|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Cookie"
1.8.2008 22:21:38   
piggy
zgcinik se vise ne zeli druziti sa nama,ocito smo mu jako dosadne.zgcinice kreni sa nekom temom pa cemo se pridruzitiuser posted image

< Poruku je uredio piggy -- 1.8.2008 22:24:42 >

(Odgovor članu Amelie)
Neposredna veza do poruke: 876
1.8.2008 22:23:29   
piggy
moram ti pohvaliti ovu stvar,ja ju obozavam svaka cast!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 877
1.8.2008 22:24:05   
troubled
kako ne piggy, vidiš da je tu user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 878
1.8.2008 22:25:49   
troubled
dobar ovaj čokolino user posted image
hoće tko?
user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 879
1.8.2008 22:26:03   
mirna
imamo desperada...user posted image da još i izgleda kao banderas ne možeš poželjeti boljeg konobara u bircu...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 880
1.8.2008 22:26:52   
piggy
eto kad se najmanje nadas da su tu oni te iznenade.
zg cinice citajuci postove primjetila sam da si pravi purger,jesam li u pravu?

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 881
1.8.2008 22:27:09   
Amelie
joj ljudi.(sad me zcinik sjetil)..neznam dali ste čuli ili čitali da se snima hrvatska verzija *bračnih voda*user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i naša će se vrla obiteklj Bundy...prezivati Bandićuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 882
1.8.2008 22:29:12   
Amelie
trouby...hoću ja...hoću jauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Amelie)
Neposredna veza do poruke: 883
1.8.2008 22:29:55   
Amelie
mirnauser posted image   zakaj user posted image user posted image user posted image  na kraju rečeniceuser posted image

(Odgovor članu Amelie)
Neposredna veza do poruke: 884
1.8.2008 22:33:11   
troubled
samo se posluži, amelie user posted image
i kako zakaj...pa zar nije user posted image user posted image user posted image ? bolje bi, misliš pasalo user posted image user posted image user posted image ?
hehe user posted image

(Odgovor članu Amelie)
Neposredna veza do poruke: 885
1.8.2008 22:35:11   
Amelie
hvala trouby user posted image

ma,nisam ja mislila nikaj loše...nego to ti je onak..refleksno...kad znaš ono..znaš..mislim ti znaš ....znamo...da znamo...mislim....znašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 886
1.8.2008 22:37:06   
njanja
Bok svima, evo i mene.....Amelie, čula sam za bandićeve, zakon, jedva čekam!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Amelie)
Neposredna veza do poruke: 887
1.8.2008 22:38:33   
piggy
bok njanja jesi li za casicu vinauser posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 888
1.8.2008 22:38:59   
troubled
bandićevi...hm...ja sam plavuša i mislim da je riječ o vicu...ili...sam možda još veća plavuša???
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 889
1.8.2008 22:39:13   
Amelie
user posted image user posted image bok njanja user posted image user posted image user posted image

pridruži se.... i mene zanim kak budu ispali naši Bandićiuser posted image ....ne vjerujem da mogu nadmašiti Ala i family,ali...ali.....ćemo vidjeti user posted image user posted image user posted image

zaintrigirala me tvoja temauser posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 890
1.8.2008 22:39:56   
piggy
bilo bi dobro da glavni lik onda bude bandicuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 891
1.8.2008 22:40:20   
Amelie
trouby...tak je pisalo u novinama (koje su danas poskupileuser posted image )...crno na bijelouser posted image

Obitelj Bandićuser posted image

(Odgovor članu Amelie)
Neposredna veza do poruke: 892
1.8.2008 22:41:11   
Amelie
piggy... hahaha....on bi bio origigiguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Amelie)
Neposredna veza do poruke: 893
1.8.2008 22:42:56   
piggy
za poskupljenje nije kriva obitelj bandic vec obitelj sabora tj.obitelj sanader kosor.user posted image nije dosta sto su cijene zivota porasle pa sad i zuta stampa a place nebi povecali!

(Odgovor članu Amelie)
Neposredna veza do poruke: 894
1.8.2008 22:43:29   
njanja
pa i ja sam se amelie jako za to zainteresirala...baš ću pitati sestričnu koja je ginekologica što misli o tome....A Bandićevi...zakon...da mi je samo znati tko će glumiti Ala..... piggy, ne volim vino, hvala, daj ti neku žesticu user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Amelie)
Neposredna veza do poruke: 895
1.8.2008 22:44:33   
Amelie
nisam rekla da su bandići krivi za poskupljenje...imamo smetnje na veziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 896
1.8.2008 22:45:29   
mirna
amelie i trouble ne kužim... pa kaj je to ipak neki zagrebacki banderas?user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 897
1.8.2008 22:46:07   
mirna
ja danas ništa ne kužim... a čeka me još i pakiranje.. možda kasnije još malo navratim..

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 898
1.8.2008 22:46:36   
piggy
sto se tice obitelji bandic nas gradonacelnik je stvoren za glavnog lika,kao sto je preko noci promjenio u susjednim ulicama jeftiniji parking,jadan on mora zivjeti u ulici gdje je treca zona jer nema sa cime placati parking,a mi smo osudeni na drugu zonu.user posted image user posted image

(Odgovor članu Amelie)
Neposredna veza do poruke: 899
1.8.2008 22:48:00   
troubled
mirna...zagrebački svakako...banderas....hm....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!