20   
troubled
idem je ugurati u krevet, pa možda sutra uspiju pregovori user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 822
1.8.2008 21:30:40   
BUMBIKA
Troubled cura ti  je preslatka,ima prekrasnu kosu!!!!
zg-cinik nam brzo odustao od otvaranja nove teme?????!!!!user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 823
1.8.2008 21:31:57   
Elena
troubled pa tvoja velika curica je bas velika princeza,zaista je slatka,i reci joj da zelimo jos koju njezinu slicicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 824
1.8.2008 21:33:13   
Ruža
Troubled pa to je već prava curka! user posted image  Ljepotica, nema što.user posted image Vjerujem i prava savjetnica i pomagačica oko bebe!

Samo luda mama...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!