|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Cookie"
2.8.2008 0:20:51   
koka
Cure žao mi je al ja vas pozdravljam. Sutra idemo na jedan rođendan pa se vidimo u nedjelju.  user posted image  

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 951
2.8.2008 0:25:33   
Candy
Lijepo od tebe Piggy,hvala ti,puno mi to znači...držim ti fige da se javiš s lijepim vijestima drugi tjedan,a ne kao ja..
Jedino mi je žao što sam tako malo s vama i navečer ne stignem pročitati što je novoga,jer već sam za user posted image ...možda ulovim ovaj vikend malo vremena,iako radim...user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 952
   [Brisano sporočilo]
2.8.2008 0:32:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 953
2.8.2008 0:32:55   
piggy
da znas da sam vec pomalo nervozna,al se trudim ne razmisljati o tome,malo citam knjigu,malo sam na jaji,onda odem van sa curama na kavu jer moram misli poslati u drugu stranu.a posto smo ja i ti u takvom problemu kako onda da te se ne sjetim.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 954
2.8.2008 0:33:43   
Candy
Stvarno sad idem,ne mogu gledat više,svima želim laku noć !Lijepo pajkite user posted image ...

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 955
2.8.2008 0:35:29   
piggy
laku noc koka i iva piva,lijepo spavajte,koka lijepo se provedi na rockasu.user posted image laku noc!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 956
2.8.2008 0:37:35   
piggy
candy i tebi zelim laku noc!javi nam se kad ulovis vremena.pozdravuser posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 957
2.8.2008 0:47:32   
piggy
i ja idem pod tus i na spavanac.laku noc svima koliko vas ima!!!
user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 958
2.8.2008 6:18:17   
Amelie
user posted image
ovo je prvi puta i sumnjam da će se tako brzo ponovitiuser posted image  da se ovako rano uključujem u ringerajuuser posted image
probudila sam se iz straha da ne zaspim na posao (u subotu me nema tko probuditi,osim user posted image mobitela) i užasno je sparno i ne vraća mi se natrag u krevet iako radim od osamuser posted image ,ali sve si mislim da skoknem prije posla na placuser posted image ...jesam spomenula da je užasno sparno user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 959
2.8.2008 6:26:47   
Amelie
eto...i kavica je skuhanauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...za sve vas po jedna šalica sa smješkomuser posted image  ...have a nice day RRuser posted image

(Odgovor članu Amelie)
Neposredna veza do poruke: 960
2.8.2008 7:36:47   
troubled
dobro jutro user posted image user posted image user posted image
hvala na kavi amelie....i na veselom ozračju najranije ujutro user posted image
bumbika, mirna kako ste spavale?
mirna, sve spremno? user posted image

(Odgovor članu Amelie)
Neposredna veza do poruke: 961
2.8.2008 7:36:55   
BUMBIKA
Dobro jutro cure!Evo me na jednu user posted image ,pa idem staviti user posted image ,pa moram user posted image  i pakovati stvari....uf...puno toga me danas čeka....
Kako ste vi?

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Amelie)
Neposredna veza do poruke: 962
2.8.2008 7:38:28   
troubled
i ti danas pakiraš user posted image
baš lijepo....mladić će uživati u moru user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 963
2.8.2008 7:38:40   
BUMBIKA
Hej troubled,opet ja i ti!!Vidiš ti to!!!
Ja baš i nisam dobro,Dino se skroz nešta vrtio i bacao,tražio čaja.....
Kako si ti spavala?

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 964
2.8.2008 7:41:40   
troubled
user posted image user posted image user posted image  inventar, lijepo sam ti rekla user posted image
mi smo dobro spavale, nešto je malo zapuhetalo pa nije bilo prevruće za spavati user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 965
2.8.2008 7:45:33   
mirna
joj kako ste pune energije... ja još na pola spavam, moji muškarci spavaju ko topovi... visim malo na RR da bi se probudila, pa mi ne ide baš dobro...moram spakirati još ostatak stvari..

htjela sam napraviti neku anketu za dobro jutro, pa mi mozak ne šljaka...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 966
2.8.2008 7:47:53   
troubled
i ja sam htjela, ni moj još nije ubacio u brzinu user posted image  
a momci spavaju....i to je super...onda se možeš polako razbuditi user posted image
dakle, sve super user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 967
2.8.2008 7:48:53   
BUMBIKA
joj,jedva čekam da dođem na more,da user posted image  i user posted image  inaravno da vidm kako će Dino reagirati na more i hoće li se htjeti kupati!!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 968
2.8.2008 7:49:20   
mirna
a momci spavaju...

ovo se upravo promijenilo..user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 969
2.8.2008 7:49:43   
BUMBIKA
Kada Mirna vi idete i gdje?

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 970
2.8.2008 7:51:14   
troubled
bumbika, strah od vode i mora nije urođen nego stečen....
dakle, kako se ti postaviš tako će i Dino prihvatiti....budi vesela i opuštena pa će se i Dino veselo brčkati user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 971
2.8.2008 7:54:52   
anne
Jutro mamice. Sretan vam put svima koji idete na naše lijepo plavo more.
Nama je noć prošla mirno. Čak je i Petra dobro spavala.
Danas mi dolazi rodbina, a još ne znam što da kuham. Mora biti mesina i ne puno povrća. Znam samo desert - ledeni vjetar.

< Poruku je uredio anne -- 2.8.2008 7:55:59 >

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 972
2.8.2008 7:55:58   
BUMBIKA
Hvala ti na savjetu troubled!
Voljela bi da se hoće kupati,ali ako ne bude htio neću ga forsirati!Al mislim da hoće jer se ovako obožava kupati u kadici,a i u bazenu.

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 973
2.8.2008 7:56:06   
mirna
Idemo u šibenik solaris sljedeci tjedan, a vi?

vladimir je prosle godine bio jos malo skeptican do vode, ali ove godine se je to promijenilo-barem na bazenima i u kupaoni..user posted image mislim da će uživati u vodi 100 na sat..

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 974
2.8.2008 7:56:59   
troubled
jutro anne user posted image
drago mi je da se petri smirio stomčić user posted image
mesina?  peci u pećnici ili na roštilju...salate i krumpira i eto...mesoljupcima je to obično najdraže user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!