|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Cookie"
3.8.2008 14:15:35   
Ruža
Ivkica neka brzo prođu, šaljemo puse malenoj Vidici...

Samo luda mama...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1301
3.8.2008 14:15:49   
anne
Bok Kokica i megica i ivkica, i tebi naravno Ružo.
Nema danas trudova, ali imam strašni pritisak dolje. Pregledala me preko trbuha ona moja prijateljica babica i kaže da je glavica već spremna u zdjelici - bit će skoro. Kao trebala bi ležati da se smanji pritisak  i da se porod malo odgodi.user posted image  Zato idem malo spavati.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1302
3.8.2008 14:15:57   
koka
Tnx, cure. Ružo nemoj mi reći da su ti i danas bili majstori? Kako napreduju radovi?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1303
   [Brisano sporočilo]
3.8.2008 14:16:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 1304
3.8.2008 14:18:16   
koka
Anne nema ti megiceuser posted image , a ti odi ležat pa da se omoriš skupljaj snagu za kasnije i da nam Sami bude još kod tebe da se ne požuri vanka.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1305
3.8.2008 14:20:09   
Ruža
Ane onda nam odmaraj, neka Sami izdrži barem još 10_tak dana u maminoj škembi.user posted image

Kokita za sad nema nikoga, mogao bi električar popodne doći.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1306
   [Brisano sporočilo]
3.8.2008 14:22:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 1307
3.8.2008 14:22:58   
koka
Ma di nedjeljom popodneuser posted image user posted image user posted image . Evo i moja uspavana se budiuser posted image , nisam navikla inače spava i duže.E razmazila meuser posted image .  Sad ću ju malo poljuljati pa baremneka mi izdrži dok ne poručamo. 

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1308
3.8.2008 14:24:09   
Ruža
Ivkica pojma nemam, otvorila sam i novu temu. Sad je sve o.k. ali noćas koma i tako već treći put u tri tjedna. Samo po noći ulovi i to gornji dio trbuha. user posted image Baš sam si razmišljala noćas kako sigurno i trudovi tako bole i kako ću ih izdržati u ležećem položaju.user posted image  Jer dok šetam i čučnem kad ulovi bude puno lakše.

Samo luda mama...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1309
3.8.2008 15:10:28   
božica
Bok cure ja doša a vi otišleuser posted image

Pa Ružo šta to biuser posted image Odi odi kod dr i kaži šta te tišti  ma makar išla da ga vidiš user posted image

Elena ti imaš malu barbiku sa lijepim okicama ma krasna je curica Martina a ti i muž ste baš zgodničkiuser posted image user posted image

Iva Piva vjerujem da će Vidici ubrzo biti boljeuser posted image

anne anne pa zar tako brzo Sami dolaziuser posted image samo se odmaraj što više user posted image

Piggy uvijek vedra za zabavu i cugu živjela Piggyuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mili princezi sretnih prvih mjesec dana prvauser posted image user posted image al rastu rastu rastu

< Poruku je uredio božica -- 3.8.2008 15:11:37 >

idem micat rit...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1310
3.8.2008 15:32:50   
maja
helou cure! Da se i ja malo danas javim, do sad smo bili vani roštiljali i idem na zasluženi odmor user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1311
3.8.2008 16:32:53   
koka
user posted image opetnikoga. Baš sam sreće. Svaki put kad bi ja mogla, nema nikogauser posted image . Sad mi jeprilika pročitat šta je bilo jučer user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1312
3.8.2008 16:44:10   
Ruža
Evo mene tu, taman vrijeme za jednu popodnevnu kavicu!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1313
3.8.2008 17:03:20   
anne
Jesi se odmorila Ružice?

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1314
3.8.2008 17:08:45   
koka
Evo i mene dok se moja ribica ne probudiuser posted image . Ste se odmorile cure?

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1315
3.8.2008 17:10:19   
Wukovarka
Bokic svima...idem procitati sto se dogadjalo..ili ce netko u kratkim crtama dati natuknice? user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1316
3.8.2008 17:12:43   
Ruža
Bokić curke jel kavica zamirisala?user posted image
Omorila sam sat vremena, danas sam max. usporila i sad uživam u cappucinu od vanilije. Netko za?user posted image
Jeste se vi odmorile?

Samo luda mama...

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 1317
3.8.2008 17:14:29   
Wukovarka
Ja sam za...bas mi treba!
Ljudi nedjeljom odmaraju, a ja uhvatila najvceci tempo...i sad kad trebam raditi, umorna kao pas

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1318
3.8.2008 17:22:22   
koka
Ja sam isto jutros ubacila u petu i očistila dosta togauser posted image , jako sam zadovoljna. Sad sam stavila Rokiću crtić, MM leži na kauču , Mila pajki a ja brijem, zasluženo user posted image  user posted image user posted image user posted image .

Neposredna veza do poruke: 1319
3.8.2008 17:22:46   
Ruža
Evo stiže Wukovarka, jedan fini s puno pjene za tebe.user posted image Što si radila?

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 1320
3.8.2008 17:23:43   
anne
Lijepo! Nedjelja i je za odmor.
Može i meni kavica?

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1321
3.8.2008 17:25:26   
Ruža
user posted image Onda jedan i za tebe Kokita! Definitivno zasluženo!user posted image

Evo i ja se lagano lovim čišćenja, bar malo. Ječer je majstor do kasno bušio pa ništa nisam mogla, sad  ću onakooflje malo samo podove da mogu sutra majstori ispočetka krenuti prljati.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1322
3.8.2008 17:26:06   
Wukovarka
A nista strasno...ali po ovoj vrucini tijelo klone! Moj dragi stema zidove za struju, ja cistila....sto puta po stepenicama...svekrva zove, kozu ne moze uhvatiti user posted image ..pa ajde pomagaj...
Nisam nikada sa zivotinjama radila, ali ova luda koza cim me vidi hita k meni

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1323
3.8.2008 17:26:42   
Ruža
Naravno Ane da može i za tebe, evo jeuser posted image !
Taman jednu poslužim, druga stigne!user posted image  Lagano, lagano...

Samo luda mama...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1324
3.8.2008 17:32:30   
anne
Ružo, čitala sam neki dan da kad hodaš po stepenicama ili plešeš trbušni ples namještaš bebu u najoptimalniji položaj za porod - glavica najbolje nasjedne. To se preporuča mjesec dana prije poroda, do poroda i u porodu.
Zato se valjda Sami već namjestio - živim na 4. katu!user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!